Dodaj do ulubionych

Odchudzacie się ?

14.09.05, 11:33
Ja zapisałam się na silownię i aerobik,zależy mi ,by zrzucić jakieś 4 kilo i
wymodelować sylwetkę.
A Wy?
Obserwuj wątek
    • antea7 Re: Odchudzacie się ? 14.09.05, 11:34
      W zyciu - po co?
      • aldialdi Re: Odchudzacie się ? 14.09.05, 11:38
        Dokladnie tak - po co? Zgadzam się z tym. Moj już mąż poslubił mnie taką jaką
        jestem, bez odchudzania się, wybielania zębów jak niektóre dziewczyny.
    • natalicja Re: Odchudzacie się ? 14.09.05, 12:32
      Nie , jak schudne, to schudne, jak przytyję, to przytyję, i tak suknia będzie dopasowywana na ostatnią chwilę. Mam ciekawsze rzeczy do roboty.
      • littlekinia Re: Odchudzacie się ? 14.09.05, 12:51
        A ja zrobię wszystko aby w tym dniu czuć się najpiękniejszą kobieta na świecie.
        Nie dla niego. Dla siebie. Chcę promienieć, nawet jeśli to oznacza litry potu
        wylane na siłowni i wybielanie zębów. A potem będę kontynuować, bo nie chcę,
        aby za 10 lat jakaś 20-latka sprzątnęła mi go sprzed nosasmile))))
        • natalicja Re: Odchudzacie się ? 14.09.05, 13:46
          Regularne dbanie o siebie - czemu nie, tego pilnuję. Ale nie będę się ekstra katować specjalnie na ślub, bo to nie ma sensu.
        • emib3 Re: Odchudzacie się ? 14.09.05, 13:48
          W pełni się z Toba zgadzam. Ja tez rozpoczęłam już pracę nad swoim pięknym
          wyglądem. Chcę w tym dniu wyglądać naprawdę wyjątkowo, a przy okazji mam
          poważny pretekst, żeby troszkę poćwiczyć. Zapisałam się właśnie na fitness.
          Bardzo fajnie i jestem po zajęciach taka naładowana, że gory mogę przenosić.
          Polecam łódzki klub Rytm.
        • natalicja Re: Odchudzacie się ? 14.09.05, 13:48
          Acha, i jeszcze jedno - skoro wychodzę, za kogo wychodzę, mam pewność, ze nie zostawi mnie za jakis czas dla jakiejś siksy. Za byle kogo nie wychodzę. I wiem, że mój przyszły dotrzyma danego słowa, bo zawsze dotrzymujesmile (Oczywiscie nie jest to powód, żeby się zapuścić zaraz po slubie, ale to inna historiasmile)
    • monikaa13 Re: Odchudzacie się ? 14.09.05, 12:55
      ja też bym chodziła al eszkoda mi kasy, bo to trochę kosztuje niestety, a
      odchudzac by się przydało, ale nie wyobrażam sobie nie jesc niektórych rzeczy i
      jakoś się tym nie przejmuję choc wiem że jestem troszkę za gruba, ale nei mam
      takiej silnej woli, niestety, nie mogę się zmobilizowac do takich rzeczy, moż
      ezacznę chodzic na basen niedługo
      • osatnia Re: Odchudzacie się ? 14.09.05, 13:50
        polecam bieganiesmile nie kosztuje nic (oprocz butow), mozesz biegac kiedy masz
        czas, w swojej okolicy. nawet jesli nie schudniesz, to daje to duzo energii i
        radosci. no i basen, jak masz mozliwosc. umow sie z kolezanka, siostra -
        bedziecie sie nawzajem mobilizowac, no i nie zawsze to lepiej.
    • asia19815 Re: Odchudzacie się ? 14.09.05, 14:13
      Zapisałam się na areobik - 2x w tyg i oprócz tego 1 raz na basen
      • bellissima3 Re: Odchudzacie się ? 14.09.05, 21:07
        my podjęlismy decyzję o ślubie w styczniu, a w maju zaczełam się odchudzać.
        planowałam zżucić 20 kilo(przez zimę przytyłam 10 kg!!). niestety udało mi się
        schudnać tylko 12 kg. tak jak gruba byłam tak jestem i teraz, a ślub za 1,5
        tygodnia. jestem załamana i wsciekła, na siebie że nie dałam rady. szczerze
        mówiąc to radzę wszystkim przyszłym panną młodym by pozbyły się sie nadwagi by
        potem, nie żałować iż nie zrobiło się wszystkiego by być najpiękniejszą. ja
        właśnie tak się czuję i nie mam ochoty wogóle nawet patzreć na ślubną sukienkę,
        a odbieram ja jutro. pozdrawiam i życzę wytrwałości.
    • pigwunia1 Re: Odchudzacie się ? 14.09.05, 21:24
      3 x tyg aerobik, czasem sauna i ograniczam się w obżeraniu.
      Raczej nie dla Niego, a dla siebie to robię i dla dobrego samopoczucia na
      największej mojej imprezie w życiu.
    • kylie81 Re: Odchudzacie się ? 14.09.05, 21:51
      A ja znowu chcę przytyć. Fajnie ,że macie zaokrąglone sylwetki a nie tak jak
      ja...jestem tym weselem tak podekscytowana, że nie mam zupełnie apetytu!!!
      • loorien Re: Odchudzacie się ? 14.09.05, 22:36
        nie ćwicze więcej niż zwykle, nawet trochę mniej ze względu na te wszyskie
        sprawy organizacyjne wesele za 23 dni, raczej nie chcę schudnąć bo juz mam
        suknię gotową i nie chce sobie robić kłopotu ze zwężaniem - za to mój
        narzeczony ostro się odchudzawink
        • cezar8 Re: Odchudzacie się ? 15.09.05, 15:30
          Witam was, dorzuce swoje trzy grosze. Ja nigdy nie mialam potrzeby odchudzania
          sie .Suknie slubne mierze w rozmiarze 34. Chyba zniknelabym z tego swiata
          gdybym zaczela
          • cezar8 przepraszam cd. 15.09.05, 15:33
            gdybym zaczela sie odchudzac. Ale to natura i rodzice obdarzyli mnie taka
            postura. Czasami mam ochote troszka przytyc, bez rezultatu.Zycze wam jednak
            powodzenia i pamietajcie- wasz wybranek kocha was takie jakie jestescie na
            codzien.
    • jadzka102 Re: Odchudzacie się ? 16.09.05, 12:40
      TAk!!!! Ja od kwietnia schodłam 20 kilo.Slub 24 wrzesnia i czuje sie calkiem
      fajnie z tą wagą co teraz.....Ale nie stosowałam zadnych super diet...tylko
      wiecej ruchu...rower ...areobik 2x w tyg...i oczywiscie ograniczenie słodyczy i
      jedzenie na noc....Pozdrawiam
      • emib3 Re: Odchudzacie się ? 16.09.05, 13:03
        Przez 5 miesięcy 20 kg!!Uau gratulacje!!Ja chciałabym chociaż 10, mam 11
        miesięcy więc chyba dam radę...Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka