Gość: kasiakasia IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 13.01.05, 10:08 Bo ja wlasnie wtedy, WarszawaJak przygotowania? My jeszcze dogrywamy kosciol, miejsce na wesele juz zaklepane. Obecnie poszukuje sukni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: primary5 Re: a kto 4 czerwca? IP: *.nask.waw.pl / *.nask.waw.pl 13.01.05, 14:18 ja)))))) też w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benia Re: a kto 4 czerwca? IP: 149.156.49.* 19.01.05, 10:31 Hej!Ja też 4 czerwca!I mam stresa jak nie wniem co...a najbardziej finansowego..Sala zaklepana, zespół też...a najgorzej będzie z kiecką...zupełnie nie mam weny jaką chcę...i w jakiej będzie mi ładnie...Przygotowania mnie wykończą...uciec..na bezludną wyspę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gos Re: a kto 4 czerwca? IP: *.c151.petrotel.pl 21.01.05, 10:23 Ja też 04-06-2005 w Płocku. Właściwie zostały nam stroje, kwiaty i samochód. Wczoraj wybraliśmy zaproszenia, a przedwczoraj obrączki. Mam stracha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: a kto 4 czerwca? IP: *.spray.net.pl 27.01.05, 23:19 My tez tego samego dnia w Wawie. Mamy co prawda firme, ktora wszystko organizuje, ale i tam mam stresa ! jutro zaczynam szukac sukni. Miejsce, kosciol juz mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiakasia Re: a kto 4 czerwca? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 28.01.05, 08:25 A ja wybralam nareszcie sukienke, nastepny krok to nauki 2-dniowe, ktore mamy w lutym. Powiedzcie mi kiedy wreczacie zaproszenia? Ja myslalam o kwietniu, tak zeby do ktoregos tam maja dac ludziom czas na potwierdzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Ja również ślubuje 4,06,05 :))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 09:50 Kurcze jak Was słucham to mnie brzuch zaczyna boleć)))))) My nie mamy jeszcze obrączek, zaproszeń, w środe uderzam po sukienkę, ale już się stresuje na samą myśl, bo nic mi się nie podoba, narazie przeglądam sukienki w necie, dzisiaj wybieramy się do księdza. A jak sobie pomyśle o innych rzeczach jak biżuteria, uczesanie, makijaż itp to mam dość. Musimy się wziąść do roboty, żeby na koniec wszystkiego nie zostawić. A o której macie ślub w kościele????? My mamy jednodniowe wesele. Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Ja również ślubuje 4,06,05 :))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 09:52 Tak kwiecień to jest odpowiedni czas na zapraszanie gości, a na ile osób macie wesele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiakasia Re: Ja również ślubuje 4,06,05 :))))))))) IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 28.01.05, 10:40 Ludzi bedzie ze 100 osob. I w razie czego chce tak rozegrac czas rozdawania zaproszen i potwierdzen, zeby w razie czego jeszcze jakis znajomych np. zaprosic, gdyby jakies miejsca sie zwolnily Mnie tez suknia stresowala wiec jestem szczesliwa, ze juz mam to za soba, bo to rzeczywiscie jest trudna rzecz. A mnie najbardziej denerwuja te wszystkie formalnosci urzedniczo-koscielne, papiery, zaswiadczenia. Totalne zamieszanie A gdzie slubujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Ja również ślubuje 4,06,05 :))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 11:13 Ja jestem z małopolski i mam wesele na ok 140 osób, a sukienke już kupiłaś tzn masz ją już w domu? białą czy ekri? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiakasia Re: Ja również ślubuje 4,06,05 :))))))))) IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 28.01.05, 11:30 Suknia juz zadatkowana, ekri, bo jestem blondynka i w bialej wygladam za blado. (Wahalam sie miedzy ta i taka troche z kolorem cappucino, ale w koncu stanelo na tej, niestety ceny w warszawie porazaja, wybralam marie es de paris (w sklepach cymbeline), normalnie kosztuje ponad 2900, pani zeszla mi z cena do 2500. A jak w malopolsce? Skad jestes? Ja cale dziecinstwo spedzilam w Gorlicach, w bylym woj.nowosadeckimwiec mam mile skojarzenia z poludniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Ja również ślubuje 4,06,05 :))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:21 Kasiu a o której masz ślub? Ja jestem dokładnie z brzeska- małe miasteczko niedaleko gorlic ))) Weszłam na strone cymbeline ale tam są same numery sukienek, nie ma nazw i nie wiem która to twoja może podaj link do niej, owszem ceny są bardzo wygórowane, mi się bardzo podobają sukienki w pronovias ( ale ceny dwa razy albo jeszcze więcej wyższe niż cymbeline) albo <www.maggiesottero.com> ale nie wiem czy maggiesottero jest w polsce Myślę przeznaczyć na sukienke góra 3000 zł, nie ma co przesadzać, co ja potem z nią zrobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Ja również ślubuje 4,06,05 :))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:41 www.maggiesottero.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiakasia Re: Ja również ślubuje 4,06,05 :))))))))) IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 28.01.05, 13:27 Moja jest z kolekcji marie es de paris, wejdz na strone www.marieesdeparis.com, w katalogu trzeba wejsc na 3 strone, to trzecia w pierwszym rzedzie, nazywa sie Dunja. Chcialam cos prostego, ta sukienka ma z przodu - czego nie widac na zdjeciu - bardzo ladne subtelne hafciki. Ja mialam dokladnie takie samo zalozenie, nie wydac wiecej niz 3000. Do tego bede miec dlugi welon... Jak chcesz pogadac bardziej prywatnie to podaje maila prywatnego: witka33@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala i ja mam ślub 4 czerwca IP: *.bako.net / 80.51.248.* 29.01.05, 14:57 Generalnie wszystko mamy zamowione. Wesele bedzie 2-dniowe na ok. 180 osob. Troche duze, ale liczną mamy rodzinę. Obrączki planujemy kupić w lutym po walentynkach, bo wtedy sa duze obnizki. Rok temu o tej porze kupowalismy pierscionek zareczynowy i byl tanszy o 40%. Po suknie jade na poczatku marca. Na poczatku ogladalam w Wawie, ale pojechalam raz do Radomia i tam na suknie sie czeka max. 2,5 miesiąca, no i razem z rekawiczkami, welonem i halka, butami wyniesie mnie taniej niz sama suknia w Wawie. Takie maja marże... A te same kolekcje A gdzie planujecie spedzic podroz poslubną? Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka JA :) 29.01.05, 22:49 Załatwione: sala, kościół, orkiestra, fotograf, kamerzysta, zamówina suknia, kończymy kurs p-małżeński. Wstępnie nagrany samochód... albo trzy Jesteśmy w trakcie komponowania tekstu na zaproszenia, a zapraszać zamierzamy po Wielkanocy. Aha, i uczymy się tanczyć. Nie, nie stresuję się. Dochodzę tylko czasem do wniosku, że ilość szczegółów mnie przytłacza, robi się z tego przerost formy nad treścią i przestają mnie bawić przygotowania. Chciałabym żeby już był 6 czerwca 2005... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula O której macie msze w kościele?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 09:58 Bo my myślimy o 13 30 ale nie wiem czy to nie za wcześnie ale z kolei mamy jednodniowe wesele, a jak to wygląda u Was?? Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: O której macie msze w kościele?????? 31.01.05, 22:22 Jednodniowe wesele, msza o 19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: a kto 4 czerwca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 13:20 ja też Wawa, godz. 16 nie robimy wesela, więc nie ma dużo przygotowań, jestem na etapie szukania sukni Odpowiedz Link Zgłoś