Dodaj do ulubionych

kochane kobietki

01.08.05, 15:17
pomozcie mi mam wlosy do szyji i chcialabym fryzure jakas Hmm nie aniolka...jakas drapiezna macie moze zdjecia bardzo bym byla wdzieczna chce zrobic metamorfoze siebiesmile))pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • annajustyna Re: kochane kobietki 01.08.05, 15:27
      A wlosy podpiete a´la koczek???
      • oczkoblue4 Re: kochane kobietki 01.08.05, 15:39
        ania szukam aby sie jakos wiesz obciac taktongue_outna rockowotongue_outtongue_out
        • adrian4u Re: kochane kobietki 01.08.05, 17:55
          kobirtką nie jestem ale co tamsmile

możesz zpróbować wycieniować, zrobić asymetryczną grzywkę, położyć 2-kolorowe
          pasemka albo na całości albo tylko podkolorować końcówki (jeśli masz ciemne
          włosy).
          Z taką fryzurką można wiele pokombinować - napuszyć i np. wywinąć włosy na
          zewnątrz, albo właśnie wycieniować, wetrzeć troszkę brylantynki i zrobić
          rockoey bałaganik...

jeśli szukasz inspiracji, to oprócz katalogów typowo fryzjerskich polecam ci
          źródełko inspiracji grafików reklamowych:
          www.gettyone.com (wybierz kategorię "creative" i potem w wyszukiwareczce
          wpisz "hair" lub np. "hair and style".
          www.zefa.pl - polska wersja "stockowni" gettyone.com

pozdrawiam,

A
          • annajustyna Re: kochane kobietki 02.08.05, 10:09
            Jedna z moich kolezanek "opitolina" sie na b.b. krociutko na swoj slub. Miala
            delikatny blond z jasniutkimi pasemkami + wpiete kwiatuszki we wlosy, wygladala
            przeslicznie. Jej maz mial wlosy do ramion (przepiekne, jak prawdziwy artysta,
            choc artysta nie jest; dodam, ze nie przepdadam za dlugimi wlosami u facetow)
            wiec propozycja Adriana wydaje sie byc interesujaca. Ja sama zapuscilm wlosy do
            slubu, ale i tak mialam duzo za ramiona, wiec niewiele to zmienilosmile). Po
            slubie byc moze zetne prawie do ramion, ale narzeczony jeczy...
    • oczkoblue4 Re: kochane kobietki 01.08.05, 20:49
      adrianku masz jakies fotki przeslij mi jak mozeszsmile)))
      • monjan Re: kochane kobietki 02.08.05, 09:38
        moze tutaj znajdziesz inspiracje
        www.pierre.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka