Gość: Ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:10 poszukuję kogoś kto, tego pięknego dnia bierze ślub w Olsztynie. mam parę pytań i wątpliwości... Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga i Jacek Re: OLSZTYN 13.08.2005 ??? IP: *.crowley.pl 31.01.05, 15:08 My bierzemy. Na początku się baliśmy, ale teraz uważamy że to szczęśliwa 13. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyskam Re: OLSZTYN 13.08.2005 ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 19:29 hej Aniu, ja biore 30 lipca w olsztynie, jezeli moge ci w czyms pomoc to odezwij sie, chetnie sluze rada.pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
anna_13 Re: OLSZTYN 13.08.2005 ??? 01.02.05, 11:15 witam! dziękuję za odpowiedź i za chęć pomocy... faktycznie czuję się trochę zagubiona. mieszkamy od prawie dwóch lat w Warszawaie i wszystko musimy załatwiać przez mamę albo na odległość. gdzie bierzecie ślub, a gdzie wesele? my w Katedrze na Starym Mieście. przyjęcie będzie na świeżym powietrzu - pod namiotem. czy załatwieliście już jakieś formalności, oprócz rezerwacji daty ślubu? jaki dj czy zespół, fotograf, kamerzysta? jeszcze raz dziękuję za pomoc, pozdrawiam i życze miłego dnia. ania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyskam Re: OLSZTYN 13.08.2005 ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 15:03 hej.ale mam dziś dobry dzień - znalazłam nareszcie suknie, która mi się podoba i w dodatku w bardzo korzystnej cenie (1600zł) my ślubujemy w katedrze a wesele robimy "pod żaglami". mamy zarezerwowanego dj'a i wstępnie fotografa i kamerzystęczym jedziecie do ślubu? pozdrawiam gorąco, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: OLSZTYN 13.08.2005 ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 13:02 Biore slub tydzien przed Toba w Kosciele Garnizonowym. Ps. Jak masz jakies pytania napisz z checia ci pomoge bo ja juz mam wszystko zorganizowane. martuchach@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś