Dodaj do ulubionych

Prezent dla męża

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 19:54
Witam serdecznie,
czy spotkałyście się może z czymś takim jak prezent od żony dla męża (i
odwrotnie)z okazji ślubu?
Jeśli tak, to co było tym prezentem?
Chciałabym kupić mężowi łańcuszek z literką.. Prezent naprawdę od serca, chcę
wręczyć mu już tak zupełnie po uroczystościach tylko boję się, że się
ośmieszę...

Co wy na to, drogie forumowiczki?
Obserwuj wątek
    • Gość: Julio Re: Prezent dla męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 22:16
      sa tutaj tez forumowiczesmilea nie tylko Forumowiczkismile
      a co do prezentu dla malzonka/ki to mysle, ze to fajny pomysl..ale najlepiej
      jakby to bylo cos skromnego ale tak na dluuzej..moze jakis obrazek, moze jakies
      wyjatkowe zdjecie??
      • 82marta Re: Prezent dla męża 04.03.05, 23:15
        myślę ze jest to jak najbardziej dobry pomysł!!! boisz sie osmieszyc??? no co
        ty... w zyciu napewno bedzie mu bardzo miło ze w natłoku załatwiania spraw
        zwiazanych ze slubem, weselem pamietałas o nim!!!
        chciałabym aby faceci tez pamietali o nas tak jak my pamietamy o nich wink
    • pepperann Re: Prezent dla męża 05.03.05, 09:31
      No co Ty. Nie wiem, czy akurat łancuszek z literką - mój narzeczony by pewnie
      nie chciał, ale to nic nie znaczy, ale ogólnie prezent - jak najbradziej.
      Zwłaszcza, że faceci są tu poszkodowaniwink. Dawniej na zaręczyny się WYMIENIAŁO
      pierścionki, teraz my dostajemy śoliczny pierścionek, a oni nic... Jestem za, a
      nawet może sama przejmę ten pomysł.
    • Gość: karolina Re: Prezent dla męża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 10:13
      kurcze fajny pomysł,też musze coś pomyslec o tym prezenciesmile
    • ewka12 Re: Prezent dla męża 05.03.05, 13:26
      Cześć ja również kupuje mojemy przyszłemu mężowi prezent ale daje go tuż przed
      ślubem jak sie spotkamy bo będą to srebrne spinki do mankietów, a od jego
      przyjaciela wiem że on chce mi kupić coś na szyje, a zeby pasowało do sukni w
      kupnie pomaga mu moja przyjaciółka. Uważam że to świetny pomysł. Pozdrawiam!!!
    • Gość: mała Re: Prezent dla męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 19:03
      a mi chodzi po głowie śliczny, porządny zegarek-... "zeby odłiczał tylko szczęśliwe chwile...
      smile
    • Gość: Marta BG Dzięki za odpowiedzi:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 21:26
      Dzięki za odpowiedzi, Forumowicza przepraszamsmile
      Te spinki mi się bardzo podobają, myślę, że to świetny pomysł.

Pozdrawiam mocno!
      • Gość: ola Re: Dzięki za odpowiedzi:) IP: *.sm-rozstaje.pl 05.03.05, 22:46
        Ja sie spotkalam z prezentem dla męza - przyjaciolka kupila po prostu ładna
        ramke na zdjecie - moze to nie bylo specjalnie dla faceta, bo przeciez ramka
        bedzie sluzyla im obydwojgu, ale sama idea pomyslu jest jak najbardziej super smile
        A z tymi spinkami do mankietow to super - faktycznie trzeba je dac wczesniej,
        ale byc moze ten pomysl "ściągne". O zegarku tez myslalam, ale mojemu
        narzeczonemu podoba sie taki, na ktory musialabym wydac 2 miesieczne
        pensje... smile
        • Gość: Katarina Re: Dzięki za odpowiedzi:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 12:47
          Też kupiłam mojemu spinkismile
    • Gość: Kasia Re: Prezent dla męża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 12:37
      A może jakieś perfumy?
      • Gość: karolina Re: Prezent dla męża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 13:05
        kurcze nie mam pomysłu, mój narzeczony ma spinki, ma zegarek,perfumy....ech
        ciężko mi będzie go zaskoczyć;/
        • Gość: zolwik Re: Prezent dla męża IP: *.icpnet.pl 15.03.05, 12:55
          możesz dać mężowi w prezencie ramkę i w niej swoje zdjęcie portretowe; myslę o
          duzym zdjęciu (np. 15x21) portretowym zrobionym u fotografa w jakiejś ciekawej
          ramce. widziałam takie zdjęcia u jednego fotografa i były naprawdę interesujące
    • Gość: Ania Re: Prezent dla męża IP: *.crowley.pl 14.03.05, 13:23
      Ja z kolei wpadłam na pomysł inny..nie wiem czy go zrealizuję ale..kupiłam
      fartuszek kuchenny...jak mąż go założy bedzie wyglądał jakby stał za kratkami w
      więzieniu a na fartuszku jest tabliczka JUST MARRIEDwink
      Co o tym myśllicie?
    • byhanya prezent poranny 14.03.05, 16:00
      na naszej zagramanicy daje sie prezent poranne. nastepnego dnia rano, aj mlodzi
      sie obudza obdarowuje sie nawzajem prezentami. ja dostalam dwa pierscionki,
      mojemu mezowi podarowalam zloty lancuszek, spinki i cygara.
      • martaant Ja juz wiem! 14.03.05, 16:22
        Ja chyba kupię mojemu Narzeczonemu złoty krzyżyk z łańcuszkiem na szyję bo
        kiedys miał i mu wpadł do wanny i gdzies tam w Wiśle pływa... Wiem że sie
        ucieszy bo bardzo lubił go nosić. No to problem mi sie rozwiazał. Powodzenia

A może któryś z Waszych meżczyzn chciałby dostać pieska albo kotka? Według mnie
        to też dobry pomysł, oczywiscie dla miłośników zwierząt.
        • Gość: Życzliwa Re: Ja juz wiem! IP: *.pl 14.03.05, 19:15
          Nie wiem czy jesteś przesądna, ale moja babcia od zawsze mi powtarza, że nie
          daje się w prezencie krzyży ani krzyżyków, ponieważ według przesądu zrzuca się
          na tego kogoś nieszczęścia i problemy. Osobiście w to nie wierzę, ale babcia
          całe zycie twierdzi, że dziadek podarował jej kiedyś krzyżyk i od tego momentu
          zaczęły się nieszczęścia. To tylko ludowe wierzenia, ale sama zdecyduj.
          • byhanya Re: Ja juz wiem! 14.03.05, 20:05
            mozna krzyzyk sprzedac za buziaka albo mily usmiech..
            • minerwamcg Re: Ja juz wiem! 14.03.05, 21:09
              Kiedyś przywiozłam z Jerozolimy całą garść maleńkich krzyżyczków z drzewa
              oliwnego. Rozdałam wszystkie, ale za każdy dostałam grosik. Bo faktycznie -
              krzyża się nie daje, każdy sobie musi sam załadować na plecy smile
              • martaant Re: Ja juz wiem! 15.03.05, 11:03
                Dzięki nie wiedziałam. Ale czy wypada małżeństwo zacząc od handlu?
                • madeleine7 Re: Ja juz wiem! 15.03.05, 12:47
                  A propos przesądów; podobno nie daję sie tez zegarka, bo odlicza czas do
                  rozstania, nie daje sie butów, bo ukochany w nich odejdzie...itp, itd.
                  Przesądni niech po prostu zapłacą symboliczna złotówkę i po zabobonie!
    • Gość: latajacamysz Re: Prezent dla męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 14:48
      Czeżć,
      Ja również planuje prezent dla przyszłego męża.
      Chcę mu kupić zestaw do golenia tj, pędzel z prawdziwego włosia i maszynka.
      Może troche prozaiczny, ale z drugiej strony wiem, że on najbardziej lubi
      dostawać praktyczne rzeczy. A to wygląda bardzo elegancko i będzie też ozdobą
      łazienki smile
      Tylko nie wiem kiedy wręczyć ten upominek? Nie wiem czy on coś dla mnie będzie
      miał, więc na przyjęciu po ślubie może wypaść niezręcznie.
      Co o tym myślicie?
      pozdrawiam
    • Gość: madzia :) Re: Prezent dla męża IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 21:31
      ... a moj ukochany otrzyma ode mnie w prezencie ślubnym - srebrną spinkę do
      krawatu smile - Ten drobiazg zamierzam mu podarować podczas naszego ostaniego
      narzeczeńskiego wieczoru aby w dzień ślubu...zdobiła jego krawat smile!
      Mam nadzieję że sprawię mu tym radość smile!!! Pozdrawiam !!!
      • madeleine7 Re: Prezent dla męża 16.03.05, 09:24
        Gość portalu: madzia smile napisał(a):

> ... a moj ukochany otrzyma ode mnie w prezencie ślubnym - srebrną spinkę do
        > krawatu smile - Ten drobiazg zamierzam mu podarować podczas naszego ostaniego
        > narzeczeńskiego wieczoru aby w dzień ślubu...zdobiła jego krawat smile!
        > Mam nadzieję że sprawię mu tym radość smile!!! Pozdrawiam !!!

Zapewne sprawi Wam to obojgu wielką radość bo robisz to z miłości. Nie odbierz
        tego jak krytykę i atak na Twoje ego ale cos chce Ci podpowiedzieć.
        Interesuję się troche savoir-vivrem, mam kontakt ze specjalistami, którzy dbaja
        o wizerunek i propaguja trendy w modzie meskiej. Troszkę tez czytałam o tym w
        prasie meskiej, tej prywatnej i biznesowej. Troche długi wstęp ale chcę, zebys
        wiedziała, ze nie chce być złośliwa tylko cos poradzić. Ogólny wniosek jest
        taki: elegancki mężczyzna spinki do krawata kolekcjonuje ale ich nie nosi.ja
        wiem, że we współczesnym swiecie wyżej ceni się praktyczność nad elegancję ale
        moze warto czasem przemyslec pewne sprawy.
        Może lepsze byłyby spinki do mankietów? Sa wciąz postrzegane jako symbol
        wyrafinowanej elegancji.
        Mam nadzieję, że Cię nie uraziłam, zycze wszystkiego dobrego.
        • Gość: Karolinka Re: Prezent dla męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 22:32
          JA mam problem bo mój kochany łańcuszek ma zegarek ma spniki ma. A przeciez nie kupię mu jakiejś części do komputera- chociaż pewnie bardziej by sie ucieszył. No własnie ale co?????????????Proszę o pomysły
          • Gość: Karolinka Re: Prezent dla męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:10
            Prosze o pomysły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
            • Gość: Heian Re: Prezent dla męża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:13
              Masz już ich tu trochę, więc nie podciągaj bez sensu postu do góry, wpadnij
              sama na jakiś pomysł, w końcu nikt tak dobrze jak Ty nie wie, co twój luby lubi
              i już posiada!
    • Gość: oleska1980 Re: Prezent dla męża IP: *.unregistered.media-com.com.pl 27.04.05, 10:23
      Wymyśliłam. Mój przyszły małżonek uwielbia dobre wina i wszystko co jest z nimi
      związane, więc kupię albo ładny zestaw który zawiera: termometr, nożyk do
      ściagania akcyzy, korkociąg, elegancki korek, pierścień (zabezpieczający przed
      kapaniem), lejek - kosztuje 175 zł.Jego pasją jest też fotografowanie, mamy
      dobrej jakości aparat, ale partner choruje na statyw, więc jak znajde jakiś
      odpowiedni to może się na niego pokuszę. Wiem że te prezenty sprawią mu radość

• lilka.k Re: Prezent dla męża 27.04.05, 11:45
      ja chyba kupię mojemu lubemu cygaro i powiem mu,żeby je zapalił jak urodzi nam
      się syn smile.
      • Gość: Karolinka Re: Prezent dla męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 18:42
        Bardzo fajny pomysł z tym cygarem ale mój ukochany nie pali. Uwielbia za to motocykle i komputery więc cięzko mi coś wymyśleć.
        • Gość: Szczęśliwa Re: Prezent dla męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 18:53
          A ja mojemu przyszłemu mężowi nie kupię żadnego prezentu - dostanie "mnie" - na
          zawsze .... chyba sie ucieszy smile
          • agniemat Re: Prezent dla męża 31.05.05, 15:36
            ja myślałam o takiej małej książeczce "dla męża" czy "najlepszemu męzowi "ale
            poszłam do księgarni i puski nic takiego nie ma już sad wszystko wykupione
            zostały tylko dla żony smile widocznie mężczyżni żadko kupują takie rzeczy hihi
            ale dzisiaj zobacyzłam super aniołki na forum piękne ozdoby i chyba jednego
            zamówię może akurat dam go mężusiowi hihi
      • periwinkle Re: Prezent dla męża 31.05.05, 16:06
        Ja myślę, że oprócz prezentu powinnaś napisać też do niego list miłosny...
        • byhanya Re: Prezent dla męża 31.05.05, 17:14
          moze jakis zmyslowy akt???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka