monika-bab 02.08.05, 00:07 Ach co to był za ślub!!! Jesteśmy tak szczęśliwi wszystkim Wam życzę przynajmniej odrobiny takich wrażeń Warto było choć ten jeden raz poczuć się jak książeca para Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
estellla Re: JUŻ PO... 02.08.05, 03:31 zazdroszcze ci ja jeszcze rok.Mam nadzieję,iż pamiętasz o zdjęciach,napisz prosze jak niagara wypadła w tym wszystkim? Odpowiedz Link Zgłoś
monika-bab Re: JUŻ PO... 02.08.05, 11:15 dziękuję bardzo niedługo pojawią się zdjęcia z naszego ślubu na stronce klubu mojego męża ( jak to fajnie brzmi) całuję was i obiecuję napisać wiecej tóregoś dnia Odpowiedz Link Zgłoś
monika-bab ach co to był za ślub... 04.08.05, 08:59 powiem tyle dopiero dzisiaj zaczynam odpoczywać ślub był najpiękniejszym momentem mojego życia udzielał go nam ks. Marcinkiewicz z parafii katedralnej, i wszyscy mówili o pięknym kazaniu, pełnym ciepła miłości i spokoju przysięgę małżeńską pamietam doskonale, i nigdy nie zapomnę jak mój mąż patrzył mi w oczy .... potem obrączki, Ave Maria... zapomnieliśmy po obrączkach o odsłonięciu twarzy z welonu...mąż odsłonił moją twarz dopiero przed komunią... no cóż z wrażenia zapomnieliśmy potem goście życzenia - wspaniałe chwile gdy podjechala eskorta konna i nasz powóz ludzie zaczęli bić brawo zajechaliśmy na salę gdzie bawiliśmy się do 6 rano Odpowiedz Link Zgłoś