Dodaj do ulubionych

Róże we włosach

23.08.05, 10:24
Czy któraś z Was miała wpięte róże we włosach? Jak się trzymają? Jeżeli macie
jakieś fotki to proszę o podesłanie, bo ślub 10 września, a ja nie mam
pojęcia jak te kwiaty wpiąć. Poza tym chyba bedę miała rozpuszczone włosy,
więc nie wiem jak te óże będą się trzymały.
Pozdrawiamsmile
Obserwuj wątek
    • epox123 Re: Róże we włosach 23.08.05, 10:29
      Róża we włosach bardzo długo się trzyma więc jeżeli decydujesz się na nie to
      szczerze polecam.
    • lauura Re: Róże we włosach 23.08.05, 10:30
      ja bede miala roze i tylko podpiete lekko do tylu wlosy, podobno roze sa
      najbardziej wytrzymalymi kwiatami do fryzur
    • ma_ruda2 Re: Róże we włosach 23.08.05, 10:30
      ja bede miala calle we własach i rowniez wiekszosc wlosow rozpuszczona. a roze
      napewno beda pieknie wygladaly i utrzmaja sie przez caly slub smile juz twoja
      fryzjerka o to zadbasmile
      chyba cie widzialam na forum o CRO - tez jedziecie tam w podroz poslubna??
      pzdr,
      • new_woman Re: Róże we włosach 23.08.05, 10:51
        Tak, planujemy jechac do Chorwację zaraz po ślubie na 2 tyg.
        Jeżeli chodzi o forum Cro.pl to zaglądam tam, ale nic nie piszę, więc to chyba
        nie mnie tam widziałaś.

Natomiast co do mojej fryzury to róże we włosach chcę mieć dlatego, że będę
        miała bukiet z róż, więc musi to jakoś współgraćsmile

Pozdrawiam.
      • new_woman Re: Róże we włosach 23.08.05, 10:56
        Ach teraz widzę, że Ci chodziło o gazetowe forum o Chorwacji. Tak to jasmile
        Początkowo zrozumiałam, że chodzi Ci o cro.pl.

Pozdrsmile
        • ma_ruda2 Re: Róże we włosach 23.08.05, 10:58
          ja mam slun 4.09 a 7.09 juz wyruszamy - mamy hotel o 10.09. i jedziemy na
          Korcule - a wy gdzie? moze sie gdzies miniemy na trasie? zycze udanego i
          pieknego slubu i wesela i cudownej podrozy poslubnejsmile
          • new_woman Re: Róże we włosach 23.08.05, 11:35
            Planujemy jechac na Riwierę Makarską. Nie jedziemy jednka do hotelu tylko na
            miejscu będziemy szukać jakiegoś apartamentu. Planujemy wyjechać 12.09.

Pozdrawiam serdecznie i również życzę Wam wszystkiego co najlepsze na nowej
            drodze życiasmile
    • iwrzep Re: Róże we włosach 23.08.05, 12:48
      A ja proponuje eustomę. Też wytrzymały kwiat i pięknie prezentuje się we
      włosach.
    • med1ard Re: Róże we włosach 23.08.05, 14:23
      miałam róże i nie wyobrażam sobie sztucznych kwiatów czy stroików we włosach,
      wyglądają prześlicznie i świetnie się trzymają na zwykłych wsówkach od 12 w
      południe do 6 rano, może jutro wyślę Ci fotkę. Pozdrawiam D
      • kasieczko Re: Róże we włosach 23.08.05, 23:20
        Witam serdecznie, bardzo ucieszyły mnie posty o różach we włosach, bo sama
        planuję je na własny ślub, ale ostatnio poszlam do kwiaciarni i pan powiedzial
        mi, że róże są wogóle nietrwałe!!! Jak odnieść to do Waszych doświadczeń?
        Polecił mi natomiast lilie, które jednak są wielkie i wyglądałyby groteskowo we
        włosach.. Co robić? może podeślijcie jakieś fotki takie z końca imprezy, żeby
        zobaczyć jak wyglądały róże, z góry dzieki.
        • epox123 Re: Róże we włosach 23.08.05, 23:41
          lepiej wepnij róże naprawde są wytrzymałe,lilie mogą paść,jeżeli inne kwiatki
          Cię interesują to możesz jeszcze wpiąć storczyka,cantadeski,kalie, goździki,a
          margaretki szybko padają.
        • reszka.ja Re: Róże we włosach 23.08.05, 23:47
          o! ja tez chce miec roze w welosach. Ale zastanawiam sie miedzy
          takimi "normalnymi" a miniaturkami... co sadzicie? a ja tez moge prosic o
          zdjecia? ... na gazetowego
    • kattty Re: Róże we włosach 24.08.05, 12:22
      przezylam slub cywilny i mialam wlasnie wpieta we wloski biala rozesmilewygladala
      slicznie...ale po slubie byla taka mala rodzinna uroczystosc..bez tancow jedynie
      obiad!..kwiatek mialam wpiety kolo 14...wlosy rozpuszczonesmileroze mialam wpieta
      wsuwkami i takimi malutkimi zabkami .. jak dostarlam do domu..po imprezie (bylo
      po 24)..kwiatek wygladal w stanie oplakanym...poprostu byl zwiedniety...a
      odbierajac go z kwiaciarni...byl jakism tam specjalnym plynem pryskany zeby
      przedluzyc jego swiezosc..wiazanka z tych samych roz..stala ponad dwa tyg..dzis
      wyrzucilam ja na smietnik..to tyle z moich doswiadczen..za rok bede brala slub
      koscielny i tez chialabym zywe kwiatki i tez roze we wloski...ale nei wiem jak
      to zrobic zeby przetrwaly i nie wygladaly tak jak tasad moge tez prosic o te
      zdjecia tych panien mlodych ktore mialy wpiete zywe kwiatki- roze?? e-mail:
      kattty@ wp.pl
    • ulka_babulka Re: Róże we włosach 25.08.05, 09:09
      Wysłałam Ci fotki, czy dostałaś?
      • new_woman Re: Róże we włosach 25.08.05, 15:49
        Fotka dostałamsmile Dziękujęsmile
        Odesłałam Ci maila.
    • ina1106 Re: Róże we włosach 25.08.05, 10:12
      Nie wiem jak się trzymają, bo nie miałam, ale jeśli się zdecydujesz to w
      kwiaciarniach mają specjalny płyn, którym tak jakby konserwują żywy kwiat i
      wtedy napewno nić się z nim nie stanie

pozdr
    • kk.j Re: Róże we włosach 25.08.05, 14:21
      Ja miałam dwa pąki róż we włosach i coś zielonego. Na weselu szalałam do 6
      rano, położyłam się spać (na drugim boku) i całe poprawiny (do 2 w nocy!!!)
      róże wyglądały świetnie, czyli jakieś 36 godzin. Końcówka każdej róży i
      zielonego źdźbła zawinięte były jakąś bibułą nasączoną wodą, dlatego tak długo
      były świerze. Ja miałam koka więc fryzjerka nie miała trudności z wepnięciem
      kwiatów. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka