Dodaj do ulubionych

ZAPROSZENIE - wasza opinia :) ???

IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 23:39
Wydawałoby się, że wybrać ZAPROSZENIA - to nic takiego - a jednak podjęcie
decyzji i wybór TEGO jednego - naprawdę zabrał na "troszkę" czasu ale warto
było...wybraliśmy www.marsgraf.neostrada.pl/m1022.htm
Są inne niż tradycyjne ale mają w sobie to "coś" - zamówiliśmy próbkę i
jesteśmy zadowoleni smile!!! A jak wam się podoba ??? Pozdrawiamy wszystkich,
przed którymi wybór zaproszeń i oczywiście tych, którzy mają to już za
sobą smile!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: owca Re: ZAPROSZENIE - wasza opinia :) ??? IP: *.zab.zigzag.pl 31.03.05, 10:35
      a po co jest ta cerata na zaproszeniu???
      • Gość: ada_Poznań Re: ZAPROSZENIE - wasza opinia :) ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 10:45
        a po co są jakieś ornamenty, zdobienia na zaproszeniu????? ozdoba jak ozoba,
        raz taka raz taka.
        • Gość: J Re: ZAPROSZENIE - wasza opinia :) ??? IP: 62.29.138.* 31.03.05, 11:05
          BARDZO LADNE ZAPROSZENIE smile
          • pepperann Re: ZAPROSZENIE - wasza opinia :) ??? 31.03.05, 11:27
            Owszem, fajne. Moi znajomi mieli chyba bardzo podobne. Proste, eleganckie - ta
            wstazeczka i bibulka sa bardzo mile. Jas bede miala calkiem inne, ale popieram
            wybor.
      • Gość: m Re: ZAPROSZENIE - wasza opinia :) ??? IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 12:30
        jeżeli nie odróżniasz delikatnej kalki od "ceraty" - to sama sobie odpowiedz
        na SWOJE pytanie !!! Pozdrawiam !
    • deczko Re: ZAPROSZENIE - wasza opinia :) ??? 31.03.05, 11:33
      Ja tez jestem przeciwna bibulkom, po co ona w ogole jest, zeby zaproszenie sie
      nie pobrudzilo?! Teraz moda na takie dodatki jest duza, ale ja bym proponowala
      cos bardziej stonowanego. Co za duzo to nie zdrowo.
    • Gość: A Re: ZAPROSZENIE - wasza opinia :) ??? IP: *.arcor-ip.net 31.03.05, 12:04
      Zaproszenie ładne i oryginalne. Ja mialam zupelnie inne w kolorze ecru, robilam
      je sama i kosztowaly mnie tanio.
    • lavender_b Re: ZAPROSZENIE - wasza opinia :) ??? 31.03.05, 12:04
      Bardzo ładne. Mi kalka na zaproszeniach bardzo się podoba. To rzecz gustu. Jak
      Wam się podobają to się nie zastanawiajcie tylko zamawiajciesmile
      • Gość: kasia Re: ZAPROSZENIE - wasza opinia :) ??? IP: 195.94.206.* 31.03.05, 12:54
        a widziałaś już to zaproszenie na żywo? ja też znalazłam te zaproszenia w
        internecie strasznie mi się spodobały i zamówiłam próbki i po obejrzeniu na
        żywo jestem rozczarowana nie wyglądają one juz tak ładnie, też zamawiałam
        akurat to Twoje, w rzeczywistości wygląda bardzo nijako, kawałek kartonu,
        kalki, nic ciekawego, jeszcze z tych co zamówiłam to najbardziej podobało mi
        się takie z marszem mendelsona na kalce, wypisane złotymi nutami
        ogólnie po próbkach jestem rozczarowana
        • Gość: Dorota Re: ZAPROSZENIE - wasza opinia :) ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 16:36
          Mnie się nie podoba, ale też nie musi. Ważne, że podoba się Wam.
        • Gość: m:) do kasi - ZAPROSZENIE - wasza opinia :) ??? IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 17:48
          Oczywiście, że widziałam to zaproszenie na "ŻYWO" - i powiem Ci szczerze,że w
          rzeczywistości jest zdecydowanie ładniejsze - rozczarowna nie jestem lecz
          bardzo zadowolona z wyboru - którym chciałam się podzielić z WAMI smile lecz
          wiadomo że każdy ma inny gust - dlatego też liczyłam się zfaktem iż znajdą się
          również opinie negatywne. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka