Dodaj do ulubionych

bukiet pod halą mirowską

IP: *.bank.bgzsa.pl / 193.108.194.* 11.05.05, 08:05
w którymś wątku czytałam że można tam zamówić bukiet ślubny?
czy ktoś tam zamawiał?
czy wiecie na którym stoisku?
Obserwuj wątek
    • rozalia29 Re: bukiet pod halą mirowską 11.05.05, 11:16
      Lidka, tam jest dużo tych budek kwiaciarskich i trudno będzie wytłumaczyć
      konkretną. Ale kwiaty mają tam przepiękne i różnorodne. Najlepiej pojechać
      osobiście bo podejrzewam,że większość robi taką usugę. Ja wybieram się tam w
      przyszłym tygodniu. Jeśli będę tam szybciej niż Ty to mogę się odezwać i
      opowiedzieć.
      • Gość: lidka w Re: bukiet pod halą mirowską IP: *.bank.bgzsa.pl / 193.108.194.* 11.05.05, 11:30
        jeżeli będziesz tam wcześniej niż ja to bardzo proszę o informację, dam znać
        kiedy uda mi się tam dotrzeć.
        • rozalia29 Re: bukiet pod halą mirowską 11.05.05, 11:32
          OK.
        • agamaks Re: bukiet pod halą mirowską 11.05.05, 11:34
          Dziewczyny, to ja też bardzo proszę o informacje, jakie tam są bukiety (swieże,
          oryginalne, czy naprawdę tak ładne, jak wyglądają zza szyby samochodu czy
          autobusu) i ile kosztują. Do kupowania bukietu mam jeszcze hoho i kapkę, ale
          wiedzieć nie zaszkodzi.
          dzięki!
          • Gość: m. Re: bukiet pod halą mirowską IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 11:38
            sa tak samo ładne. Ale jeszcze tańsze i moim zdaniem ładniejsze sa pod
            Uniwersamem na Grochowie. Duzo bud, wybór ogromny.
          • Gość: wera Re: bukiet pod halą mirowską IP: *.bank.bgzsa.pl / 193.108.194.* 11.05.05, 11:38
            kwiaty są tam świerzutkie i tanie!
            ogromny wybór!
            ale nie wiem gdzie tam robią ślubne, proszę o namiary
          • Gość: Jowita Re: bukiet pod halą mirowską IP: 217.153.33.* 11.05.05, 11:40
            Wprawdzie nie kupowałam tam wiązanki ślubnej, ale bardzo często kupuję kwiaty
            na różne okazje. Są dużo tańsze, niż gdzie indziej i przede wszystkim świeże.
            Róże potrafią trzymać się 2 tygodnie. Nie mam żadnej wybranej budki, kupuję,
            gdzie popadnie.
    • Gość: florystka Rada IP: *.arcor-ip.net 11.05.05, 11:38
      Jezeli PAnie zamawiaja tam bukiet, wszytko jedno w ktorej budce, to radze
      dowiedziec sie ile kwiato wbedzie w danym bukiecie i wogole jakie dodatki, jak
      dokladnie bedzie wykonany, zeby pozniej nie mialy Panie niespodzianki przy
      odbiorze w postaci kilku kwiatow w bukiecie.
      • Gość: wera Re: Rada IP: *.bank.bgzsa.pl / 193.108.194.* 11.05.05, 11:40
        a miała Pani doświadczenia z bukietami z tamtąd?
        • Gość: florystka Re: Rada IP: *.arcor-ip.net 11.05.05, 11:51
          Kwiaty na bukiet slubny przygotowuje sie w odpowiedni sposob inaczej niz
          wiazanke imieninowo- urodzinowa, jezeli ktos nie ma doswiadczenia w tym
          wzgledzie, moze kiepsko wykonac bukiet. Taniosc bukietu rowniez moze byc
          przyczyna malej ilosci kwiatow, wiec trzeba zwrocic na wszystko uwage, zeby nie
          byc zawiedzinonym. Jak ja bym tam zamawiala bukiet chcialabym osobiscie zobaczyc
          wykonany bukiet nie na zdjeciu tylko w rzeczywistosci i wtedy bym podjela
          decyzje. Slub jest wazna uroczystoscia i nie moz ebyc tu wpadki typu kwiat z
          bukietu mi wylecial, albo za malo kwiatow w bukiecie. Oczywiscie nie twierdze ze
          te Panie nie potrafia ukladac bukietow slubnych, po prostu nie wiem i radze zeby
          wszytko sprawdzic.
          • rozalia29 Re: Rada 11.05.05, 11:55
            Pani Florystka ma rację, na pewno takie bukiety szczególnie zamawiane w
            budkach, musza być z polecenia. Żeby nie kupić sobie na ślub imieninowej
            wiązanki.
            • agamaks Rozalia 11.05.05, 12:02
              Na szczęscie Rozalia pójdziesz robić za królika i nam pięknie zdasz relację,a
              my już tylko na pewniaka wink)). A przy okazji, nie mogę złapać znajomych, którzy
              byli na skupieniu. Jak mi się uda, to dam znać.
              • rozalia29 Re: Rozalia 11.05.05, 12:05
                Pójdę, pójdę, przecież obiecałam. Tak sobie myślę, że nawet jeśli nie udałoby
                się z bukietem, to można może taniej troszkę zamówić u nich kwiaty do
                przystrojenia kościoła? Popytam.
          • Gość: Elastyna Pani Florystko... IP: 217.153.224.* 11.05.05, 12:19
            a co mysli pani o kwiaciarni w hotelu sobieskim w w-wie?? Dziekuje z góry za
            komentarz!! aha, i czy storczyk utrzyma mi sie we włosach czy po godzinie
            klapnie??
            • Gość: florystka Re: Pani Florystko... IP: *.arcor-ip.net 11.05.05, 12:27
              Kwiaciarnia w hotelu jest dobra nie mam jakichs szczegolnych zlych zdan o nich,
              ceny znosne. Umawiac sie nalezy z osoba ktora bedzie fizycznie robila bukiet,
              zeby wszystko dokladnie omowic i nie bedzie problemu. Storczyk wbrew pozorom
              jest wytrzymalym kwiatem, wystarczy go odpowiednio przygotowac i powinien
              wytrzymac kilka godzin.
              • Gość: Elastyna Re: Pani Florystko... IP: 217.153.224.* 11.05.05, 12:31
                Dziękuję, a może warto pokusić się o wpięcie bardziej wytrzymałego kwiata, a
                jesli jest taki to jaki??
    • Gość: florystka swieze kwiaty IP: *.arcor-ip.net 11.05.05, 12:20
      Jak ktos ma mozliwosc pojechac za Warszawe do w strone Ozarowa Mazowieckiego w
      Broniszach jest gielda kwiatowa, tam wszystkie kwiaciarnie i "budki" zaopatruja
      sie w kwiaty. Do kosciola kupuje sie pek kwiatow wiec bedzie jeszcze taniej -
      bez marży. W samej Warszawie tez jest gielda znacznie mniejsza na Ochocie nie
      pamietam jak ulica ale chyba niedaleko Alei Krakowskiej rog Lopuszanskiej na
      tylach stacji benzynowej. Jest tam wybor roznych kwiatow osobiscie, jezdze do
      Bronisz, w kazdym razie na gieldzie trzeba byc 6-8 najlepiej, pozneij juz niema
      sensu bo nic sie nie kupi a jak juz cos bedzie to kiepskeij jakosci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka