Dodaj do ulubionych

LODOWNIA /Szydłowiec

IP: 195.47.201.* 21.03.05, 15:35
mial juz tam ktos weselisko?
jesli tak, podziel sie wrazeniami!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: LODOWNIA /Szydłowiec IP: *.acn.waw.pl 22.03.05, 11:30
      A kiedy Twoje wewsele?
      Ja tez tam planuje.
      • Gość: aga Re: LODOWNIA /Szydłowiec IP: *.neo / 217.96.36.* 22.03.05, 17:06
        10.09.2005
        a jaka Twoja data?

ustalas juz cos?
        skad jestes?
        podrawiam
        • Gość: ania Re: LODOWNIA /Szydłowiec IP: *.acn.waw.pl 23.03.05, 11:48
          27.08.2005
          Juz wszystko ustalone, ale tez jestem ciekawa jak wyglada tam wesele.Lokal i
          okolica bardzo mi sie podoba. Na ile osob planujesz wesele? Masz juz wszystko
          zalatwine?
          • Gość: aga Re: LODOWNIA /Szydłowiec IP: 195.47.201.* 25.03.05, 09:13
            na ok.110 osób.
            zalatwiony kościól, orkiestra, zaproszenia, obraczki obejrzane, po sukienke
            jade po swietach [do Załaz]- bede ja szyla.
            kamerzysta i fotograf sa, ale nie wiem czy na 100%.
            co do lokalu, to wplacilismy zaliczke i na tym narazie sie skonczylo. nie
            ustalilismy z p.Orlicką zadnych szczegolow. ale z tego co slyszalalm, jest
            niezle. znajomi byli tam na weselu w styczniu i bardzo sobie chwalili.

w sumie to byl jedyny lokal w szydlowcu, gdzie chcialam miec wesele. i bardzo
            spodobalo nam sie wykonczenie lokalu w srodku.
            chyba bedzie oki.
            odezwij sie i napisz jak tam przygotowania u Ciebie
            pozdrawiam\
            aga
            • Gość: ania Re: LODOWNIA /Szydłowiec IP: *.acn.waw.pl 25.03.05, 12:29
              u mnie ileosc osob podobna 110-120.To jestes lepsza ode mniesmile ja narazie
              zalatwilam kosciol, orkiestre, zaproszenia(tylko wybrane jeszcze nie
              zamowione), kamerzysta i fotograf jest chyba na 100%, chociaz umowy jeszcze nie
              podpisalam.Z sukienka gorzej bo bylam tylko w jednym salonie, mam zamiar zajac
              sie nia na poczatku kwietnia, obraczki-brak koncepcji(tak jak z suknia).Co do
              lokalu tez wplacilismy zaliczke i to wszystko, mamy zglosic sie miesiac przed
              weselem i ustalic reszte szczegolow.
              Szczerze mowiac to tak jak Ty napisalas, jest to jedyny lokal w Szydlowcu w
              ktorym chciala miec wesele.

Moze masz nr gg to moglybysmy porozmawiac?
              Jestes z Szydlowca?
              Pozdrawiam, ania.
              • Gość: aga Re: LODOWNIA /Szydłowiec IP: *.neo / 217.96.36.* 27.03.05, 18:22
                aniu, odezwe sie we wtorek po Wielkanocy to pogadamy. bede od. ok.8 rano
                mam nadzeje, ze bedziesz i pogadamy
                pozdrawiam
                aga
                • Gość: ania Re: LODOWNIA /Szydłowiec IP: *.lot.pl 28.03.05, 10:38
                  ok, bede napewno.
                  Pozdrawiam, ania
                  • Gość: aga Re: LODOWNIA /Szydłowiec IP: 195.47.201.* 29.03.05, 09:50
                    witam!!!!!!!!!!!!!
                    • Gość: ania Re: LODOWNIA /Szydłowiec IP: *.lot.pl 29.03.05, 10:12
                      Witam smile
                      Nie moglam wczesniej otworzyc strony, cos sie blokowalo.
                      Jak minely swieta?
                      • Gość: aga Re: LODOWNIA /Szydłowiec IP: 195.47.201.* 29.03.05, 10:58
                        blogie lenistwo i obzarstwo na maxa!!!
                        brrrr
                        teraz trzeba brac sie za siebie [no wiesz. odchudzanie, maseczki i inne
                        duperelki].

jak sprawa z Twoja sukienka?
                        • Gość: aga Re: LODOWNIA /Szydłowiec IP: 195.47.201.* 29.03.05, 11:04
                          • Gość: aga Re: LODOWNIA /Szydłowiec IP: 195.47.201.* 29.03.05, 11:11
                            jakby znowu byly problemy z ta stronka [ja tez nie moglam rano wejsc] to
                            podaje Ci moj adres mailowy
                            agniesia82@gazeta.pl
                            daga147@wp.pl

ps. smiertelna nuda w pracy!!!
                            • Gość: ania Re: LODOWNIA /Szydłowiec IP: *.lot.pl 29.03.05, 12:16
                              Przepraszam,
                              ale ja w pracy mam dzis wyjatkowo duzo roboty.
                              Zazdroszcze Ci tej nudy.
                              Z sukienka u mnie narazie nic sie nie ruszylo, dopiero w przyszlym tygodniu
                              wyruszam na "poszukiwania".
                            • Gość: ania Re: LODOWNIA /Szydłowiec IP: *.lot.pl 29.03.05, 12:39
                              wyslalam Ci maila na daga147@wp.pl smile
                              • agniesia82 Re: LODOWNIA /Szydłowiec 29.03.05, 13:14
                                a tak w ogole to gdzie pracujesz? ja w ARiMR w Szydłowcu.
                                wlasnie przyszla pani i straasznie wrzeszczy!!! nawet ja tak glosno nie
                                krzycze...
                                ja po kiecke jade do Załaz [k.Zwolenia], bede szyla - prawie 50% taniej
                                • Gość: ania Re: LODOWNIA /Szydłowiec IP: *.lot.pl 29.03.05, 13:41
                                  ja nie pracuje w Szydlowcu, a nie boisz sie szyc? Ze moze cos nie wyjdzie? Albo
                                  nie uszyje Ci tak jak bedziesz chciala?
                                  Ja szczerze mowiac sie troche bym bala, mam nawet znajoma krawcowa ktora szyje
                                  suknie, ale jakos jej nie ufam.
                                  • agniesia82 Re: LODOWNIA /Szydłowiec 29.03.05, 14:55
                                    nie boje sie, zreszta tam w Załazach to nie zadna krawcowa, ale caly salon
                                    sukien. oni maja tam gotowe i mozna u nich szyc. dlatego sie zdecydowalam. i
                                    maja konkurencyjne ceny. zreszta pojade, poogladam, to Ci tu wszystko napisze.
                                    lazilam po salonach w radomiu, warszawie - ale ceny zbijaja z nog!! i nie
                                    wpadla mi zadna szczegolna w oko. posciagalam fotki z netu i juz mniej-wiecej
                                    wiem co mi sie podoba. w sumie to mam taka wizje - z 4 modeli uszyja mi taka,
                                    jaka bede chciala.

a Ty wiesz jaka bys chciala?

ps. Aniu, ile masz lat?
                                    Ja 23

buziaki, aga
                                  • agniesia82 Re: LODOWNIA /Szydłowiec 30.03.05, 08:56
                                    hejka!
                                    napisalam Ci wczoraj maila, wiec jak bedziesz miala chwile to sie odezwij
                                    papa
    • Gość: ania2 Re: LODOWNIA /Szydłowiec IP: 213.25.91.* 30.03.05, 09:11
      witam dziewczyny,
      ja mam wesele w Lodowni 14 maja.
      • Gość: ania Re: LODOWNIA /Szydłowiec IP: *.lot.pl 30.03.05, 09:21
        Witam,
        aga wyslalam Ci maila.
        ania2-To jestes pierwsza, pewnie wszystko juz masz zalatwione?
      • agniesia82 Re: LODOWNIA /Szydłowiec 30.03.05, 09:31
        witam !

no wlasnie, pozalatwialas juz wszystko?
        jak suknia i inne bajery??
        buziaki
        • Gość: ania2 Re: LODOWNIA /Szydłowiec IP: 213.25.91.* 31.03.05, 09:49
          Juz prawie wszystko gotowe. Suknie miałam odebrać we wtorek ale bedzie jeszcze
          gorset poprawiany. W piatek mam urlop to pozałatawiam to co musiało troche
          poczekać. A jaki macie zespół?
          • Gość: aga Re: LODOWNIA /Szydłowiec IP: 195.47.201.* 31.03.05, 12:15
            a gdzie szylas sukienke? a moze kupowalas gotowa?
            ja mam zespoł ze Skarzyska, wyprobowany i super graja, wokalistka i 3 panow.
            [ale kurcze zapomnialam jak sie nazywa]!! przesympatyczni ludzie,

a gdzie kupowalas zaproszenia??
            ajakbys chciala pogadac to podaje Ci moj adres mailowy:
            agniesia82@gazeta.pl

pozdrawiam
    • Gość: aga Re: LODOWNIA /Szydłowiec IP: 195.47.201.* 01.04.05, 09:11
      big_grin
    • agniesia82 Re: LODOWNIA /Szydłowiec 11.04.05, 09:35
      big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka