mandi123 04.07.05, 17:04 Dziewczyny mam pytanie: w jaki sposób swojej przyszłej teściowej "dziękujecie za syna"? Proszę o konkretne propozycje. dziękuje i pozdrawiam )))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elld Re: Podziękowanie dla teściowej 04.07.05, 17:12 a co to za dziwny zwyczaj?? ja nic takiego nie zamierzam robić))) Odpowiedz Link Zgłoś
mckathe Re: Podziękowanie dla teściowej 04.07.05, 17:16 Hehe Pierwszo słyszę. Podziekowania są ogólnie rodzicom za wszystko, więc za wychowanie syna m.in. wtedy się dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
mandi123 Re: Podziękowanie dla teściowej 04.07.05, 17:28 Na weselu będą podziękowania dla rodziców: piosenka oraz kosz z kwiatami, ale słyszałam że koleżanka dodatkowo swojej teściowej przed ślubem wręczyła tort w podzięce za syna. Osobiście o takim zwyczaju nie słyszałam, ale może Wy coś wiecie na ten temat? Dzięki za info )) Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Podziękowanie dla teściowej 04.07.05, 23:37 Ja swojej zadedykuje piosenkę pod wymownym tytułem "teściowo ty stary rowerze"... To oczywiście żart, chociaż kuszący Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia01 Re: Podziękowanie dla teściowej 05.07.05, 12:58 ja przy podziękowaniach MOIM rodzicom podziękuję również teściom za przybycie i napomknę że ...nie tracą syna a zyskują córkę" )))))) He, he. Odpowiedz Link Zgłoś
potempka Re: Podziękowanie dla teściowej 06.07.05, 09:19 rozumiem ze sa 2 kosze z kwiatami i dajemy je kazdy swojej mamie, tak?glupie pytanie ale prosze o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
mandi123 Re: Podziękowanie dla teściowej 06.07.05, 09:59 Tak, dajemy jeden kosz swoim rodzicom a drugi kosz daje narzeczony swoim .... Odpowiedz Link Zgłoś