Dodaj do ulubionych

Plener w Białymstoku

21.04.05, 11:28
Pytanie: czy wszyscy robią zdjęcia w parku i pałacu Branickich, czy mozecie polecić jakieś oryginalne miejsce? Może być w okolicach miasta.
Obserwuj wątek
    • barbie4 Re: Plener w Białymstoku 21.04.05, 11:32
      przy pałacyku w choroszczy i w parku na dojlidach
      ale w sumie chyba i tak wyglada to podobnie
      • ulakoszula Re: Plener w Białymstoku 21.04.05, 11:35
        Może i podobnie, ale przynajmniej nie tam gdzie wszyscy.
    • kimkim Re: Plener w Białymstoku 21.04.05, 11:36
      Można tez przy Teatrze Węgierki, na Plantach, może być jakiś Wasz ulubiony park
      czy inne miejsce, często proponowane są też zdjęcia w skansenie. Jeśli chodzi o
      zdjęcia w pomieszczeniach (to np przy brzydkiej pogodzie) to podobno bardzo
      ładnie jest w dworku w Choroszczy, ale nie wiem gdzie dokładnie się on
      znajduje, i za wejście na sesję sie podobno płaci.
      Popytaj fotografa na pewno podsunie Wam jeszcze jakieś pomysły na plener.

A ja sama też chętnie poczytam propozycje pleneru bo również jeszcze nie wiem
      co wybrac smile
      • ulakoszula Re: Plener w Białymstoku 21.04.05, 11:43
        Rozmawiałam z moim fotografem i prosił zeby nie robic zdjęć właśnie tam gdzie wszyscy. Prawdopodobnie pojedziemy na jakąś łąkę koło Supraśla. Skansen odpada, nie lubię zdjęć przy studni i wychodku (takie miała moja koleżanka - ok, ale nie dla mnie).
        Dzięki za odpowiedzi.
      • j.lisowska Re: Plener w Białymstoku 21.04.05, 11:44
        jesli już coś mam polecić poza miastem polecam Arboretum za Sokołdą, poza tym
        jest tam stara wąskotorówka gdzie uważam jest świetne miejsce na zdjecia...
        do tego droga w brzozowym lasku, coś pięknego!!!

Dokładnie chodzi o Skrzyzowanie na drodze Białystok-Krynki przy zjeździe na
        Wierzchlesie i Lipowy Most...
        • ulakoszula Re: Plener w Białymstoku 21.04.05, 11:46
          Wiem, byłam kiedyś w Arboretum. Rzeczywiscie wielka stara puszcza to ładny plener.
          • Gość: Ju Re: Plener w Białymstoku IP: *.cs.bialystok.pl / 80.51.121.* 21.04.05, 12:14
            Arboretum to swietny pomysl. Jest tam pieknie, zarazem tajemniczo, dobry
            fotograf moze sie popisac.
            • Gość: Monika B Re: Plener w Białymstoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:40
              Jest jeszcze jedno fajne miejsce...zamek w tykocinie, ale to musi być już
              odpowiedni styl i odpowiednia oprawa
              jest ładnie smile

Pozdrawiam Asię smile
    • Gość: ciunia5 Re: Plener w Białymstoku IP: 213.77.24.* 21.04.05, 14:19
      Ja byłam starszą we wrześniu u koleżanki, to przed kościołem jeździliśmy do
      Soplicowa, trasa na Łapy w Borowskich. Ale za męczące to było przed,moze jakby
      na drugi dzień tam pojechać.Pozdrawiam
      • Gość: Ilonka Re: Plener w Białymstoku IP: *.csk.pl 21.04.05, 18:36
        Ja polecam plener nadnarwiański, zachód i południe miasta praktycznie ma rzut
        beretem nad tę piękną rzekę, a przecież nie wszystkie jesteśmy z Białegostoku,
        ale są i okolice smile
    • Gość: dAGA Re: Plener w Białymstoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 09:33
      POLECAM ZERWANY MOST NA nARWI
      • Gość: QQ Re: Plener w Białymstoku IP: *.cs.bialystok.pl / 80.51.121.* 22.04.05, 10:19
        Hmm... brzmi cudownie- a gdzie ten most?
        • Gość: Lilla Re: Plener w Białymstoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 10:47
          albo ta wieś nazywa się Izbiszcze albo Konowaly, po prostu nagle urywa się droga...

www.ga.com.pl/narwia4.htm
          www.pilot.pl/index.php3?z_city_id=625&max_katalog=n14_&katalog=n14_&x_obr=866&y_obr=1232&x_15=111608&y_15=78916&set_x=866&set_y=1232&form_t=0&tool=1&info=&lang=pl&wspolrzedne=?52,26
        • Gość: Lilla Re: Plener w Białymstoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 10:55
          www.ga.com.pl/narwia11.htm
    • Gość: Monika B Re: Plener w Białymstoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 10:51
      Górka Świętej Magdaleny w Białymstoku...jest tam na szczycie stara cerkiewka,
      maleńka i biała, a idzie się po schodkach przez szpaler drzew, myślę że świetne
      miejsce na fotki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka