oczkoblue4 03.08.05, 20:38 Alergologa lub Dermatologa szukam dobrego z katowic ktory umie leczyc a nie tylko kase zbija pomozcie!!!mam atopowe zapalenie skory i ...kwicze.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sarenka1986 Re: ALERGOLOG... 03.08.05, 23:56 jezeli chodzi o alergologa to bardzo dobry jest dr maslowski, przyjmuje na ul lompy Odpowiedz Link Zgłoś
oczkoblue4 Re: ALERGOLOG... 04.08.05, 09:38 a masz moze do niego nr tel nie wiesz ile bierze za wizyte?dziekuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka1986 Re: ALERGOLOG... 04.08.05, 10:15 wiesz co...dzownilam tam dzisiaj i niestety go nie ma narazie bo mial wypadek i lerzy w szpitalu...ale jest tam jeszcze jedna pani doktor (u ktorej tez bylam, tez jest bardzo dobra) tylko musze sie dowiedziec jak sie nazywa, bo nie bardzo pamietam. tam sie nic nie placi bo to nie prywatnie jak sie jeszcze czegos dowiem to dam ci znac, ale radze ci sie tam przejsc (no i jezeli sie nie myle to tam tez jest dermatolog) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elld Warszawa ... gdybyś chciała dojechać 04.08.05, 10:20 w centrum medycznym LIM www.cm-lim.com.pl, najlepszy dermatolog na świecie Pani dr Środa ...(dwóch nazwisk) Odpowiedz Link Zgłoś
oczkoblue4 Re: Warszawa ... gdybyś chciała dojechać 04.08.05, 10:33 ojej kochane ja szukam w katowicach mam za daleko do wawyi szukam prywatnego poniewaz jestem w kasie malopolskiej a w-ce jest slaska dzikei z apomocpozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka1986 Re: ALERGOLOG... 04.08.05, 10:44 zadzwonie do kolezanki i dam ci znac Odpowiedz Link Zgłoś
oczkoblue4 Re: ALERGOLOG... 04.08.05, 15:17 dzieki sarenka bo naprawde...koszmar a slyszalas moze o dr.zdzislawa olejczyk? Odpowiedz Link Zgłoś