jedzacyczeresnie 06.06.05, 20:43 Witam Propomuje zreasumowac krestje napojow na wesele Ile trzeba zakupic napoju dla 50 osob z poprawinami? Ile soków, gazowanych, wody mineralnej? Moze jest jakis cudowny wzor? Dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juka26 Re: Napoje 06.06.05, 21:42 Nam szef restauracji, w ktorej robimy wesele kazał nam kupic po 4 litry na osobę (w tym około 70% to soki). Pozostała ilość to gazowane, niegazowane i mineralna. Ja na 80 osób kupiłam 100 x 1 litrowy sok pomar, 100 x 1 litrowy sok jablko i po 2 zgrzewki reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
new_woman Re: Napoje 07.06.05, 09:11 Nam powiedziano w restauracji aby kupić 3l napojów bezalkoholowych na osobę. Kupimy oczywiście sok oraz napoje gazowane (fanta, sprite, coca cola i woda mineralna). Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Napoje 07.06.05, 09:13 jak widać wzory sa różne, bo nam powiedziano, żeby kupić 2l na osobę a i tak zostanie...sama widzisz, że opinie są różne aha-my kupujemy sami a nie w restauracji-może restauratorzy sztucznie chcą podnieśc koszta?? Odpowiedz Link Zgłoś
juka26 Re: Napoje 07.06.05, 09:16 My w restauracji tez sami kupujemy, facet nam tylko podpowiedział z doświadczenia ile ludzie piją (zwłaszcza przy upałach). I na takie upłay sie nastawialismy, a tu ponoc 11-go czerwca bedzie zimno((( Odpowiedz Link Zgłoś
jedzacyczeresnie Re: Napoje 07.06.05, 16:24 My mamy 6 sierpnia, ale restauracja jest klimatyzowana wiec chyba poprawki na upal nie musimy brac. Chyba ze jestem w bledzie. Ma ktos doswiadczenie? Odpowiedz Link Zgłoś