lucasx 07.10.05, 19:04 Witam. Nie dawno poznalem fajna dziewczyne na wycieczce. I mam maly problem... Chcialbym ja zaprosic na spotkanie... < Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wesolutka72 Re: Pytanie do dziewczyn! Pilne :P 07.10.05, 19:07 Jak sie nie bedzie krecic, to znaczy ze do siebie nie pasujecie. (nie nadajecie na tych samych falach). Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Pytanie do dziewczyn! Pilne :P 07.10.05, 19:11 no ale jakoś 3a wybrnąc :D Ja kiedys na pierwszym spotkaniu wynudzilam sie z facetem, sama ze soba w sumie gadalam, a pozniej sie zakochalam bo... rozkrecil sie na nastepnych spotkaniach:) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Pytanie do dziewczyn! Pilne :P 07.10.05, 19:10 o jezu... dobra... notuj!! Co robi w zyciu, co lubi, o zwierzetach jak ma w domu to zacznie opowiadac o sporci: jaki lubi, moze uprawia, moze lubi ogladac, muzyka, polityka, praca, marzenia... jejuuuuu tyle tego jest :/ Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Pytanie do dziewczyn! Pilne :P 07.10.05, 22:46 wrednosci?!...na pierwszej randce o polityce?!...litosci...ja to nawet na 20 bym o tym nie chciała , no chyba ze nauki polityczne studiuje , w co wątpie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Pytanie do dziewczyn! Pilne :P 08.10.05, 09:03 Nooo ja np tak ;) Facet musi miec pojecie o Polsce, a nie tylko zeb gadał ze Lepper to czubek. Odpowiedz Link Zgłoś
nahwile Re: Pytanie do dziewczyn! Pilne :P 08.10.05, 12:41 Wredna, polityka? Jak on nie wie o czmrozmawiać z dziewczyną, to lepiej żeby o polityc nie zaczynał... Nie wpuszczaj Go w kanał. Odpowiedz Link Zgłoś
nahwile Re: Pytanie do dziewczyn! Pilne :P 08.10.05, 12:46 ... ale ja chętnie z Tobą pogadam o polityce. Szkoda, że Giertych sie wycofeł... Nie mam na kogo głosować. Może mi doradzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Pytanie do dziewczyn! Pilne :P 08.10.05, 13:31 Myslę że TUSK: dlaczego? To dobry i pracy człowiek, pracował na wysokościach, wstawał o 5 rano- jego jeszcze wtedy nienarodzone dzieci, dobrze o tym wiedziały;) Ja głosuje na TUSKA, ale tylko dlatego ze słodko sepleni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nahwile Re: Pytanie do dziewczyn! Pilne :P 08.10.05, 13:38 Chciałem coś napisać, ale nie będę Was zanudzał Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Pytanie do dziewczyn! Pilne :P 08.10.05, 13:41 no powiedz powiedz... mnie powiedz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nahwile Re: Pytanie do dziewczyn! Pilne :P 08.10.05, 13:59 Nudzimy tutaj: O polityce, społeczeństwie... i życiu forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34095 Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Pytanie do dziewczyn! Pilne :P 07.10.05, 19:16 Porozmawiajcie o pogodzie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nahwile Re: Pytanie do dziewczyn! Pilne :P 08.10.05, 12:51 Njlepiej zacznij od tego, oczym nożna rozmawiać z kobietami... zacznij i daj jej popłynąć. Przytakuj czasami.Jak zacznie jakiś konkretny temat to wczuj się w jej myślenie... Wyjdziesz na bratnią duszę, co może mieć znaczenie na następnej... Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka111 Re: Pytanie do dziewczyn! Pilne :P 08.10.05, 17:23 Myślę, że bezpiecznie będzie zabrać ją do kina. Zawsze możecie pogadać o tym czy jej się podobało. Odpowiedz Link Zgłoś