Dodaj do ulubionych

Ślub nad morzem !

26.09.15, 19:58
Hey ! Jestem na etapie szukania sali weselnej nad morzem, najlepiej w Koszalinie. Wesele będzie kameralne, bardziej mi zależy na pięknym wystroju i dobrym jedzeniu. Znajomi polecili mi Motel Czarny Tulipan, wstępnie się zdecydowałam i nawet byłam na spotkaniu informacyjnym. Fajne wnętrza a pokoje dla gości naprawdę urocze... zanim podejmę ostateczną decyzję chciałabym poznać Waszą opinię. Dajcie proszę znać co myślicie ! pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • jola-maj Re: Ślub nad morzem ! 20.10.15, 13:11
      ja miałam tam wesele, wszystko poszło jak z moich marzeń! smile polecam jak najbardziej - wnętrza, menu, cena, obsługa SUPER smile
      • jessica73 Re: Ślub nad morzem ! 29.12.15, 12:10
        ja też tam miałam przyjemność bawić się na weselu, niestety nie swoim tongue_out lecz mojego brata, zdecydowali się na tą restauracje bo zachwyciły ich wnętrza, jedzenie, propozycja cenowa, warto było, naprawdę urocze miejsce, pełne klimatu, ja też tam będę mieć wesele wink jak już znajdę swojego wymarzonego tongue_out
    • kryspina007 Re: Ślub nad morzem ! 30.12.15, 14:28
      A czy ta sala jest nad samym morzem, z dostępem do plaży? Jeśli tak to ja nie wahałabym się ani minuty!
    • jadzkajadzka123 Re: Ślub nad morzem ! 16.02.16, 15:04
      polecamy czarny tulipan!!! wesele corki tam sie udalo w 100%, piekny wystroj, dobre jedzenie, duzo miejsca, zielen, pieknie!
    • sansa123 Re: Ślub nad morzem ! 19.02.16, 20:35
      Szukaj miejsca, gdzie jest fajna sala i przede wszystkim pokoje dla gości. No i gdzie jest kuchnia na dobrym poziomie.

tekstyslubne.wordpress.com
    • lola-lol Re: Ślub nad morzem ! 22.03.16, 14:09
      jeśli wciąż się zastanawiasz to już możesz zarezerwować! wink tam Ci zrobią wesele jak z bajki smilesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka