Dodaj do ulubionych

OLSZTYN 13.08.2005 ???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:10
poszukuję kogoś kto, tego pięknego dnia bierze ślub w Olsztynie. mam parę
pytań i wątpliwości... Ania
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga i Jacek Re: OLSZTYN 13.08.2005 ??? IP: *.crowley.pl 31.01.05, 15:08
      My bierzemy. Na początku się baliśmy, ale teraz uważamy że to szczęśliwa 13.
    • Gość: justyskam Re: OLSZTYN 13.08.2005 ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 19:29
      hej Aniu, ja biore 30 lipca w olsztynie, jezeli moge ci w czyms pomoc to
      odezwij sie, chetnie sluze rada.pozdrawiam,
      • anna_13 Re: OLSZTYN 13.08.2005 ??? 01.02.05, 11:15
        witam! dziękuję za odpowiedź i za chęć pomocy... faktycznie czuję się trochę
        zagubiona. mieszkamy od prawie dwóch lat w Warszawaie i wszystko musimy
        załatwiać przez mamę albo na odległość. gdzie bierzecie ślub, a gdzie wesele?
        my w Katedrze na Starym Mieście. przyjęcie będzie na świeżym powietrzu - pod
        namiotem. czy załatwieliście już jakieś formalności, oprócz rezerwacji daty
        ślubu? jaki dj czy zespół, fotograf, kamerzysta? jeszcze raz dziękuję za pomoc,
        pozdrawiam i życze miłego dnia. ania.
        • Gość: justyskam Re: OLSZTYN 13.08.2005 ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 15:03
          hej.ale mam dziś dobry dzień - znalazłam nareszcie suknie, która mi się podoba
          i w dodatku w bardzo korzystnej cenie (1600zł) smile my ślubujemy w katedrze a
          wesele robimy "pod żaglami". mamy zarezerwowanego dj'a i wstępnie fotografa i
          kamerzystęsmileczym jedziecie do ślubu? pozdrawiam gorąco,
    • Gość: marta Re: OLSZTYN 13.08.2005 ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 13:02
      Biore slub tydzien przed Toba w Kosciele Garnizonowym. Ps. Jak masz jakies
      pytania napisz z checia ci pomoge bo ja juz mam wszystko zorganizowane.
      martuchach@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka