klimka21 04.02.07, 16:46 Drogie mamy, gdzie w Warszawie dostanę tarkę do owoców? To jakiś deficytowy towar. Zaczęłam tracić nadzieję. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abbra Re: tarka plastikowa 04.02.07, 17:01 Popytaj w sklepach z gospodarstwem domowym , czasem bywają takie "rarytasy" . Ja po kilka razy zaglądałam do sklepu i w końcu się doczekałam ( sprzedawczyni już mnie zapamiętała - kupiłam szklaną . A potem chyba kupiłam plastikową jako dodatek do "Dziecka" czy innej gazety . Możesz też spróbować w Ikei . Najlepsze jest to ,że nalatałam się za tarką jak głupia ,a kiedy już ją miałam , zrobiłam mojemu dziecięciu tarte jabłko - i nie smakowało ... pozdrawiam *-*-*-*-*abbra*-*-*-*-* Odpowiedz Link Zgłoś
karolina2 Re: tarka plastikowa 04.02.07, 19:10 Ja też długo szukałam i w końcu kupiłam w Świecie Dziecka w Jupiterze. Odpowiedz Link Zgłoś
janka007 Re: tarka plastikowa 04.02.07, 21:47 A musi byc plastikowa? Poszukaj sobie tutaj, to bardzo fajny sklep www.idw.pl/domik2/login.php Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: tarka plastikowa 05.02.07, 18:13 Plastikowa do kupienia w sklepie z AGD przy Pasażu Ursynowskim, obok sklepu z obuwiem Aligator. Szklaną kupiłam tu: www.sklep.holkap.pl/products.php?group=5&main=1 ale widzę, że szklanych już nie mają. Mają za to plastikowe. Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaihelenka Re: tarka plastikowa 20.02.07, 21:43 Szklaną tarkę do owoców kupiłam w Hali Wola za ok 7 zł, są też w Sezamie na Marszałkowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś