Gość: Karina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 23:10 Próbuję wybrać pierścionek zaręczynowy.Ten długo oczekiwany dzień ma być w Boże Narodzenie.Podajcie jakieś linki gdzie można coś ciekawgo znależć lub adresy sklepów w Warszawie gdzie nie trzeba długo czekać. Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Patrycja Re: Gdzie znależć pierścionki zaręczynowe IP: *.sgib.com 01.12.04, 09:17 Aleje Jerozolimskie (wawa) pomiedzy Nowym Swiatem a Marszalkowska. Tam masz przeglad wszystkich sklepow. Do wyboru do koloru. Oraz galerie handlowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kati Re: Gdzie znależć pierścionki zaręczynowe IP: 195.94.199.* 01.12.04, 11:39 Sklepow jest mnostwo w centrum i nie tylko. Wystarczy tez wpisac w wyszukiwarke haslo np pierscionki zareczynowe. Ze stron znanych to np Apart i Kruk A czas oczekiwania zalezy od pierscionka. Jesli chcesz cos wyszukanego czego nie ma w ofercie to bedzie sie czekac. czesto salony firmowe Kruk Apart po prostu porozumiewaja sie ze soba i sprowadza ci pierscionek z innego sklepu w ramach sieci Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: Gdzie znależć pierścionki zaręczynowe 01.12.04, 18:21 Ja bym odradzała Kruka i Apart, bo mają strasznie wygórowane ceny. Jeśli jesteś z Warszawy to w Arkadii jest świetny jubiler, salon nazywa się chyba Marcinkowski. W przeciwienstwie do Apartu sami robią biżuterię i dlatego jest tańsza. Mają bardzo duży wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobbi Re: Gdzie znależć pierścionki zaręczynowe IP: *.bzmw.gov.pl / *.crowley.pl 09.12.04, 13:30 moj maz kupil mi pierscionek ze strony www.sklepjubilerski.com/sklep/p/ a zeby nie bylo skuchy kazal mi wybrac kilka i jeden z nich kupil. z bialego zlota z duzym akwamarynem-troche staroswiecki ale piekny Odpowiedz Link Zgłoś