Dodaj do ulubionych

MAKIJAŻ - ILE???

06.05.05, 10:49
Witam wszystkie przyszłe Panny Młode wink Jestem bardzo ciekawa ile płacicie
za makijaż i uczesanie do ślubu. Ja właśnie rozmawiałam z Pańcią od tych
spraw i powiedziała, że u niej jest to koszt rzędu 200 zł (makijaż, fryzura i
dojazd do mnie do domu w dniu ślubu). Czy to drogo? Czy mogę się trochę
potargować? Aha, ceny w W-wie...
Obserwuj wątek
    • Gość: yves4 Re: MAKIJAŻ - ILE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 10:54
      to nie jest drogo, rzekłabym że wręcz tanio, u mnie- Katowice- pani chce za sam
      makijaż 100zł, dodam że to próbny, za ten już konkretny też 100, a przecież
      wcale nie muszę się decydować na makijaż u niej, a wtedy stówa w błoto
    • Gość: Lama69 Re: MAKIJAŻ - ILE??? IP: *.aster.pl 06.05.05, 10:58
      Możesz mi podać adres i telefon tej pani????????? Czy ona jet w
      Warszawie??????????
    • Gość: medellin Re: MAKIJAŻ - ILE??? IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 11:02
      Ja w Rudzie Śl. płaciłam 150 zł
    • Gość: mikolka Re: MAKIJAŻ - ILE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:18
      muszę przyznać, że to bardzo przyzwoita cena, a jakimi kosmetykami ta Pani
      maluje, jeśli można wiedzieć?
    • Gość: jagoda Re: MAKIJAŻ - ILE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:28
      u mnie makijaz 60, a fryzura 50, plus jeszcze jakies 60 zl tydzien wczesniej za
      zrobienie balejazu, probne upiecie welonu gratis.
    • Gość: vinga Re: MAKIJAŻ - ILE??? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 06.05.05, 12:45
      makijaz 42 zł, fryzura 25 -próbna, 64 zł ślubna, balejaz 2-kolorwy na dłógich
      włosach, farby loreal- 80 zł.
      • Gość: Lama69 Re: MAKIJAŻ - ILE??? IP: *.aster.pl 06.05.05, 12:47
        Gdzie są takie ceny????????????? W jakim mieście??????????? Jak w Warszawie to
        błagam o adres
        • Gość: Elastyna Do Lamy IP: 217.153.224.* 06.05.05, 14:13
          Lama, spotykam Cię często na forum! Ja tez jestem z Warszawy i największy
          problem mam z makijazystką. Te panie chcą od 100 do 350 za próbny! Szok!!!
          Znalazłaś może coś tańszego i ciekawszego?? Bede wdzięczna za info. Z jakiej
          jestes dzielnicy?? Ja mam tanią fryzjerkę (w miarę tanią) ale makijazystki nie.
          • lama69 Re: Do Elastyny 13.05.05, 20:05
            Dopiero szukam moja przyjaciółka kogoś ma chyba za 130 zł. Jeszcze nie wiem czy
            jest ok bo dopiero mam się z nią spotkac kiedy masz ślub???????? Bo ja
            05.06.2005 jak będę coś wiedziała to ci napiszę.
            Jestem z Pragi Północ
            pozdrawiam
            • ardzuna Re: Do Elastyny 14.05.05, 00:56
              lama69 napisała:

> Dopiero szukam moja przyjaciółka kogoś ma chyba za 130 zł. Jeszcze nie wiem
              czy
              >
              > jest ok bo dopiero mam się z nią spotkac kiedy masz ślub???????? Bo ja
              > 05.06.2005 jak będę coś wiedziała to ci napiszę.

W razie, jakbyś coś wiedziała, ja też jestem bardzo zainteresowana. Ślub w
              sierpniu.
            • jaga112 Re: Do Elastyny 16.05.05, 15:17
              To ja Elastyna, zalogowana jako jaga112
              Tez jestem z Pragi Północ. Slub 27 sierpnia. Jak na raziem robie makijaż w
              Lancome ale jest drogo - z próba 230 zł. Myslisz ze warto zainwestowac? Wiem ze
              kosmetyki sa super a pani Sylwia wizazystka ma talent. Ale ta kasa sad
              ps. w jakim kościele masz ślub? Ja na targówku na tykocińskiej w Parafii
              Chrystusa Króla.
              • lama69 Re: Do jaga112 19.05.05, 21:53
                Jak wam idzie załatwianie w tym kościele??????????
            • lama69 Re: Do Elastyny 19.05.05, 21:50
              30.05 idę na próbny makijaż za wszystko podobno mam zapłacić 140 zł napisze jak
              było
        • Gość: vinga Re: MAKIJAŻ - ILE??? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 06.05.05, 14:46
          No niestety jestem z Rzeszowa u nas jest duzo taniej. Z niektórych postów
          dziewczyn wynika że u nas nawet w najdrozszych salonach nie ma takich cen.
    • sayyes Re: MAKIJAŻ - ILE??? 06.05.05, 14:08
      Ja płacilam w Zakopanem 50 zł za makijaz (piekny, w bardzo porządnym zakladzie)-
      za próbny nie wzięla! W Łodzi, tu mieszkam, ceny są podobne, z tego, co się
      zorientowalam, ale za próbny się placi.
      Za fryzurę tez placilam 50 zl, ale wiem, ze koki są droższe.
      • Gość: Ania Re: MAKIJAŻ - ILE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 15:05
        U mnie zrobienia makijarzu bedzie kosztowało 25 zł - tak samo próbny. Jestem ze
        Śląska. Pani przyjdzie do domu.
        • Gość: exe Re: MAKIJAŻ - ILE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 15:14
          no jak "makijarzu" to nie dziwię się że tak tanio
        • loorien Re: MAKIJAŻ - ILE??? 19.05.05, 23:45
          Moge prosić o namiary na ten makijaż? Jestem z Gliwic i u nas ceny kosmiczne.
          Fryzura ponad 100 zl makijaz to samo.
    • raszefka Re: MAKIJAŻ - ILE??? 13.05.05, 20:21
      Makijaż próbny kosztował mnie 20 zł, 40zł,a w jednym miejscu nic. Ten ostatni
      robiłam w drogerii, gdzie za ślubny też się w zasadzie nie płaci tylko kupuje
      jakiś kosmetyk. A ja ostatecznie zapłacę 40.
      Fryzjer 40 zł.
    • monicar Re: MAKIJAŻ - ILE??? 13.05.05, 20:54
      To na pewno nie jest drogo, ale jest jedno "ale". Otóż ja nie wierzę w panie
      pt. dwa w jednym , tzn. że jakaś pani jest zarówno świetną makijażystką, jak i
      fryzjerką. Jestem mężatką od kilku m-cy, a przed ślubem przerobiłam 4 spotkania
      z paniami, które miały mnie upiększyć - w tym dwie to były właśnie takie, co
      miały mnie i uczesać i umalować. Niestety - w obydwu przypadkach fryzury były
      beznadziejne, a makijaże - w sumie OK, ale to nie było to. W końcu 3 tygodnie
      przed ślubem znalazłam dwie dziewczyny, współpracujące z sobą i efekt był
      super. Za makijaż próbny+właściwy zapłaciłm w sumie 180 zł, i drugie tyle za
      próbnego i właściwego koka. W sumie 360 zł, ale było warto smile
      • leeloo26 Re: MAKIJAŻ - ILE??? 16.05.05, 15:13
        Droga monicar,
        powiedz, prosze, skad jestes?

Jesli z W-wy (bo ceny dosc wysokie w porownaniu z innymi tu podawanymi)- podaj
        namiary na "swoje" panie.
        • monicar Re: MAKIJAŻ - ILE??? 17.05.05, 13:27
          Tak - jestem z Warszawy. Mam nadzieję, że na tym forum można podawać publicznie
          namiary, a nie tylko w privie. Jeśli nie można - to nie bijcie.
          Fryzjerka: Mariola Buchoc - tel. 665 88 46, przyjmuje na Jelonkach
          Makijażystka: Małgosia Kenig - tel. 0605417577
          Proponuję umówić się z nimi w jednym dniu - tak aby jedna uczesała, a druga
          pomalowała.
          Dziewczyny mają już sporo zadowolonych klientek - jako dowód przesyłam linka na
          ten temat:
          www.gimbla.pl/forum/pokoje/viewtopic.php?t=24558
      • wera51 Re: MAKIJAŻ - ILE??? 16.05.05, 20:06
        monicar
        czy mogłabyś podać namiary do tych dziewszyn!
    • monalisa15 Re: MAKIJAŻ - ILE??? 14.05.05, 08:45
      Ja płace za slubny 180 zł. Moze jest to i drogo ale za to wiem,ze jestem w
      rękach profesjnalnej wizażystki,która na co dzień pracuje z gwiazdami przy
      sesjach zdjęciowych oraz przy programach telewizyjnych. Miałam próbny i jestem
      bardzo zadowolona. W przypadku makijazu nie mozna trafic na jakąś mine,bo
      wtedy bedzie tragedia. Przecież w tym dniu wszystkie oczy sa zwrócone na nas
      • okkate Re: MAKIJAŻ - ILE??? 14.05.05, 16:32
        Zgadzam się!!

Ja też umówiłam się do makijażystki w jednym z najlepszych salonów w Bielsku.
        Naprawdę super efekt i bardzo dobre kosmetyki. Tyle że bierze 160 zł za
        makijaż, w tym próbny.
        Natomiast fryzjerkę mam sprawdzoną, ale też w firmowym salonie. Czesała mnie
        już ze cztery razy na różne okazje. Jest super i zawsze wysłucha klienta smile))

Wiem, że cenowo to dużo. Ale raz w życiu jest taki dzień
        • forumgazeta do okkate 14.05.05, 17:17
          Czesc...
          jestem ze Skoczowa... i szukam dobrej makijazystki, czy moglabys podac mi adres
          salonu.
          Jakbys mogla to napisz jaki salon fryzjerski masz na mysli. Ja narazie chodze
          po roznych salonach i sprawdzam, moze mi cos polecisz??
          Dziekuje...
          i zycze udanych przygotowac
          • okkate Re: do okkate 14.05.05, 17:31
            Pozwolę sobie więc na reklamę. Chodzi mi o Trendy w pasażu Pod Orłem. Fryzurki
            robi tam wyłącznie p. Beata - i jest fantastyczna, ma niesamowite wyczucie i
            zrobi wszystko co sobie zamarzysz. Obok, sąsiadująco jest makijażystka. Jak tam
            podejdziesz to sama zobaczysz że to bardzo elegancki salon. Robią też super
            manicure - same dobre lakiery.

GOROĄCO POLECAM

A kiedy masz ślub?
            • forumgazeta Re: do okkate 15.05.05, 12:21
              Jeszcze mam troche czasu... ale wole miec szystko zaplanowane i wyprobowane.
              Slub 24.06.2006
      • leeloo26 Re: MAKIJAŻ - ILE??? 16.05.05, 15:38
        A może podzielisz się namiarem? Ja nie mam kompletnie pomyslu na makijażystke...
    • mysiek-pysiek Re: MAKIJAŻ - ILE??? 18.05.05, 23:00
      180 za naprawde dobry makijaż u profesjonalistki to nie tak duzo. Jedna z
      wizazystek,która robi sesje do Vivy - chciała 300 za slubny i 150 za próbny ,no
      i umowę oraz zaliczke na poczet slubnego...paranoja !
    • monalisa15 Re: MAKIJAŻ - ILE??? 19.05.05, 09:59
      300 zł za makijaż slubny ??? Rozumiem,ze profesjonalisci maja swoje stawki,ale
      bez przesady ! Z drugiej strony - jak czytam,ze makijazystka robi make-up za 40
      czy 60 zł to myslę sobie,ze bym do takiej nie poszła. Tak wiec jak za drogo -
      niedobrze a jak za tanio - to też odstrasza...
    • sylwia_zg A MAKIJAŻ w Zielonej Górze? 19.05.05, 19:37
      Kogo możecie mi polecić?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka