Dodaj do ulubionych

PARTY & MEDIA

IP: 62.29.138.* 21.03.05, 15:37
HEJKA. BARDZO PROSZĘ O KOMENTARZE NA TEMAT TEJ FORMY. CHCIAŁABYM WIEDZIEĆ JAK
Z NIMI POSTĘPOWAĆ CO I KIEDY USTALAĆ I CZY JEST MOŻLIWOSC WYBRAC KONKRETNEGO
DJA A JESLI TAK TO KTOREGO POLECACIE??? WSZYTSKIE UWAGI I INFORMACJE SA MI
POTRZEBNE.

Obserwuj wątek
    • Gość: nina Re: PARTY & MEDIA IP: 83.17.67.* 23.03.05, 13:15
      Słyszałam że są do bani więc lepiej nie ich nie bierz bo zepsujesz sobie wesele
    • Gość: ally Re: PARTY & MEDIA IP: *.76.classcom.pl 23.03.05, 13:35
      no przecież jest post niżej o tej firmie
      • Gość: JUSTKA Re: PARTY & MEDIA IP: 62.29.138.* 23.03.05, 13:37
        tak wiem, ale jak pisalam ten watek wprzedwczoraj to nie bylo tego postu tu na
        wierzchu !!!
    • Gość: ally Re: PARTY & MEDIA IP: *.76.classcom.pl 23.03.05, 13:39
      No w sumie fakt zwracam honor.
      • Gość: JUSTKA Re: PARTY & MEDIA IP: 62.29.138.* 23.03.05, 13:42
        smile dziekuje ally smile
    • krolowa.sniegu Re: PARTY & MEDIA 23.03.05, 14:10
      cześć
      Byłam na imprezie, którą prowadził facet (chyba szef) Party Media. Mnie się nie
      podobało, a mlodzi byli delikatnie mowiac niezadowoleni. Muza stara, żenujace
      konkursy.
      Zresztą masz tu gdzies wielki post o Party Media. No nie jest pozytywnie.
      • jkorszen Re: PARTY & MEDIA 18.07.05, 15:07
        ja już po...25.06.2005 i powiem szczerze ze party & media to zajeb... firma.
        podchodza do klienta profesjonalnie, na weselu dj wymiatal ostro, nie bylo
        momentu zeby parkiet byl pusty ( oprocz czasu na posilek ). znajomi bardzo
        zadowoleni, kazdy stwierdzal, ze na takim zajeb...weselichu to nigdy nie byl!!!
        dj nie zrobil nic ponadplanowego czego bysmy sobie nie zyczyli!!!
        na pewno bede ich polecac kazdemu.
        Justka
        • amalita Re: PARTY & MEDIA 18.07.05, 16:30
          "zajeb...firma" "wymiatal ostro" "zajeb... weselicho"
          chyba bym nie skorzystala z uslug firmy reklamowanej w taki sposob. Jaka
          usluga, taki klient.
          • adrian4u Re: PARTY & MEDIA 18.07.05, 17:22
            dla mnie osobiście dziwne jest tylko to, że Justka(gość) pyta o tę firmę a
            Justka (już zalogowana) odpowiada...

Oj nieładnie Pawelec, nieładniesmilesmilesmile
            • jkorszen Re: PARTY & MEDIA 19.07.05, 09:05
              jaki pawelec czlowieku moge dac Ci do mnie telefon to Ci opowiem jak bylo!!!
              owszem przed slubem pisalam jako Justka a teraz po slubie zalozylam konto i
              owszem zachwalam ich bo skorzystalam z uslugi 25.06.05 i bylo na prawde
              rewelacyjnie!!! jesli uwazasz ze podszywam sie to bardzo prosze moge podac Ci
              do mnie komorke lub maila sluzbowego, bo inaczej chyba nie moge Ci tego
              udowodnic...?
          • jkorszen Re: PARTY & MEDIA 19.07.05, 09:02
            jasne...szkoda mi slow na takie osoby, ktore wchodza na forum tylko po to, zeby
            komus dosrac i sie przemadrzac...
            • niunia1981 Jeszcze się taki nie urodził, coby wszystkim... 19.07.05, 09:08
              W formułowaniu Twojego (pozytywnego z założenia) postu wyszly na jaw Twoje
              preferencje („powiedz mi, jak się wysławiasz, a powiem Ci, kim jesteś).
              Możliwe, że dla ludzi Twojego pokroju takie "weselicha" to szczyt marzeń. Dla
              tych, reprezentujących nieco inne wartości, będzie to totalne nieporozumienie.
              ___________________________________________________________________________

Jeden lubi czekoladę, a drugi jak mu nogi śmierdzą.
              • jkorszen Re: Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim. 19.07.05, 09:31
                oj mozna sie pomylic w ocenianiu ludzi, oj mozna...
                powinnas uwazac z ocena ludzi, ktorych nie znasz. po pierwsze nie masz pojecia
                jakie sa moje preferencje, a po drugie to ze uzaywam slowa zajebiste itp. to
                nie znaczy ze ktos taki jak Ty ma mnie oceniac na tej podstawie.
                ja w tym momencie moge Ciebie ocenic jako przemadrzalo sztywniaczke, ale po co
                mam to robic??? Przeciez Cie nie znam...
                Poza tym gdybys byla na tym weselichu to prawdopodobnie bylby TWOJ szczyt
                marzen!!!
                skad wiesz jakie ja reprezentuje wartosci??? kobieto zastanow sie nad swoja
                krytyka!!!
                owszem jeszcze sie taki nie urodzil, co by wszystkim dogodzil, ale akurat co do
                tej firmy po prostu nie moge sie zgodzic z tymi negatywnymi opiniami, gdyz na
                prawde az sie wierzyc nie chce w to, ze mogliby tak postapic jak niektorzy
                opisuja. ze dj sam zadecydowal, ze cos bedzie czy nie. nasz dj robil wszystko
                to co bylo przedyskutowane przed slubem, nic nie robil na sile lub wbrew naszej
                woli... pytal czy wszystko jest ok, czy chcielibysmy zeby cos zrobil itp.

ps. Twoj cytat mowi sam za siebie co z Ciebie za mądrala z wartosciami...hahahha
                • niunia1981 a propos cytatu 19.07.05, 10:11
                  to taki moj maly prezent dla ciebie, wiedzialam, ze cie
                  zainteresuje. normalnie nie uzywam zadnego, mozesz sprawdzic...
    • asiafirst Re: PARTY & MEDIA 19.07.05, 09:34
      Ja chyba czegoś nie rozumiem, wcześniej chyba pisałaś, że miałaś wesele 25
      czerwca i że miałaś wspaniałą imprezę dzięki tej firmie. Jeżeli tak było to po
      co znów zakładasz ten sam wątek, czyzby reklama?
      Ja mam zespół na wesele, ale powiem szczerze , że gdybym miała jeszcze raz
      wybierać to nigdy w życiu bym sie nie zdecydowała na tą firmę, bo najgorsze nie
      są negatywne opinie tylko krętactwa osób , które chcą ją za wszelka cenę
      wybielić.Wiadomo, że każdy ma inne zdanie, ja na temat swojej przyszłej sali
      tez sie naczytałam wielu niemiłych rzeczy, ale najgorsze są takie oszukańcze,
      pełne zachwytu posty(poprzedni wątek na ten sam temat). Świadczy to tylko o
      nieuczciwości firmy i potwierdza wszystkie negatywne opinie na jej temat.
      • jkorszen Re: PARTY & MEDIA 19.07.05, 09:41
        ten watek zostal zalozony przed moim slubem a ja teraz pisze swoja opienie na
        ich temat. tak wlasnie tak reklamuje ich i polecam. tutaj kazdy kazdemu cos
        poleca lub nie, wiec niby dlaczego ja nie moge???
        fakt ja tez jakis czas temu wystraszylam sie tymi negatywnymi wypowiedziami i
        szczerze powiem ze balam sie jak cholera, ale bylo juz za pzno na szukanie
        czegos innego, wiec zaryzykowalismy i...
        ... na prawde bylo warto smile
        nie wiem jak inni dj sie sprawuja ale ten, ktory u nas gral byl na prawde
        rewelacyjny. gral dokladnie to, co mu napisalismy. poza tym nie gadal za duzo (
        bo tego nie chcielismy ) owszem poprowadzil oczepiny ( takie jakie MY
        wybralismy ) i toasty ( ale nie za duzo - bo to tez byla nasza decyzja ).
        powiem szczerze - my, nasze rodziny i znajomi byli na prawde zachwyceni, bo
        kazdy podchodzil sceptycznie do obslugi wesela przed dj, a tu taka mila
        niespodzianka...
        i to nie sa wcale oszukancze pelne zachwytu posty. kobieto czy jesli Ty po
        swoim weselu bylabys zachwycona obsluga muzyki czy sali nie chwalilabys ich???
        pomimo negatywow???
        wyrazam swoje zdanie i juz. jesli nie wierzysz to trudno, przeciez nie bede
        obcej osobie pozyczac filmu z wesela zeby na sile kogos przeonc ze mowie
        prawde...
    • asiafirst Re: PARTY & MEDIA 19.07.05, 10:04
      Nie mam nic przeciwko chwaleniu i polecaniu jakiejs firmy czy restauracji, ale
      czytałam twoje poprzednie wypowiedzi i poprostu zastanawiam sie czy robisz to
      tak zupełnie bezinteresownie i tyle.
      Jeżeli byłaś zadowolona to gratuluję, ale czego sie tak unosisz w tych swoich
      postach, więcej luzu i dystansu.
      pozdrawiam
      • jkorszen Re: PARTY & MEDIA 19.07.05, 10:11
        tak moja droga robie to bezinteresownie smile
        czasem sie unosze jak ktos oskarza mnie o cos co absolutnie nie jest prawda!!!
        pozdrawiam
        • jkorszen nie ma sensu ta rozmowa 19.07.05, 13:15
          widze, ze na forum nie ma sensu wyrazac swojego zdania, gdyz zostaje sie
          oskarzonym o podszywanie sie...chcialam tylko podzielic sie wrazeniami po moim
          weselu, skoro inni dziela sie swoimi a tu prosze...takie chamskie reakcje...
          a nikt nie podejrzewa ze w negatywach moze byc tez podszyta nieuczciwa
          konkurencja??? nie, bo negatywow jest wiecej i to pewnie ja klamie, bo jako
          jeden pozytyw... ???
          nie warto wypowiadac swojego zdania tutaj...ani polecac ...
          no trudno...
          • ailija Re: nie ma sensu ta rozmowa 19.07.05, 13:25
            Ty nawet nie potrafisz wybrnąć z głupiej sytuacji, w którą sama się
            wkręciłaś/łeś.
            • jkorszen Re: nie ma sensu ta rozmowa 19.07.05, 14:49
              skoro tak sadzisz....

a Ty jak bys wybrnela z nieprawdziwych osadów???

Myślalam ze chociaz mail Cie przekona sad((

no coz trudno.nie mam czego tu szukac. a zreszta zajrzyj na inne posty
              dotyczace makijazu albo do sklepiku slub i wesele, gdzie sprzedaje rzeczy
              sllubne. ale pewnei i tak Cie to nie przekona, ze jestem zwykla osoba po
              slubie,a nie wlascicielem czy jak to napisalas nedznym pracownikiem tej firmy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka