08.09.05, 14:09
Witam
Ślub mam w niedziele a mnie wczoraj przeziębienie dopadlo - pech.Macie jakies metodu żeby szybko dojść do siebie(katar). pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mija4walles Re: Pech!!!!! 08.09.05, 14:18
      uwazaj na krople do nosa bo ja kiedys sobie wstrzyknęłąm t o owszem przeszlo
      ale zatoki mialam zawalone i potworny ból glowy najlepiej pedz do apteki pani
      magister doradzi
      pozdrawiam
      • art76 Re: Pech!!!!! 08.09.05, 14:20
        dzieki za rade mam juz witaminki scorbolamid gripex upsarin c sudafed ale boje sie ze nie przejdzie do niedzieli
    • dorota9620 Re: Pech!!!!! 08.09.05, 14:41
      Absolutna rewelacja ( jak dla mnie!) tabletki Cirrus-2 x dziennie i krople do
      nosa Otrivin. Po 2 dniach max przechodzi.
      Powodzeniasmile
    • dafni Re: Pech!!!!! 08.09.05, 15:10
      Jeśli masz katar to polecam krople Hilla. Lek homeopatyczny, bardzo delikatny a
      przy tym skuteczny. Uratował mnie, bo na kilka dni przed swoim ślubem dostałam
      straszliwego kataru. Poza tym zaopatrz się koniecznie w lipę i pij na wieczór
      napar.
    • ka1311 Re: Pech!!!!! 08.09.05, 17:14
      Inhalacje z rumianku. Naparz 10 torebek rumianku w litrze wody i wdychaj napar
      nakrywając się ręcznikiem. Najpierw ustami, bo nos jest zatkany, ale po kilku
      chwilach nos się odetka. Potem już nosem i tak do momentu, aż poczujesz, że już
      ani chwili nie wytrzymasz smile Rumianek jest niby delikatnym ziółkiem dla
      niemowląt, a mimo tego ma bardzo silne działanie odkażające i właśnie ono
      pomaga przy usuwaniu kataru. Stary sposób Bonifratrów i wielokrotnie uratował
      mi nos.
    • monikaa13 Re: Pech!!!!! 08.09.05, 17:31
      gripex max , działa od razu
    • agwinna Re: Pech!!!!! 09.09.05, 11:05
      Ja polecam lek o nazwie RHINOPRONT. Jest na receptę, ale lekarz domowy na pewno
      ci prZepisze. Katar przechodzi PO GODZINIE !!!!
      lek dział w ten sposób, że zawiązuje lecące gile z nosa i po godzinie wystarczy
      smarknąć. Nie masz czerwonego noska od ciągłego wycierania, nie boli cię głowa
      ani zatoki. Do niedzieli zapomnisz że miałaś katar.
      Rok temu w podobnej sytuacji była koleżanka. w Sobotę rano (w dniu ślubu)
      obudziła się z katarem. Obdzwaniała wszystkich znajomych żeby pomogli a mi
      został ten lek po ostatnim przeziębieniu. Na ślubie nie miała już kataru !!
      • art76 Re: Pech!!!!! 09.09.05, 14:27
        Dzieki ale obdzwonilem pare aptek i powiedziano mi ze lek wycofano.Szkoda ale dzięki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka