Dodaj do ulubionych

delfin wellness Józefów

15.05.05, 09:02
jestem po pierwszych ogledzinach tego miejsca ( chodzi o wesele)
zostaliśmy mile potraktowani herbatką przez panią zajmującą się organizacją
takiego rodzaju imprez w tym miejscu. Została nam przedstawiona rzeczowo
oferta, jak również czego nie ma na stronach internetowych mieliśmy okazję
obejrzeć ogródek, który zrobił na nas pozytywne a nawet bardzo pozytywne
wrażenie.
Mamy jeszcze pytanie do tych, którzy mieli tam swoje wesele albo byli
gościmi, aby podzielili się z nami swoimi uwagami dot. tego miejsca. Z góry
wielkie dzięki
Obserwuj wątek
    • smoni Re: delfin wellness Józefów 16.05.05, 10:19
      nikt nic nie wie?, please odezwijcie sie
    • smoni Re: delfin wellness Józefów 16.05.05, 15:48
      nikt nic nie wie?sad(((((((((((((((((((((((((
    • adrian4u Re: delfin wellness Józefów 16.05.05, 17:00
      Buźkasmile
      Delfin to dobre miejscesmile wiem, bo uczestniczyłem tam w kilku weselach i
      imprezach plenerowych. Obsługa jest sprawna, jedzonko dobre, ceny raczej
      umiarkowane. Latem opcją dla tortu w sali jest wyjscie pod "piramidę" - na
      łąkę - i tam tort-urysmile nie wiem, co chcesz jeszcze wiedzieć, ale w razie co
      piszsmile

pozdrawiam,

Adrian
      • smoni Re: delfin wellness Józefów 17.05.05, 11:53
        ale z tego co wiem maja okragłe stoliki
        tak dla 10 osób jest miejsce przy jednym
        nie wiem czy dzięki temu dwie rodzinki nie beda miały
        trudności w zintegrowaniu sie
        może niech się odezwie ktoś kto juz miał tam weselicho i napisze jak wypadło?
        • adrian4u Re: delfin wellness Józefów 18.05.05, 01:39
          stoliki okrągłe są nawet w Bristolu. Ale - jako gość - siedziałem przy swoim
          może 2 pierwsze godzinysmile to nie kwestia stolików, ale zabawy, ludzi, muzyki
          itp... stoły długie jak lotnisko są ok, ale przy nich też się nie
          pointegrujesz - masz do dyspozycji tylko 3-4 osoby naprzeciw i po bokach, bo
          reszta cię praktycznie nie słyszy...
          Integrujecie się przy zabawie i na to nawet 27-kątny stół nie będzie lekarstwem
          ani przeszkodąsmilesmilesmile

buźka,

A
    • sandraa3 Re: delfin wellness Józefów 05.07.05, 14:20
      podbijam, bo tez mnie miejsce interesuje.
    • anula95 Re: delfin wellness Józefów 05.07.05, 14:55
      Ja odradzam,bylam tam na weselu jakis czas temu,stoliki nie byly okragle tylko
      ustawione wokol sali-troche za szerokie ,za daleko do gosci siedzacych na
      przeciwko.Minus ale duzy za to ze kuchnia jest pietro nizej co utudnia prace
      kelnerow i sprawne roznoszenie posilkow-czesc sali juz konczyla inni jeszcze
      nie mieli.No i samo jedzenie tez pozostawia wiele do zyczenia.Poza tym z tego
      co widze-czesto przejezdzam walem w sobote delfin nie cieszy sie zbyt duzym
      powodzeniem jezeli chodzi o wesela.Kiedys za czasow revity bym polecala teraz
      radze rozejrzec sie za czym innym.
      • sandraa3 Re: delfin wellness Józefów 05.07.05, 18:15
        Wesele było w sali na piętrze? czy na dole?
        Co było nie tak z jedzeniem? Niesmaczne?
        Bardzo sie napalilam na to miejsce, wszystkie uwagi mile widziane.

pozdrawiam
        • anula95 Re: delfin wellness Józefów 06.07.05, 09:01
          Wesele bylo na pietrze.Jedzenie bylo naprawde przecietne;szczerze mowiac
          bylismy troche rozczarowani bo schabowego z kapusta to juz chyba sie na
          weselach nie podajewink i same porcje byly naprawde mizerne.Moze delfin daje rade
          na codzien ale z wiekszymi imprezami raczej bym sobie dala spokoj;oni sie po
          prostu nie wyrabiaja przy wiekszej liczbie gosci.I nie jest to tylko moja
          opinia.To juz zupelnie co innego niz revita.
          pozdrawiam
          • sandraa3 Re: delfin wellness Józefów 06.07.05, 12:46
            To mnie strasznie zmartwiłaś sad menu mozna sobie wybrac, ale skoro neismaczne
            wszystko?....
            To jedyne miejsce, ktore ma ogród duzy i ladny, a ja chce wesele w ogrodzie sad
            • polcia-kapelusik Re: delfin wellness Józefów 06.07.05, 13:59
              Sandra,a nie myslalas o bossie?W zeszlym roku narzeczongo siostra miala wesele
              w tej mniejszej chacie i bylo super.I jest piekny ogrod;zwlaszcza wieczorem
              calosc wyglada bardzo efektownie.
              • sandraa3 Re: delfin wellness Józefów 06.07.05, 16:53
                Myslalam, ale o ile dobrze rozumiem tam jest pare miejsc na wesele? I odbywa
                się pare wesel?
              • adrian4u Re: delfin wellness Józefów 06.07.05, 17:05
                Boss - w którejkolwiek z lokalizacji "folklorystycznych" wesele kosztuje od
                240pln za osobę.
                Emów - agencja
                Mikulscy - fajnie, ale miejsca nie ma

zawsze poza tym menu się ustala, można też zażądać konkretną minimalną ilość
                obsługi kelnerskiej.
                byłem na weselu w Delfinie całkiem niedawno - 18-go. Ludzie majętni imocno
                wymagający - jednaknie słyszałem złych opinii ani od nich, ani od (również
                majętnych i wymagających) gości...
                • anula95 Re: delfin wellness Józefów 07.07.05, 09:19
                  O Boshe!!!To Ty jestes dj-em??!!To ja Cie znam.Matko Jedyna,ja gorszego dja w
                  zyciu nie widzialam.Ty nie masz zielonego pojecia o prowadzeniu zabawy!!! Nie
                  slyszales o czyms takim jak toast, widziales kiedys prawdziwe oczepiny???Nie
                  sądzę.I z kim Ty tak rozmawiales ze nie slyszales niegatywnych opinii???Nie
                  pamiętasz jak Cie jeden z gosci prosil zebys skonczyl grac "lipe" i wziąl sie
                  wreszcie do roboty bo goscie sie nudzą??? Nastepnym razem jak bedziesz mowil do
                  mikrofonu to wyjmij go z buzi żeby ludzie Cię szłyszeli i rozumieli!!! Byłeś
                  bardziej zawstydzony od pary młodej. Ogarnij się człowieku, małpa lepiej by
                  poprowadziła wesele niż Ty.
    • anula95 Re: delfin wellness Józefów 06.07.05, 13:18
      To nie to ze niesmaczne ale takie zwyczajne,bez polotu,jak na szkolnej
      stolowce.A patrzylas w Emowie??Chcesz miec cale przyjecie w ogrodzie??A moze w
      nowym Mazowszu(u mikulskich)-kolezanka tam miala i bylo bardzo sympatycznie;co
      prawda ogrodu tam nie ma ale jest naprawde przyjemnie,jest gdzie usciasc i
      pogadac
      • sandraa3 Re: delfin wellness Józefów 06.07.05, 16:52
        No wlasnie cale w ogrodzie i jeszcze slub, dlatego to musi byc spory ogrod i
        otwarty tzn bez drzewek itp.
        O Emowie czytalal koszamrne opinie.
        • martunia152 Re: delfin wellness Józefów 07.07.05, 02:36
          To fakt byłam tam (delfin) jakieś 4-5 tygodni temu i to niebyło nic specjalnego
          wręcz przeciwnie mizernie, oprocztego że jedzenie jak w stołuwce to i było za
          słone i nie dobre i mało, choć teren ladny i reszta też ok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka