Dodaj do ulubionych

nowa premier jest rozwódką

19.09.14, 15:55
pl.wikipedia.org/wiki/Ewa_Kopacz
-rewolucja obyczajowa idzie do przodu w POlsce jak widać. Ciekawe co było powodem rozwodu, mam nadzieje że nie problemy zdrowotne jej męża, chociaż ludzie mówią ze to Tusk w spódnicy, bezwzględna cyniczna i wyrachowana która do kariery idzie po trupach. Rozwaliła ZOZ w rodzinnym Szydłowcu tak, więc ciągnie się za nią smrodek. Upadek obyczajów ciąg dalszy. Jak może ktoś dbać o jedność Polski i Polaków skoro nie potrafiła zadbać o jedność swojej własnej rodziny? O czasy o obyczaje...
Obserwuj wątek
    • ikndar To bardzo bardzo dobrze! 19.09.14, 16:04
      To super! Baba z prawdziwego zdarzenia, a nie jakiś rozmamłany wymoczek.
    • kot_mrau Re: nowa premier jest rozwódką 19.09.14, 16:05
      jeśli nawet jest rozwódką to co z tego wynika? I kogo obchodzi poza moherami ten fakt?
      • oszolomm.z.rad.ia.maryja Re: nowa premier jest rozwódką 19.09.14, 19:34
        pytanie z z jakiego powodu się rozwiodła i kto pierwszy złożył pozew
        • madopar50 Re: nowa premier jest rozwódką 20.09.14, 11:04
          G..... to ciebie obchodzi
      • oszolomm.z.rad.ia.maryja Re: nowa premier jest rozwódką 19.09.14, 19:36
        że nie są jej bliskie wartości rodzinne
        • kot_mrau Re: nowa premier jest rozwódką 19.09.14, 19:39
          w rzyci mam jej wartości rodzinne,
          jest warta poparcia na stanowisko premiera
          • oszolomm.z.rad.ia.maryja Re: nowa premier jest rozwódką 19.09.14, 19:43
            rządzić i tak będzie Tusk tyle że z tylnego siedzenia a w zasadzie będzie ona sterowana przez niego zdalnie, z Brukseli
            • kot_mrau Re: nowa premier jest rozwódką 19.09.14, 19:45
              no i co z tego? dobrze że nie PiS....
              • oszolomm.z.rad.ia.maryja Re: nowa premier jest rozwódką 20.09.14, 12:34
                rozumiem że gdyby Trynkiewicz byłw PO to tez bys go poparł ze wzgl na szyld?
                • kot_mrau Re: nowa premier jest rozwódką 23.09.14, 17:29
                  ale nie jest w PO więc nie o czym szkrybić
    • seth.destructor Re: nowa premier jest rozwódką 19.09.14, 20:51
      Wolałbyś lowelasa jak Hollande albo Sarkozy?
      • oszolomm.z.rad.ia.maryja Re: nowa premier jest rozwódką 20.09.14, 13:02
        na jedno wychodzi
    • mjot1 No jak żyć?! 19.09.14, 21:00
      Masz chłopie problemy…
      Ale wredny los i tak przecie był łaskawy wszak mogłeś urodzić się Macierewiczem albo nawet inną Sobecką…
      • krzy-czy Re: No jak żyć?! 19.09.14, 21:42
        suchocka byłą rozwódką-czy panienką????
        tyż wartosci rodzinne miała w rzyci.
        a ponadto była przyjaciółką dżipitusantosubito.
        • oszolomm.z.rad.ia.maryja Re: No jak żyć?! 20.09.14, 15:32
          była i jest starą panną
    • yoma Re: nowa premier jest rozwódką 20.09.14, 10:07

• yoma Re: nowa premier jest rozwódką 20.09.14, 10:07
      I nikotynistką!
      • oszolomm.z.rad.ia.maryja Re: nowa premier jest rozwódką 20.09.14, 10:41
        i pomyślćże ona jest lekarzem, a więc wie jakim szkodliwym nałogiem jest palienie papierosów..
        • piwi77.0 Re: nowa premier jest rozwódką 20.09.14, 11:26
          oszolomm.z.rad.ia.maryja napisał:

i pomyślćże ona jest lekarzem, a więc wie jakim szkodliwym nałogiem jest palienie papierosów..

Fakt bycia lekarzem nie oznacza, że się coś wie.
          • oszolomm.z.rad.ia.maryja Re: nowa premier jest rozwódką 20.09.14, 12:24
            cos powinno się wiedziec bo to zawód zaufania publicznego
            • piwi77.0 Re: nowa premier jest rozwódką 21.09.14, 11:07

cos powinno się wiedziec bo to zawód zaufania publicznego

Nie wiem jak publiczność, ale ja lekarzom nie ufam i dobrze na tym wychodzę.
      • marta595 Re: nowa premier jest rozwódką 20.09.14, 11:03
        yoma napisała:

> I nikotynistką!

Rozwódka,nikotynistka i przyjaciółka teolożki - byłej katechetki!
        Świecki zakonnik wiceministrem sprawiedliwości, katechetka ministrem MSW!
        O czasy, o obyczaje...!
        :D
        • oszolomm.z.rad.ia.maryja Re: nowa premier jest rozwódką 20.09.14, 12:25
          tego akurat bym sie nie czepiał ale pani Piotrowskiej przydzielono zła fukncje, powinna byc szefową MEN
          • marta595 Re: nowa premier jest rozwódką 20.09.14, 13:45

> tego akurat bym sie nie czepiał ale pani Piotrowskiej przydzielono zła fukncje,
            > powinna byc szefową MEN

a ministrem finansów - doktor teologii, ojciec założyciel radia z ryjem :D
    • piwi77.0 Re: nowa premier jest rozwódką 20.09.14, 10:42
      Piszesz o drobiazgach a pominąłeś kwestie istotne. Czy pani premier regularnie się modli i przystępuje do świętych sakramentów?
      • oszolomm.z.rad.ia.maryja Re: nowa premier jest rozwódką 20.09.14, 12:27
        ide o zakład ze tego w ogóle nie robi. Dla mnie wazna jest wiarygodność a Kopacz taka osobą nie jest, kłamie jak z nut -patrz sprawa katastrofy smoleńskiej i jej solenne zapewnienie że przekopano mazdy milimetrziemi że wszystko tam zostalo sprawdzone..
        • piwi77.0 Re: nowa premier jest rozwódką 21.09.14, 11:05
          szolomm.z.rad.ia.maryja napisał:

ide o zakład ze tego w ogóle nie robi.

To jest niepoważne podejście, aby zakładać się o prawy dotyczące wiecznego zbawienia i rzeczy nieskończonych.
          • oszolomm.z.rad.ia.maryja Re: nowa premier jest rozwódką 21.09.14, 13:13
            a czy te forum ten portal jest w ogóle poważny?
    • kolter No a co to debila interesuje? 20.09.14, 15:48

• oszolomm.z.rad.ia.maryja Re: No a co to debila interesuje? 21.09.14, 10:41
        no właśnie co ciebie to interesuje skoro uważasz że takie zachownai sa wg ciebie w porządku?
        • kolter Osiole cudem zmartwychwstały 21.09.14, 16:25

> no właśnie co ciebie to interesuje skoro uważasz że takie zachownai sa wg ciebie w porządku?

jakie zachowanie ?masz dowody ze to ona jest winna rozpadu małżeństwa?
    • brum.pl1 Jej stan cywilny 21.09.14, 14:44
      kompletnie mnie nie interesuje.
      Nie obchodzi mnie, czy jest stanu wolnego, czy też jest zajęta. Nie podoba mi się jako kobieta. Po prostu. I nie o to tu chodzi. Chciałbym, by się nie błaźniła, nie pitoliła głupot jak sołtys Pcimia Dolnego na dożynkach. Słyszałem jej wypowiedź na temat polityki Polski wobec Ukrainy...
      I już wyrobiłem sobie zdanie na temat tej pani...
      • marta595 Re: Jej stan cywilny 21.09.14, 15:15
        brum.pl1 napisał:

>... Chciałbym, by się nie błaźniła, nie pitoliła głupot jak sołtys Pcimia Dolnego na dożynkach. Słyszałem jej wypowiedź na temat polityki Polski wobec Ukrainy...

Muszę przyznać, że również z zażenowaniem słuchałam jej odpowiedzi na pytania dziennikarzy...
        I nie wiem czy przypadkiem nie próbuje sprostać populistycznym oczekiwaniom ewentualnych przyszłych wyborców.Takich postaw "...byle polska wieś spokojna" wcale nie jest tak mało.
        A już to odwoływanie się do jej kobiecości i te kobiece metafory...doprawdy lepiej, żeby mniej mówiła i postarała się zapanować nad swą emocjonalnością graniczącą z egzaltacją.

• piwi77.0 Re: Jej stan cywilny 21.09.14, 16:05
        Nie intereseuje Cię, człowieka głęboko wierzącego, że osoba mająca kierować całym krajem składającym się w 95% z chrześcijan odłamu katolickiego, żyje w stanie grzechu śmiertelnego, bez łaski uswięcającej?
      • 0szolomm.z.r.adia.maryja Re: Jej stan cywilny 30.09.14, 09:49
        ona już ma na koncie POważne wpadki
    • kol.3 Re: nowa premier jest rozwódką 22.09.14, 21:16
      Mąż obecnej pani premier jak doniosły media nie żyje, a rozwiodła się prawdopodobnie dlatego że ów pan nadużywał procentów, o czym też media doniosły. Mnie osobiście bardzo się podoba że pani premier nie chce lecieć na Moskwę z szabelką.
      Biedny Schetyna będzie musiał posprzątać po RS. Na dodatek kumpla RS też ministra spraw zagranicznych w Szwecji również wygnali z posady, z powodu fiaska ostrej antyrosyjskiej polityki, która przestała być modna.
      Jak znam życie to Ukraina z Rosją jednak wkrótce się zaprzyjaźnia a my będziemy mieć dwóch żelaznych wrogów.
      • 0szolomm.z.r.adia.maryja Re: nowa premier jest rozwódką 30.09.14, 09:50
        a skąd wiesz że nadużywał alkoholu?
        • kol.3 Re: nowa premier jest rozwódką 02.10.14, 18:29
          Spytaj raczej skąd media wiedzą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka