Dodaj do ulubionych

meskim zdaniem

15.07.05, 20:21
Moja dziewczyna ma maly biust. Nie wiem, jak maly, ale ostatnio zalila sie,
ze stanika kupic nie moze, bo wszystkie na nia za duze, wiec wnioskuje, ze
maly. I zaden inny tak na mnie nie dziala. Strasznie lubie zarys jej piersi
pod obcisla koszulka. Troche czasu minelo nim sie dala przekonac i
zrezygnowala z tych paskudnych push up'ow, ale warto bylo;) Kobiety na tym
forum, jestescie piekne!!!
Obserwuj wątek
    • orzechowe-oczy Re: meskim zdaniem 19.07.05, 16:41
      Cześć! :) Jedno pytanie: co złego jest w push up'ach?? Non-stop słyszę jakie to
      są złe, paskudne etc., a statystyki mówią same za siebie. :P 80% kobiet je nosi.
      Pozdrawiam! ;)
      • 1980marek Re: meskim zdaniem 19.07.05, 20:36
        Piersi w takim druciano-gabczastym staniku inaczej sie ukladaja i traca ten
        swoj uroczy ksztalt... I milo, jak sie wtula w swoja Ukochana, poczuc jej
        piersi a nie pancerny biustonosz:)
        • tomcza Re: meskim zdaniem 02.09.05, 22:43
          true true...
    • ciocia-dobra-rada Re: meskim zdaniem 22.07.05, 20:04
      mowilam ci zebys nie ogladal sie za mezczyznami mareczku!!!nie sluchasz cioci:
      ((((
      • lauramini Re: meskim zdaniem 22.07.05, 23:16
        Kochana ciociu, dziękujemy Ci za Twoje dobre rady. A teraz zrób nam wszystkim
        przyjemność, i opuść to forum.
      • 1980marek Re: meskim zdaniem 29.07.05, 11:35
        Skoro mam sie za mezczyznami nie ogladac, to co mam zrobic, jak mnie ciocia na
        ulicy wolac bedzie...? Kobiety z malymi piersiami wygladaja szalenie kobieco w
        moich oczach. I kropka.
        • ciocia-dobra-rada Re: meskim zdaniem 30.07.05, 14:43
          ale z was psycholodzy hehehe!!1 myslicie ze jestem facet!dobre, jeszcze byuscie
          sie zdiwwili
          • ciocia-dobra-rada Re: meskim zdaniem 30.07.05, 14:54
            pewno masz malego i w intymnej sytuacji nie jest ci glupio, bo partnerka tez
            nic nie ma;)
    • kocielapki Marek i inni Panowie - co wam sie podoba? 03.08.05, 16:08
      Czesc Marek!
      Podpowiedz prosze w jakich konkretnie ciuszkach maly biust wyglada pociagajaco.

Pancernych stanikow pusch up i innych niepotrzebnych kostrukcji druciano
      gabkowych z zalozenia nie bierzemy pod uwage.

sama mam maly biust i stosuje rozne sztuczki aby wykorzystac go jako element
      erotyczny i wcale go na sile nie powiekszam optycznie ani chemicznie.

Ale bardzo chetnie sie dowiem jak to widza odbiorcy ero-komunikatow czyli wy
      chłopaki.
      • 1980marek Re: Marek i inni Panowie - co wam sie podoba? 31.08.05, 00:17
        Nigdy sie nad tym nie zastanawialem. Podobaja mi sie wszelkiego rodzaju topy na
        ramiaczkach z glebszymi, lekko szpiczastymi dekoltami lub takie wiazane na
        szyji. Moja swiezo upieczona malzonka wyglada w nich naprawde super. Lubie, jak
        kobieta ma odkryte ramiona. Kreca mnie koronki. Odstraszaja natomiast jaskrawe
        kolory. Co do materialow to lekko opinajace i mile w doyku, jak np. bawelna.
        Ale i tak piersi najlepiej prezetuja sie bez ubrania. Zwlaszcza mojej Kasi.
        • nikitka84 Re: Marek i inni Panowie - co wam sie podoba? 31.08.05, 00:35
          Az milo czytac takie posty. Pozdrowienia dla malzonki;)
    • dziewczynaaa Re: meskim zdaniem 09.08.05, 22:43
      z tym ze faceci lubia mały biust to sie po części nie zgadzam lubia A lubia
      B ,ale jak ktos jest tak bardzo płaski ,że ma 70 cm pod i 76 cm w biuscie, to
      taki sie napewno nie podoba bo go prawie nie ma a ja taki mam i co mam zrobić ??
      • kulawazocha Re: meskim zdaniem 01.09.05, 15:45
        A ile masz lat? Wiele dzięwczync o mają bardzo mały, wręcz niewodoczny biust to
        15 letnie lolitki, a u nich to jeszcze nic straconego. Moja koleżanka to w 3
        klasie liceum z A przeszła na małe C! Mi jednak to A niestety zostało.

Ale przyznaję ci rację, że mały biust, ale taki krąglutki może się podobać, same
        sutki - nie. Mam 8 cm, i nawet z obcisłej bluzeczni niewiele wystaje.

Wkurzają mnie natomiast te posty o rzekomych pedofilskich naleciałościach u
        mężczyzn lubiących mały biust. Na prawdę dziewczyny potraficie jeszcze bardziej
        obrzydzić życie...
    • tomcza Re: meskim zdaniem 02.09.05, 22:56
      cóż... zostaje mi tylko dołączyć się do ducha do tego postu i w 100% zgodzić się
      z przedmówcą.
      przed biustem mojej ukochanej (małe 75a) miałem "dostęp" do większych biustów,
      ale jakoś tak niespecjalnie robiły na mnie wrażenia. pieszczenie ich jakoś mnie
      tak bardzo nie rajcowało. dopiero 75/82 uczyniło ze mnie "psa" na piersi...
      co do moich rzekomych skłonności pedofilskich to takowych nie zauważyłem, a
      raczej oglądam się za bardziej dojrzałymi kobiety :-) . no i co do wielkości
      interesu to standard, ani czym się chwalić ani z czego być specjalnei dumnym :-)
      takie stereotypy o facetach lubiących małe piersi są dla mnie więc lekko
      obraźliwe...

a w czym małe piersi wygladają sexi?... we wszystkim co obcisłe i przylegające
      do ciała. prosze popatrzeć tylko jak małym biustem lansuje się pani gwen
      stefani, choć ostatnio coś niedobrego się dzieje z jej piersiami (chyba się
      powiększyły :-( )...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka