plstokrotka 21.03.05, 16:42 Czy ktoras z was nie wie gdzie mozna zrobic paznokcie akrylem ale sprawdzony dobry salon.Chce aby w ten dzien moje dlonie wygladaly pieknie .Ktos moze cos polecic ? lokalizacja warszawa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mbosioleczka Re: akryl 25.03.05, 14:47 odradzam Ci robienie paznokci akrylem Strasznie je niszczą. Nie opłaca Ci się na 1 dzień tipsy też ładnie wyglądają a mniej je zniszczą. No chyba że będziesz po slubie uzupełniała akryl ale jest to bardzo drogie i trzeba to robić regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ell Re: akryl IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.05, 15:10 akryl raczej nie (już się ich nie zakłada) - jeżeli już to żelowe tipsy - są bardzo eleganckie, podam Ci później namiary (nie mam teraz przy sobie) - zakładałam już u tej Pani takie 2 lata temu jak byłam świadkowę, teraz planuję to powtórzyć skracałam je dwa razy w innych zakładach, za każdym razem "koleżanki po fachu" podziwiały ich wykonanie - to chyba najlepsza rekomendacja pamiętaj, że później przez 6 miesięcy się ich pozbywasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kim Re: akryl IP: *.autocom.pl 26.03.05, 02:30 moglabys podac namiary na ta kobiete? dobra tipsiterka to 100% jesli chodzi i paznokcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ell Re: akryl - namiary IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.05, 12:22 p.Ola - 889 03 71 (praca) - zakład W-wa, białołęka - ja jeżdżę tam na "pamięć", więc nie znam adresu, ale warto - w zamian otrzymacie piękne, cieniutkie żelowe tipsy, które wyglądają jak naturalne ... gdyby nie ta ich długosć)) ale o tym możecie zdecydować same Odpowiedz Link Zgłoś