sikorio9 27.08.05, 13:44 marzy mi sie slub na zamku ale chociaz palacu.... wiem ze mozecie sie smiac ale co mi tam bedzie ok 200 osob i musi byc fajnie znacie jakies fajne miejsca max 100 km od Warszawy? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sol_bianca Re: Slub na Zamku......??????????? 27.08.05, 14:50 Pałac w Jabłonnie. Tylko trzeba sporo wcześniej rezerwować, no i tanio nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
monikakunicka Re: Slub na Zamku......??????????? 27.08.05, 16:30 Ja polecam Krasiczyn..nie jest on w odleglosci 100km od warszawy..ale ejst pieknie..i ceny sa nie wygorowane...od 140 zl od osoby w tym apartament dla mlodej pary, przywitanie mlodej pary pary przez pare szlachecka, i w nocy wycieczka po zamku z pochodniami ..i biala dama.. krasiczyn.com.pl/pl/index.html ja juz wszytko zarezerwowalm moje wesele jest we wrzesniu 2006 polecam.... Odpowiedz Link Zgłoś
misia_pysia79 Slub na Zamku w Krasiczynie 29.08.05, 10:05 Ja też polecam krasiczyn (jakieś 400 km od WAWY, na podkarpaciu)! Zważywszy na warszawskie ceny to w zamku w krasicznie nawet z noclegiem i jedzeniem za 1 osobę wyjdzie ci średnia cena za wesele w znaczniej mniej ciekawym miejscu w okolicach warszawy. Do tego wspaniały plener na ślubne zdjęcia Mieszkamy w warszawie, a wesele było właśnie na zamku w krasiczynie, załatwiliśmy prawie wszystko na odległość. Mają 2 podwójne sale, więc można tam zrobic i kameralne przyjęcie (tak jak my) i wielkie weselicho. Tu trochę zdjęć: www.gimbla.pl/forum/pokoje/viewtopic.php? t=30081&postdays=0&postorder=asc&start=0 Pozdrowienia dla Moniki z Ameryki Odpowiedz Link Zgłoś
monikakunicka Re: Slub na Zamku w Krasiczynie 31.08.05, 02:36 czesc!! dziekuje bardzo za pozdrownienia...zdiecia obejrzalam...imponujace....w jakim kolorze byla twoja suknia czy aby byla w kolorze jasnego zlota..Bo tak mi jakos wyglada..slicznie bardzo wygladalas....Ja musze powiedziec ze szukam sukni wlasnie w tonacji zlotawej..i chyba cos znalazalm... w Demetrios www.bayareabridal.net/bridal/ilissa/S2005/852.html www.demetriosbride.com/us/collections/ilissa_05/highres/852b.jpg w rzeczystosci suknia jest bardzie zlotawa niz na zdeiciu.. tutaj w stanach ja przymierzalm a w Polsce kupie bo tutaj cena jest dwukrotnie wyzsza....i nie musze sie martwic o podrozowanie z sukienka przez ocean..Jeszcze raz dziekuje za pozdrowienia..i twojego maila z radami i opisem wesela...slicznie dziekuje.. i jeszcze raz Gratulacje!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia_pysia79 Do Moniki 31.08.05, 09:41 Wybrałaś bardzo ładną suknię - elegancką i nie "opatrzoną" Kolor też piękny! Moja suknia była w kolorze cappucino/ chamapn/ beż z perłowym połyskiem - w zależności od światła kolor wydawał się inny. [url=www.remont.masternet.pl/slub/]Nasze zdjęcia ze ślubu[/url] Odpowiedz Link Zgłoś
sandraa3 Re: Slub na Zamku......??????????? 28.08.05, 21:33 www.dworzbozenna.pl/ www.marek-kozak.webpark.pl/mazowieckie.htm www.sterdyn.com.pl/gal_imp.htm Moze cos znajdziesz Najpiekniejsze niestety sa w oklicach Poznania, np. krzeslice i kobylniki. Odpowiedz Link Zgłoś
sikorio9 Re: Slub na Zamku......??????????? 30.08.05, 23:34 Powiem wam ze kleska wszystkie miejsca zarezerwowane zaczynam tracic nadzieje ze cos znajde jak sie zdenerwuje to wynajme dwa namioty i zrobie to metodami domowymi ale dzieki za info POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
asiaradz Re: Slub na Zamku......??????????? 31.08.05, 07:05 A my mieliśmy ślub na Zamku w Pułtusku - ok 60 km od Wawy i było bajecznie!! Czuliśmy się znakomicie a obsługa dbała o nas tak, jakby to był ich ślub!! Może tam spróbuj? Odpowiedz Link Zgłoś
sandraa3 Re: Slub na Zamku......??????????? 31.08.05, 13:00 a mozesz napisac cos wiecej? I pokazać fotki? Ślub był cywliny czy koscielny? Wesele na miejscu? wszystko mnie interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
misia_pysia79 Re: Slub na Zamku......??????????? 31.08.05, 10:22 Zobacz tu: www.zamki.res.pl/ może tutaj znajdziesz jakiś ciekawy zamek bliżej warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
sikorio9 Re: Slub na Zamku......??????????? 31.08.05, 13:41 dzieki niezla strona biore do reki telefon i probuje pozdro dla wszystkich Ksiezniczek i ich Rycerzy (szczególnie tych błędnych) Don Kichot Odpowiedz Link Zgłoś