joanna77 11.10.05, 21:31 No właśnie moze ktoś ostatnio szukał obrączek i moze mi polecić miejsca gdzie są jakieś promocje w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma_ruda2 Re: Tanie obrączki w wawie- gdzie? 12.10.05, 13:12 sprobuj red rubin (np arkadia) - a ja kupilam dwie w cenei 553 (albo 535) - biale zloto + zolte i w mojej brylancik, na wilenskim - jubiler nazywal sie aren czy jakos tak (aren / arent - na 1 pietrze na 99 %). Odpowiedz Link Zgłoś
iza3108 Re: Tanie obrączki w wawie- gdzie? 11.12.05, 19:38 ja tez kupowalam w red rubinie w arkadii bardzo mila obsluga za obraczki dalismy 691 zl 2 kolorowe, grawerka i wtopiony rubin na szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
aqa11 Re: Tanie obrączki w wawie- gdzie? 12.10.05, 15:27 tanie i ładne obrączki można wybrać w salonach Kruka.(www.wkruk.pl) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.migotka Re: Tanie obrączki w wawie- gdzie? 12.10.05, 15:32 Kruk tani i ładny? Bez przesady, napewno bym nie poleciła. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila9 Re: Tanie obrączki w wawie- gdzie? 11.12.05, 00:08 Błagam nie KRUK! Jestem 1,5roku po weselu i oddałem do reklamacji. Zgadnijcie co zrobili? ZGUBILI JE!!! pozniej probwali wmówić, że to nasze ale po moich naciskach ustapili! Zrobili takie jak mielismy i w ramach przeprosin chcieli dać pudełko, które nazywali szkatułką z napisam WKRUK!!! Badziewia nie wziąłem, a obraczki mam ale juz nie ślubne! Unikajcie KRUKA! Odpowiedz Link Zgłoś
agazyn Re: Tanie obrączki w wawie- gdzie? 12.10.05, 17:09 My kupowaliśmy obrączki w "Excelsior" w Arkadii (na parterze blisko empiku) - dwie obrączki za niecałe 500zł, moja z brylancikiem. Znaleźlismy tanie ale to dlatego ze szukalismy bardzo prostych i klasycznych - zółte zloto, 4mm szerokości, zadnych dekoracji itp Odpowiedz Link Zgłoś
malapeta Re: Tanie obrączki w wawie- gdzie? 13.10.05, 15:27 Polecam Arlen. Kupilismy tam pierścinek zareczynowy (Żółte i białe złoto + brylancik w cenie 250 pln). Niedrogo a i obsługa przemiła. Chociaż nie mogłam się zdecydować chyba przez pół godziny Pani była bardzo uprzejma i cierpliwa, potrafiła fachowo doradzić. Obrączki też tam kupimy. Mieszczą się w galeri Mokotów, w Al. Jerozolimskich jubiler-wwa.home.pl Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
narta_80 Re: Tanie obrączki w wawie- gdzie? 12.12.05, 07:20 promocje sa prawie wszedzie, wabia klientow iloscia procentow. Szczegolnie teraz, przed swietai. My nasze obraczki kupilismy w KOBE w Blue City (z tego co wiem, to maja jeszcze swoje salony na przeciwko SMYKa w Jerozolimskich i tuz przy Pl. Narutowicza na Ochocie), ale w BC jest najwiekszy wybor i przemila obsluga. Zaplacilismy ok 500 pln (nie pamietam dokladnie ) za laczone zloto (biale + zolte). Na razie nic sie z nimi nie dzieje, w cenie mamy dozywotnia gwarancje, ktora oznacza, ze jak sie nam b porysuja, to mozemy do nich je oddac i oni nam ja odswierza (wypoleruja) gratis. Mimo, ze nie robia graweru z polskimi znakami, nam udalo sie ich na to namowic. Osadzaja tez brylancik w damskiej obraczce gratis, ale zrezygnowalismy z tego przywileju. KOBE, BLUE CITY - naprawde polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl Aren 12.12.05, 11:04 witam was, ja będę reklamowac AREN ile wlezie )))))) ten w Al. Jerozoilmskich (bo w tym na Wileńskie iedyś potraktowano nas... powiedzmy nieelegancko). Za to w Alejach kupiliśmy obrączki i panie wykazały się anielską wręcz cierpliwością do nas (własciwie do mnie, bo M. był bezproblemowy i się prawie nie odzywał). w Arenie ciagle maja jakieś promocje, teraz -30% od cen na obrączki. my mieliśmy z targów ślubnych kuponik na zniżke 40% i z niej skorzystaliśmy. rzecz miała miejsce w poprzedni weekend, a ja wybierałam... 4 dni nasze obrączki we czwartek byłam tam sama, zupełnie przypadkiem, po drodze, zobaczyć co jest (bo kiedyś gdzieś widzieliśmy takie jakie byśmy chcieli mieć ale nie pamiętaliśmy gdzie...) okazało się że owszem właśnie w Arenie. pani była dla mnie bardzo miła (taka z "białymi" włosami, ciut starsza z niesamowitą wręcz cierpliwością a i poczuciem humoru!) mimo że weszłam z ulicy, w dżinsach i sama, potraktowała mnie jak "pełnowartościowego klienta" - w przeciwieństwie do pań na wileńskiej. obejrzałam, wypatrzyłam "nasze" i podziękowałam, pani zaprosiła mnie ponownie z moją drugą połówką. co bardzo mnie zainteresowało (i zdobyło plusa na ich korzyść) to fakt że po podaniu ceny już uwzględniającej rabat 30% pani zapytała czy mamy karte arenu, bo jak tak to z nią rabacik będzie jeszcze większy. rzadko ludzie tak otwarcie mówią że można u nich uzyskac jeszcze większy rabat niż ten widoczny na pierwszy rzut oka. drugiego dnia przyszliśmy z M. obejrzeliśmy, pomierzyliśmy itp itd... inna pani sie nami zajęła, również bardzo miła. obrączki zostały odłożone, bo nie byliśmy zdecydowani (ja oczywiście musiałam - jak to ja - oblecieć dziesięciu innych jubilerów żeby się przeknać że te to są własnie te naj naj...) wróciliśmy trzeciego dnia. znów 150 tysięcy razy mierzone, decyzja zapadła. kupiliśmy. dostaliśmy je w ślicznym kuferku z czerwonego aksamitu, bez żadnych logo itp, kuferek tak śliczniutki że obrączki w nim "pójdą do ślubu". oczywiście również jest na nie dożywotnia gwarancja, wszelkie zmniejszanie powiekszanie w cenie, grawerka też - możemy przyjść za pół roku i też nam wygrawerują. dostaliśmy też złoty łańcuszek, bo mimo że na początku bardzo chciałam, to zrezygnowałam w końcu z brylancika. a teraz najlepsze - dzień czwarty!!! obrączki kupiliśmy jednakowe tyle że jego 5 a moja 4 mm. siedziałam cały wieczór w sobote gapiłam się na nie i... doszłam do wniosku że... jednak nie są jednakowe (no bo róznej szerokości - tak wiem, M. też stwierdził ze kobieta zmienną jest ) i po zamartwianiu sie całą noc zdecydowałam że jednak chcę miec obie takie same. i do tego chyba wybrałam za dużą... i panie widząc nas po raz 4 nie straciły cierpliwości, nadal były miłe, żartowały ze mną oraz ze mnie koniec końców wymieniliśmy na tę szerszą, niestety rozmiar został bo nie było mniejszej a i pani mnie przekonała że jeśli nadal tuż przed ślubem będzie mi się wydawało że jest za duza to mi ją oczywiśce zmniejszą. wszystko miło i na wesoło. za parę obrączek z żółtego złota, z paseczkiem białego pośrodku zapłaciliśmy 530pln. obie 5mm tak więc bardzo bardzo bardzo ich polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniakonsultantka Re: Aren 12.12.05, 14:31 Kiwigirl a ile gram waży Wasza para obrączek?? Czy to są takie: www.obraczki.com.pl/pl/nielog/obraczka.php?strona=10&Waga=&Rodzaj=&Rodzaj_more=&Popularnosc=&str=0&szybkie=&menu=0&cenowa= Odpowiedz Link Zgłoś