ulakoszula 21.04.05, 11:28 Pytanie: czy wszyscy robią zdjęcia w parku i pałacu Branickich, czy mozecie polecić jakieś oryginalne miejsce? Może być w okolicach miasta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbie4 Re: Plener w Białymstoku 21.04.05, 11:32 przy pałacyku w choroszczy i w parku na dojlidach ale w sumie chyba i tak wyglada to podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
ulakoszula Re: Plener w Białymstoku 21.04.05, 11:35 Może i podobnie, ale przynajmniej nie tam gdzie wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
kimkim Re: Plener w Białymstoku 21.04.05, 11:36 Można tez przy Teatrze Węgierki, na Plantach, może być jakiś Wasz ulubiony park czy inne miejsce, często proponowane są też zdjęcia w skansenie. Jeśli chodzi o zdjęcia w pomieszczeniach (to np przy brzydkiej pogodzie) to podobno bardzo ładnie jest w dworku w Choroszczy, ale nie wiem gdzie dokładnie się on znajduje, i za wejście na sesję sie podobno płaci. Popytaj fotografa na pewno podsunie Wam jeszcze jakieś pomysły na plener. A ja sama też chętnie poczytam propozycje pleneru bo również jeszcze nie wiem co wybrac Odpowiedz Link Zgłoś
ulakoszula Re: Plener w Białymstoku 21.04.05, 11:43 Rozmawiałam z moim fotografem i prosił zeby nie robic zdjęć właśnie tam gdzie wszyscy. Prawdopodobnie pojedziemy na jakąś łąkę koło Supraśla. Skansen odpada, nie lubię zdjęć przy studni i wychodku (takie miała moja koleżanka - ok, ale nie dla mnie). Dzięki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
j.lisowska Re: Plener w Białymstoku 21.04.05, 11:44 jesli już coś mam polecić poza miastem polecam Arboretum za Sokołdą, poza tym jest tam stara wąskotorówka gdzie uważam jest świetne miejsce na zdjecia... do tego droga w brzozowym lasku, coś pięknego!!! Dokładnie chodzi o Skrzyzowanie na drodze Białystok-Krynki przy zjeździe na Wierzchlesie i Lipowy Most... Odpowiedz Link Zgłoś
ulakoszula Re: Plener w Białymstoku 21.04.05, 11:46 Wiem, byłam kiedyś w Arboretum. Rzeczywiscie wielka stara puszcza to ładny plener. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ju Re: Plener w Białymstoku IP: *.cs.bialystok.pl / 80.51.121.* 21.04.05, 12:14 Arboretum to swietny pomysl. Jest tam pieknie, zarazem tajemniczo, dobry fotograf moze sie popisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika B Re: Plener w Białymstoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:40 Jest jeszcze jedno fajne miejsce...zamek w tykocinie, ale to musi być już odpowiedni styl i odpowiednia oprawa jest ładnie Pozdrawiam Asię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciunia5 Re: Plener w Białymstoku IP: 213.77.24.* 21.04.05, 14:19 Ja byłam starszą we wrześniu u koleżanki, to przed kościołem jeździliśmy do Soplicowa, trasa na Łapy w Borowskich. Ale za męczące to było przed,moze jakby na drugi dzień tam pojechać.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilonka Re: Plener w Białymstoku IP: *.csk.pl 21.04.05, 18:36 Ja polecam plener nadnarwiański, zachód i południe miasta praktycznie ma rzut beretem nad tę piękną rzekę, a przecież nie wszystkie jesteśmy z Białegostoku, ale są i okolice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dAGA Re: Plener w Białymstoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 09:33 POLECAM ZERWANY MOST NA nARWI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQ Re: Plener w Białymstoku IP: *.cs.bialystok.pl / 80.51.121.* 22.04.05, 10:19 Hmm... brzmi cudownie- a gdzie ten most? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilla Re: Plener w Białymstoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 10:47 albo ta wieś nazywa się Izbiszcze albo Konowaly, po prostu nagle urywa się droga... www.ga.com.pl/narwia4.htm www.pilot.pl/index.php3?z_city_id=625&max_katalog=n14_&katalog=n14_&x_obr=866&y_obr=1232&x_15=111608&y_15=78916&set_x=866&set_y=1232&form_t=0&tool=1&info=&lang=pl&wspolrzedne=?52,26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilla Re: Plener w Białymstoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 10:55 www.ga.com.pl/narwia11.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika B Re: Plener w Białymstoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 10:51 Górka Świętej Magdaleny w Białymstoku...jest tam na szczycie stara cerkiewka, maleńka i biała, a idzie się po schodkach przez szpaler drzew, myślę że świetne miejsce na fotki Odpowiedz Link Zgłoś