Dodaj do ulubionych

Bardzo oryginalne prezenty ślubne

19.10.15, 12:25
Czesc, idziemy z żoną na ślub kolegi z pracy. Zastanawiamy się co mu kupić. Zrezygnowaliśmy z tradycyjnych kwiatów, butelki wina czy pieniędzy w kopercie. Poszukujemy „nowoczesnych” prezentów ślubnych. Może Wy obdarowaliście kogoś takowym giftem?
Obserwuj wątek
    • jadzia_cz Re: Bardzo oryginalne prezenty ślubne 19.10.15, 15:08
      Ja parę lat temu także miałam wyzwanie kupując niesztampowy prezent. Ale udało mi się taki znaleźć. Była to podkowa na szczęście z wygrawerowanymi imionami nowożeńców oraz datą ślubu. ?Młodzi? byli mile zaskoczeni.
    • alaotwock Re: Bardzo oryginalne prezenty ślubne 20.10.15, 11:24
      My ostatnio dla szefa kupiliśmy na jego ślub w podarunku kryształową karafkę z nadrukiem „ Najlepszy SZEF na świecie” .Podziękowaniom nie było końca.
    • wesolutka666 Re: Bardzo oryginalne prezenty ślubne 20.10.15, 15:05
      U koleżanki po ślubie otwieraliśmy prezenty, które dostała w najszczęśliwszym dniu w swoim życiu. I miała prezent w takim stylu: pięknie zapakowane w kartonik 2 pary kapci, 2x duży ręcznik, 2x mały ręcznik oraz 2x szlafrok. Wszystkie elementy prezentu były białe ale zaciekawiło nas co innego. Na każdej części podarunku były wyhaftowane imiona pary młodej. Super prezent
    • eli582 Re: Bardzo oryginalne prezenty ślubne 21.10.15, 08:48
      Mnie zaskoczył szef. Jego obecność na ślubie była dla nas wielkim zaskoczeniem. Po ceremonii podszedł do nas, złożył życzenia oraz wręczył kopertę. Sądziliśmy, że to pamiątka ślubu oraz „pieniążki”. Otwierając kopertę od niego zobaczyliśmy w środku oczywiście pamiątkę ślubu ale także 2 bilety na tygodniowy wyjazd do Wenecji… Jednak jest z niego ukryty romantyk.
    • kr4kowi4k Re: Bardzo oryginalne prezenty ślubne 21.10.15, 22:05
      Ja też ostatnio widziałem na ślubie kolegi fajny prezent. Na ślubie moich serdecznych przyjaciół kuzyn pana młodego podszedł do samochodu i z bagażnika wyjął 1,5-metrowego misia pluszowego oraz wielki kosz pełen ciuszków dziecięcych dla noworodka. Może byłoby to dziwne, ale pani młoda była wtedy w 7 miesiącu ciąży. Razem z małżonką dla nich oprócz zdrapek/lotków daliśmy wielkiego bociana smile
      • kaga9 Re: Bardzo oryginalne prezenty ślubne 22.10.15, 15:55
        1,5-metrowego misia pluszowego oraz wielki kosz pełen ciuszków dziecięcych dla
        > noworodka. Może byłoby to dziwne,

No, ale to JEST dziwne. Pan przyszedł z prezentem dla dziecka, nie dla młodych. Trochę pomylił okazjewink
    • crazypiraty Re: Bardzo oryginalne prezenty ślubne 22.10.15, 11:25
      Dziękuję bardzo za tak dużo pomysłów. Na pewno będziemy brać pod uwagę wasze propozycję podczas wybierania. Chyba, że wymyślimy coś bardziej oryginalnego to wtedy podzielimy się tym na łamach forum.
    • poulain_alezan Re: Bardzo oryginalne prezenty ślubne 22.10.15, 16:21
      Trudno doradzić jakikolwiek oryginalny prezent nie znając kompletnie pary młodej. Jeżeli młodzi planują zamieszkać razem dopiero po ślubie, to można kupić coś do domu. A jeśli od lat żyją razem to stawiałabym na jakieś "zużywalne" rzeczy, chociażby te wina czy słodycze, chociaż myślę, że jednak najbardziej młodzi ucieszą się z pieniędzy. A jeżeli znasz ich dobrze i wiesz co lubią, to może jakiś bilet/voucher na coś o czym zawsze marzyli, np. skok ze spadochronem, a może teatr?
    • shilla0 Re: Bardzo oryginalne prezenty ślubne 08.11.15, 22:35
      Może tak książka o nowoczesnej kuchni z autografem jakiejś znanej osoby? W miarę łatwo zdobyć taki autograf.
    • za_mszowe Re: Bardzo oryginalne prezenty ślubne 17.04.16, 16:08
      Chyba poezje Cycerona w oryginale ("lorem ipsum") oraz fotki kradzione z pinterestasmile
    • angelka_1999 Re: Bardzo oryginalne prezenty ślubne 01.02.19, 10:17
      o! widzę, że też ktoś wpadl na podobny pomyśł smile super!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka