Dodaj do ulubionych

a kto 4 czerwca?

IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 13.01.05, 10:08
Bo ja wlasnie wtedy, WarszawasmileJak przygotowania? My jeszcze dogrywamy
kosciol, miejsce na wesele juz zaklepane. Obecnie poszukuje suknismilesmile
Obserwuj wątek
    • Gość: primary5 Re: a kto 4 czerwca? IP: *.nask.waw.pl / *.nask.waw.pl 13.01.05, 14:18
      jasmile)))))) też w Warszawie
    • Gość: Benia Re: a kto 4 czerwca? IP: 149.156.49.* 19.01.05, 10:31
      Hej!Ja też 4 czerwca!I mam stresa jak nie wniem co...a najbardziej
      finansowego..Sala zaklepana, zespół też...a najgorzej będzie z kiecką...zupełnie
      nie mam weny jaką chcę...i w jakiej będzie mi ładnie...Przygotowania mnie
      wykończą...uciec..na bezludną wyspę?
    • Gość: Gos Re: a kto 4 czerwca? IP: *.c151.petrotel.pl 21.01.05, 10:23
      Ja też 04-06-2005 w Płocku. Właściwie zostały nam stroje, kwiaty i samochód.
      Wczoraj wybraliśmy zaproszenia, a przedwczoraj obrączki. Mam stracha...
    • Gość: ANIA Re: a kto 4 czerwca? IP: *.spray.net.pl 27.01.05, 23:19
      My tez tego samego dnia w Wawie. Mamy co prawda firme, ktora wszystko
      organizuje, ale i tam mam stresa ! jutro zaczynam szukac sukni. Miejsce, kosciol
      juz mamy.
      • Gość: kasiakasia Re: a kto 4 czerwca? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 28.01.05, 08:25
        A ja wybralam nareszcie sukienkesmile, nastepny krok to nauki 2-dniowe, ktore mamy
        w lutym. Powiedzcie mi kiedy wreczacie zaproszenia? Ja myslalam o kwietniu, tak
        zeby do ktoregos tam maja dac ludziom czas na potwierdzenie
        • Gość: Paula Re: Ja również ślubuje 4,06,05 :))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 09:50
          Kurcze jak Was słucham to mnie brzuch zaczyna bolećsmile))))))
          My nie mamy jeszcze obrączek, zaproszeń, w środe uderzam po sukienkę, ale już
          się stresuje na samą myśl, bo nic mi się nie podoba, narazie przeglądam
          sukienki w necie, dzisiaj wybieramy się do księdza.

A jak sobie pomyśle o innych rzeczach jak biżuteria, uczesanie, makijaż itp to
          mam dość.

Musimy się wziąść do roboty, żeby na koniec wszystkiego nie zostawić.

A o której macie ślub w kościele????? My mamy jednodniowe wesele.

Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Paula Re: Ja również ślubuje 4,06,05 :))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 09:52
            Tak kwiecień to jest odpowiedni czas na zapraszanie gości, a na ile osób macie
            wesele?
            • Gość: kasiakasia Re: Ja również ślubuje 4,06,05 :))))))))) IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 28.01.05, 10:40
              Ludzi bedzie ze 100 osob. I w razie czego chce tak rozegrac czas rozdawania
              zaproszen i potwierdzen, zeby w razie czego jeszcze jakis znajomych np.
              zaprosic, gdyby jakies miejsca sie zwolnilysmile
              Mnie tez suknia stresowala wiec jestem szczesliwa, ze juz mam to za soba, bo to
              rzeczywiscie jest trudna rzecz.
              A mnie najbardziej denerwuja te wszystkie formalnosci urzedniczo-koscielne,
              papiery, zaswiadczenia. Totalne zamieszaniesmile
              A gdzie slubujesz?
              • Gość: Paula Re: Ja również ślubuje 4,06,05 :))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 11:13
                Ja jestem z małopolskismile i mam wesele na ok 140 osób, a sukienke już kupiłaś
                tzn masz ją już w domu? białą czy ekri?
                • Gość: kasiakasia Re: Ja również ślubuje 4,06,05 :))))))))) IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 28.01.05, 11:30
                  Suknia juz zadatkowana, ekri, bo jestem blondynka i w bialej wygladam za blado.
                  (Wahalam sie miedzy ta i taka troche z kolorem cappucino, ale w koncu stanelo
                  na tej, niestety ceny w warszawie porazaja, wybralam marie es de paris (w
                  sklepach cymbeline), normalnie kosztuje ponad 2900, pani zeszla mi z cena do
                  2500. A jak w malopolsce? Skad jestes? Ja cale dziecinstwo spedzilam w
                  Gorlicach, w bylym woj.nowosadeckimsmilewiec mam mile skojarzenia z poludniem
                  • Gość: Paula Re: Ja również ślubuje 4,06,05 :))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:21
                    Kasiu a o której masz ślub?
                    Ja jestem dokładnie z brzeska- małe miasteczko niedaleko gorlic smile)))

Weszłam na strone cymbeline ale tam są same numery sukienek, nie ma nazw i nie
                    wiem która to twojasad może podaj link do niej, owszem ceny są bardzo
                    wygórowane, mi się bardzo podobają sukienki w pronovias ( ale ceny dwa razy
                    albo jeszcze więcej wyższe niż cymbeline) albo <www.maggiesottero.com> ale nie
                    wiem czy maggiesottero jest w polscesad Myślę przeznaczyć na sukienke góra 3000
                    zł, nie ma co przesadzać, co ja potem z nią zrobie.
                    • Gość: Paula Re: Ja również ślubuje 4,06,05 :))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:41
                      www.maggiesottero.com
                      • Gość: kasiakasia Re: Ja również ślubuje 4,06,05 :))))))))) IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 28.01.05, 13:27
                        Moja jest z kolekcji marie es de paris, wejdz na strone www.marieesdeparis.com,
                        w katalogu trzeba wejsc na 3 strone, to trzecia w pierwszym rzedzie, nazywa sie
                        Dunja. Chcialam cos prostego, ta sukienka ma z przodu - czego nie widac na
                        zdjeciu - bardzo ladne subtelne hafciki. Ja mialam dokladnie takie samo
                        zalozenie, nie wydac wiecej niz 3000. Do tego bede miec dlugi welon...smile
                        Jak chcesz pogadac bardziej prywatnie to podaje maila prywatnego:
                        witka33@yahoo.com
                        • Gość: mala i ja mam ślub 4 czerwca IP: *.bako.net / 80.51.248.* 29.01.05, 14:57
                          Generalnie wszystko mamy zamowione. Wesele bedzie 2-dniowe na ok. 180 osob.
                          Troche duze, ale liczną mamy rodzinę.
                          Obrączki planujemy kupić w lutym po walentynkach, bo wtedy sa duze obnizki. Rok
                          temu o tej porze kupowalismy pierscionek zareczynowy i byl tanszy o 40%.
                          Po suknie jade na poczatku marca. Na poczatku ogladalam w Wawie, ale pojechalam
                          raz do Radomia i tam na suknie sie czeka max. 2,5 miesiąca, no i razem z
                          rekawiczkami, welonem i halka, butami wyniesie mnie taniej niz sama suknia w
                          Wawie. Takie maja marże... A te same kolekcjesmile

A gdzie planujecie spedzic podroz poslubną?
    • raszefka JA :) 29.01.05, 22:49
      Załatwione: sala, kościół, orkiestra, fotograf, kamerzysta, zamówina suknia,
      kończymy kurs p-małżeński. Wstępnie nagrany samochód... albo trzy wink Jesteśmy w
      trakcie komponowania tekstu na zaproszenia, a zapraszać zamierzamy po
      Wielkanocy. Aha, i uczymy się tanczyć.
      Nie, nie stresuję się. Dochodzę tylko czasem do wniosku, że ilość szczegółów
      mnie przytłacza, robi się z tego przerost formy nad treścią i przestają mnie
      bawić przygotowania. Chciałabym żeby już był 6 czerwca 2005...
      • Gość: Paula O której macie msze w kościele?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 09:58
        Bo my myślimy o 13 30 ale nie wiem czy to nie za wcześnie ale z kolei mamy
        jednodniowe wesele, a jak to wygląda u Was??
        • raszefka Re: O której macie msze w kościele?????? 31.01.05, 22:22
          Jednodniowe wesele, msza o 19
    • Gość: mika Re: a kto 4 czerwca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 13:20
      ja teżsmile
      Wawa, godz. 16
      nie robimy wesela, więc nie ma dużo przygotowań, jestem na etapie szukania sukni
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka