Dodaj do ulubionych

restauracja na wesele - PROSZĘ !

IP: *.aster.pl 09.02.05, 21:56
Poszukuje jakiejś restauracji w okolicach Ursynowa (wchodzą w grę też
okoliczne dzielnice).
To ma być albo obiad albo wesele na noc z tym że to zależy od ceny.
Chciałabym aby to było do 100 zł za osobe czy można coś takiego znaleźć?

Proszę o jakieś strony internetowe lub telefony,adresy.
Bardzo pilne bo wesele ma odbyć się juz niedługo.
Obserwuj wątek
    • dafni Re: restauracja na wesele - PROSZĘ ! 10.02.05, 11:05
      Jeśli cen ma być do 100 zł to raczej trudno będzie Ci znaleźć ofertę całonocnej
      zabawy. Ceny w tych granicach mają co najwyżej sale weselne, ale nie każdemu
      odpowiada balonikowo-plastikowy klimat. Powinno za to starczyć na uroczysty
      obiad.
      • Gość: Katarzyna Re: restauracja na wesele - PROSZĘ ! IP: *.aster.pl 10.02.05, 11:09
        Właśnie od tej ceny będzie zależało czy to będzie obiad czy wesele.Ale jeśli
        obiad będzie kosztował 70 zł od osoby a wesele 100 na całą noc to zdecydujemy
        się na wesele.
        Prosze czy może ktos cos polecic...restauracje,sale weselna,dom kultury
        najlepiej do 100 zł za osobę.
        Ursynow i okoliczne dzielnice.
        • Gość: Alice Re: restauracja na wesele - PROSZĘ ! IP: *.tvp.pl 10.02.05, 11:56
          Ja biorę ślub na ul.Pańskiej. Płacę 90 zł od osoby + 1000 zł sala. Jeżeli
          chcesz zobaczyć zdjęcia to wejdź na google i wpisz Amfitrion. W rzeczywistości
          sala jest ładniejsza ponieważ te zdjęcia są bardzo ciemne.
          Pozdrawiam
          • Gość: Agnieszka Re: restauracja na wesele - PROSZĘ ! IP: *.aster.pl 09.03.05, 14:01
            Alice napisz mi cos wiecej o tym na a.flisinska@wp.pl
            Zastanawiam sie nad ta firma ale przyjecie na Krakowskim
            Z gory dzieki.
    • f3f Re: restauracja na wesele - PROSZĘ ! 10.02.05, 13:19
      jeśli na Ursynowie - obiad to może Karpielówka ? www.karpielowka.com.pl/
      z tego co wiem organizująprzyjęcia weselne, ale nie znam warunków...
      • Gość: monia Re: restauracja na wesele - PROSZĘ ! IP: 217.8.186.* 21.02.05, 16:17
        sala biesiadna na ul. Tasmowej Mokotow biora ok 120 i slyszalam ze jest tam
        niezle tylko z terminami kruchosad
    • pati102 Re: restauracja na wesele - PROSZĘ ! 21.02.05, 17:20
      w instytucie meteorologii jest sala gdzie organizuja wesela. koszt za osobe
      wynosi 100 zl. zarcie ponoc niezle ale menu takie sobie, sala jest obskurna
      totalnie (a kobieta od organizacji stwierdzila, ze wieczorem dzien przed slubem
      mam se pzryjsc poprzywieszac baloniki), ze o toalecie nie wspomne. w zasadzie
      jedynym atutem jest cena.
    • Gość: ruraq Re: restauracja na wesele - PROSZĘ ! IP: 62.29.137.* 21.02.05, 17:37
      My postanowilismy zrobic w Arco (bowlingownia z klube Sfera na gorze). Chca ok.
      145 ale sala jest super i ludzie sa megakonkretni. Wesele jest w czerwcu, ale
      mam przeczucie ze bedzie bomba smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka