Dodaj do ulubionych

gdzie wesele w Lublinie?

IP: *.gim13.lublin.pl 18.02.05, 10:27
szukamy niedrogiego ale eleganckiego miejsca w Lublinie lub okolicach. nie
wiemy jeszcze dokładnie na ile osób, wstępnie ok 100. wszelkie szkolne
stołowki itp. odpadają. ma być kulturalnie, elegancko... oczywiście bez
przesady, nie chodzi nam o przyjęcie w Lubliniance czy Europie (chociaż gdyby
nie kasa...) czy ktoś może coś doradzić?
Obserwuj wątek
    • Gość: olga Re: gdzie wesele w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 12:38
      Hotel FOCUS przy Kraśnickich. Mają salę na 120 osób maksymalnie. Gdyby nie
      większa lkiczba gości, sama bym tam robiła.
    • Gość: olga Re: gdzie wesele w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 15:21
      Moi znajomi robili w Domu Studenta Zaocznego, było b. fajnie - tylko musisz
      znaleźć catering, ale lodówki są więc nie ma problemu. Sala na max. 100 osób
      moim zdaniem
    • Gość: sylwia Re: gdzie wesele w Lublinie? IP: *.pronet.lublin.pl 18.02.05, 23:05
      hotel korona pod lublinem 3-4 km, od strony krasnika.........albo moze zajazd
      korona, cudownie tam jest...
    • Gość: Tomasz Re: gdzie wesele w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 09:16
      Witam ... grałem chyba we wszystkich lubelskich lokalach . Służe pomocą via mail
      grupa-mayday@tlen.pl
    • Gość: Monia Re: gdzie wesele w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 12:22
      Czesc jestem z Kocka (to 54 km od Lublina)i niedawno powstał piekny dom weselny własnie w sierpniu bede miał tam wesele jest bardzo elegancki.tylko jedne pytanie kiedy wychodzisz z mąż?bo ja mam wesele w niedziele no i juz wszystkie miejsca są zajete.jezeli wychodzisz za mąż za rok to polecam Dom Weselny"Olimpia"
      • Gość: Kasia Re: gdzie wesele w Lublinie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 17:38
        A jaka jest cena za wynajęcie tej sali w Kocku
        • Gość: moniczka Re: gdzie wesele w Lublinie? IP: *.lubartow.sdi.tpnet.pl 20.02.05, 17:26
          cześć wszytkim!a w szczególnopści moni z kockasmileja swoje weselicho mam w lipcu tez w kocku!smilei chyba też mogę polecić ten lokal tylko że....tam sala taneczna jest bardzo duża..ale my jak tylko zobaczyliśmy ten lokal zaraz sie zdecydowaliśmy(niestety trzeba zamawiać go rok a nawet 1,5roku wcześniejsad)no chyba zę własnie na niedzielewink
          • Gość: moniczka Re: gdzie wesele w Lublinie? IP: *.lubartow.sdi.tpnet.pl 20.02.05, 17:29
            Kasiula!!co do ceny to z tego co teraz sie orientuje 90 zł za osobę(bez ciasta i alokholu).
            • Gość: Magda Re: gdzie wesele w Lublinie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 11:46
              Czy oni mają stronke www i czy ktoś posiada fotki jak ta sala wygląda??
              Pozdrawiam
      • Gość: marta Re: gdzie wesele w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:25
        a ja bedę mieć wesele w "Imperium" w Firleju - wystrój sali rewelacyjny(żadnych
        balonów!!) ciekawa jestem jak jedzenie i obsługa?????? był tam ktoś??????
    • Gość: nika Re: gdzie wesele w Lublinie? IP: *.pronet.lublin.pl 25.02.05, 12:08
      Podobno bardzo ladnie prezentuje się Dwór Anna w Jakubowicach Konińskich 8 km od
      Lublina. Koleżanka bardzo chwali to miejsce ale szczegółów nie znam. Mają
      stronę-www.dwor-anna.com.pl
    • Gość: al Re: gdzie wesele w Lublinie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:01
      Bardzo dobrze i tanio mozna się bawić w karczmie na terenie skansenu
      lubelskiego. Milej zabawy.
      • Gość: Kasia Re: gdzie wesele w Lublinie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 18:31
        Imprerium w Firleju jest ok jedzenie dobre i obsługa miła Bylam na 2 weselach
        już tam i było ok Pozdrawiam
    • blondyneczka84 Kamienny Potok Firlej 26.02.05, 16:30
      Ja polecam właśnie to miejsce www.firlej.pl/dane/kamiennypotok/oferta.htm
      Pozdrawiam
    • Gość: Ania Re: gdzie wesele w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 23:00
      w zajeżdzie gościnnym , na al.kraśnickich
      super!
    • Gość: Ola Re: gdzie wesele w Lublinie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 20:22
      Polecam "GRAf MARINA" jest na ul Krężnickiej 6 tel.7441070
      www.graf-marina.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka