Gość: Ola IP: *.wroc.gazeta.pl 17.11.04, 15:33 Poszukuję sali we Wrocławiu, niedrogo (do 100 zł/osoba), moze ktoś wie? Pozdrawiam serdecznie,życząc miłego wieczorka.Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaśka Re: SALA WE WROCŁAWIU-niedrogo IP: *.spox.org / *.org 17.11.04, 17:23 Do 100 zł. znam tylko jedną sale. Ale możesz jeszcze wynająć samą sale i kucharkę, ponoć trochę taniej wychodzi, tylko że więcej się napracujesz niż przy wynajęciu sali razem organizacją. Jeśli masz jakieś pytania to mój nr gg 3264783 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: SALA WE WROCŁAWIU-niedrogo IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 23:38 Cześćdziewczyny a nie wiecie może jak wypadają wesela w zamku w Leśnicy(klub FORTY)???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: SALA WE WROCŁAWIU-niedrogo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 20:51 ja tez chetnie bym sie dowiedziala o Fortach, oferta wyglada na bardzo interesujaca i miejsce tez mi sie podobalo....Bede wdzieczna za wszelkie opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: SALA WE WROCŁAWIU-niedrogo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 23:57 Czy ktos cos slyszal o Fortach w Lesnicy (k. Wrocławia)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladynicka Re: SALA WE WROCŁAWIU-niedrogo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 21:45 na ul. Wodzisławskiej jest przytulna i niedroga sala. Znajduje się na terenie strzelnicy. Place 100zł/os. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś