Dodaj do ulubionych

GDZIE PO ZAPROSZENIA W WAWIE???

20.06.05, 21:59
Witam! Mam pytanko, gdzie mam sie udac po ladne i przede wszystkim niedrogie
zaproszenia slubne w Warszawie lub bliskich okolicach. Dzieki za odp. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • water_lilly Re: GDZIE PO ZAPROSZENIA W WAWIE??? 21.06.05, 00:02
      Ja mogę Ci powiedzieć,gdzie nie iść po zaproszenia - do Forum na Ogrodowej.
      1.spóźnili się 4 dni,a b.zależało nam na terminie
      2.inny kolor(fiolet to nie bordo...) zaproszeń
      3.inna czcionka
      4.inny papier użyty do zrobienia wkładki
      5.dwie nadęte panny,które nie są zbyt miłe ani specjalnie pomocne
      6.pani,która wydaje zaproszenia nie wierzy w ani jedno słowo klienta,jeżeli
      termin minął 3 dni temu,to znaczy że sama "przeprawiłaś sobie ołówkiem" datę
      odbioru...pas
      Pewnie są też na forum osoby zadowolone w obsługi w tej firmie,ja do nich nie
      należę.W każdej sytuacji próbuję znaleźć coś fajnego i pozytywnego,ale w
      historii z Forum nie było takich akcentów.
      • podtenadres Re: GDZIE PO ZAPROSZENIA W WAWIE??? 21.06.05, 00:40
        My wybralismy zaproszenia na Ogrodowej.Nic zlego nam sie nei przydarzylo.Bardzo
        zalezalo nam na czasie i wszystko przebieglo bardzo sprawnie.
        Mysle ze w tym miejscu moze zajsc opoznienie terminu odbioru. Jest tam ogromny
        wybor zaproszen i przychodzi tam codzeinnie baaaaardzo duzo ludzi.Jedni
        ogladaja,jedni odbieraja probne,inni juz ostateczne zaproszenia.Caly czas
        panuje tam ruch.Nic dziwnego ze czasem sytuacja wymyka sie spod kontroli.Jednak
        mysle ze tak bogata oferta i punkt znajdujacy sie w Centrum Warszawy
        rekompensuja ewentualne niedociagniecia organizacyjne.
        Dla mnie obsluga byla bardzo mila.
        • mika761 Re: GDZIE PO ZAPROSZENIA W WAWIE??? 21.06.05, 08:30
          ja po wizycie na ogrodowej po prostu zrezygnowałam, wybór owszem jest duży,
          ceny wcale nie małe, ale za to bałagan ogromny, trudno się dopchać do kogoś kto
          by pomógł, złożyć zamówienie graniczy z cudem, więc pewnie dlatego takie błędy
          wolałam nie ryzykować że przy odbiorze wydadzą mi coś innego niż zamawiałam
          ja zamawiałam w cartalii w pasażu na świętokrzyskiej, wybór faktycznie
          mniejszy, ceny jak wszędzie, ale za to spokój, z osobą obsługującą można siąść
          o wszystko wypytać i spokojnie złożyć zamówienie
          po odbiorze byłam zadowolona, żadnego błędu, wszystko miło.
    • ania.de Re: GDZIE PO ZAPROSZENIA W WAWIE??? 21.06.05, 10:25
      ja polecam KOBIS na Nowym Świecie przy Foksal, terminowo, tanio, miła obsługa
      (oprócz jednej babki). ciasno w lokalu ale to nie jest najważniejsze przecież.
      polecam. ps. część kopert dostaliśmy gratis.
      • justyna.w Re: GDZIE PO ZAPROSZENIA W WAWIE??? 21.06.05, 12:10
        polecam cartalię. www.cartalia.com.pl, metro swietokrzyska
      • nutencja1 Re: GDZIE PO ZAPROSZENIA W WAWIE??? 21.06.05, 15:29
        taktak zdecydowanie kobis na nowym swiecie polecam
    • ringsos Re: GDZIE PO ZAPROSZENIA W WAWIE??? 21.06.05, 12:12
      ja też polecam cartalię....
    • monikaa13 Re: GDZIE PO ZAPROSZENIA W WAWIE??? 21.06.05, 15:21
      najlepsze sa w Cartalii na internecie
    • zygzaczencja Re: GDZIE PO ZAPROSZENIA W WAWIE??? 21.06.05, 21:06
      Wszytkim bardzo dziekuje za odpowiedz. Dzisiaj odwiedzilismy wszystkie przez was
      polecane miejsca, bylismy nawet w grodzisku i chyba wlasnie w tym ostatnim
      miejscu kupimy nasze zaproszenia. Pozdrawiam.
      • pustelnik_w_orbisie A gdzie w Grodzisku? 21.06.05, 22:09
        • ardzuna Re: A gdzie w Grodzisku? 21.06.05, 22:26
          Przyłączam się do pytania. I: "dlaczego w Grodzisku"? Co zdecydowało, że akurat
          tam: wzornictwo, cena, obsługa? czy mogłabyś opisać wrażenia z pozostałych
          miejsc, które odwiedziłaś?
        • zygzaczencja Re: A gdzie w Grodzisku? 22.06.05, 17:08
          A wiec w Grodzisku na Placu Króla Zygmunta Starego 9. Zdecydowalismy sie tam
          pojechac poniewaz bardzo chwalil sobie to miejsce kolega mojego przyszlego meza
          w pracy. No i bylismy milo zaskoczeni, niby malutki lokalik ale maja chyba z 14
          katalogow, a wiec jest w czym wybierac. Ceny rozne, a wiec mysle ze kazdy
          znajdzie cos dla siebie. My na nasze zaproszenia przeznaczalismy sume ok 5 zl za
          sztuke, a spodobalo nam sie bardzo zaproszenie za 3 zl sztuka z wydrukiem,
          koperta a wiec gotowe do wreczenia. Mila obsluga, przyjemnie, mozna bylo
          ogladac i ogladac...... wink jedyny minus to ciasnota.
          Moje wrazenia z pozostalych miejsc w ktorych bylismy, tez w maire pozytywnie,
          wiecej miejsca to na +, ale na minus ceny , te ladniejsze zaproszenia koszowaly
          o wiele wiecej plus do tego trzeba bylo doliczyc cene wydruku, a wiec
          zaproszenie takie jakie nas w Grodzisku wynioslo 3 zl , w pozostalych miejscach
          kosztowalo ok 6 plus wydruk.
          Pozdrawiam.
    • sitasia Re: GDZIE PO ZAPROSZENIA W WAWIE??? 22.06.05, 07:46
      Witam
      my zamawialismy w jk zproszenia na ul Solidarnosci przy kinie Femina. tel 652-
      13-59. Wyszło niedrogo za 110 szt zapłaciclismy około 300 zl wraz z kopertami i
      nadrukiem dwoch różnych tekstów.
      Najlepiej tam isc w południe bo pozniej jest duzo ludzi a oni maja mały pokoik
      i trudno sie rozłozyc z katalogami. Czynne od 11-19 Najlepiej zadzwonic i
      zapytac o strone internetowa wybrac w domciu na spokojnie a tam tylko pojsc i
      zamówic.
      Pozdrawim
      K
      • pawel.sobota Re: GDZIE PO ZAPROSZENIA W WAWIE??? 24.06.05, 17:58
        napewno nie na Ogrodowa - opisalem to przed chwila w poscie: ZAPROSZENIE.COM -
        OGRODOWA 1A - MASAKRA!!!!
        polecam - przeczytajcie sobie zanim tam traficie
        i poczytajcie te krytyczne uwagi - moim zdaniem sa sluszne - mozno to okreslic
        jednym slowem - CHAOS
      • narta_80 Re: GDZIE PO ZAPROSZENIA W WAWIE??? 25.06.05, 12:04
        czy mowisz o firmie JK media? Jesli tak, to my wlasnie czekamy na projekt
        zaproszen, ktore wybralismy, chodzi o rozklad tersci itd. Daj znac, jak ew
        wyszlo, ciekawa jestem BARDZO...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka