e_madziq 23.08.05, 11:09 mam byc świadkiem na ślubie brata. czy wypada do kościoła założyc kostium, a sukienkę dopiero na wesele, czy raczej od razu do kościoła wybrać coś z sukienką w komplecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emiliag Re: czy wypada? 23.08.05, 11:11 No, wypada. Ale pomyśl: czy ty będziesz miała później czas i ochotę się przebierać?? Odpowiedz Link Zgłoś
viinga Re: czy wypada? 23.08.05, 11:17 pewnie ze wypada, a jeśli suknia jest np. bez pleców itp. to tym bardziej wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: czy wypada? 23.08.05, 11:17 jak najbardziej wypada jezeli stac cie na 2 kreacje to czemu nie? kostium jest bardzo elegancki do kosciola, a sukienka bardziej balowa moja siostra tak sie przebierala na moim slubie, mimo ze nie byla swiadkiem Odpowiedz Link Zgłoś
e_madziq Re: czy wypada? 23.08.05, 11:20 czy mnie stać? pieniędzy zawsze mogłoby być wiecej Kostium już mam kupiony kiedyś na inną okazję. zakładając, ze idę w kostiumie do koscioła łatwiej będzie mi wybierać sukienkę, nie zważajac czy do kościoła wypada itp. dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
marmar1906 Re: czy wypada? 23.08.05, 11:18 Pewnie ze wypada. Jesliby sukienka mialaby odkryte ramiona czy plecy to nawet lepiej w kostiumie. Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo26 Re: czy wypada? 23.08.05, 14:21 Wypada oraz czas bedziesz miala, nie martw sie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdoska1 Re: czy wypada? 24.08.05, 09:04 w niektórych regionach Polski większość kobiet na weselu się przebiera-w mojej rodzinie tak jest (zachodnia część wielkoposlki) - i na każdym (!!) weselu jakim byłam (a było ich już wiele) miałam 2 kreacje (zreszta tak jak większość kobiet) - kostium do kościoła a przebiera się około 21:00-22:00. Odpowiedz Link Zgłoś