madzienka80 17.10.05, 10:23 Szukam oprawy muzycznej w kościele na ślub 05.08.2006r we Wrocławiu.Bardzo proszę o namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamelia7 Re: Muzyka w kościele WROCŁAW 17.10.05, 13:27 Mogę Ci podać namiary na chór 4-5 osobowy. Słyszałam ich ostatnio na ślubie koleżanki i bardzo mi się podobali. moj narzeczony też byż zachwycony taką oprawą muzyczną. W przyszłym roku beda spiewać na naszym ślubie. Podaję Ci numer kontaktowy. Najlepiej zadzwoń, posłuchaj. Sama zdecydujesz czy jest to to co szukasz. tel. 607375206 - Magdalena Karauda. Możesz się powołać, ze namiary dostałaś od Kamili. Odpowiedz Link Zgłoś
marlenkamc Re: Muzyka w kościele WROCŁAW 17.10.05, 15:32 O nie macie szans z moja Panią Poważnie Pani tak śpiewa a jej mąż jest organista że ciarki przechodzą po plecach mi robili oboje oprawe w kosciele i wszystkim sie podobało Jest to organista i jego żona przy Kościele Ś.M.M Kolbego na Horbaczewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia7 Re: Muzyka w kościele WROCŁAW 18.10.05, 09:19 marlenkamc a dlaczego mamy nie mieć szans z Twoją panią? Ja nie śpiewam ani nie gram i nie jest to jakaś tam moja reklama. A jedynie moje zdanie na temat tego chóru. Każdy moze posluchać i wybrać to co mu odpowiada. Jednemu podoba się to a drugiemu co innego. Zreszą pierwszy raz słyszałam ich na AE i już wtedy mi się spodobali. Ciekawa jestem czy ich słyszałeś/aś skoro już dajesz opinię porównującą? W tym kraju nie jedna osoba ma talent artystyczny a kazda para narzeczonych ma prawo wyboru. marlenkamc Zyczę Wam wszystkiego najlepszego i aby zawsze w Waszym związku była miłość, zrozumienie i szacunek... Odpowiedz Link Zgłoś
callja Re: Muzyka w kościele WROCŁAW 17.10.05, 15:32 Witam, moge Ci podać namiary na profesjonalistkę - śpiewaczkę, absolwentkę Akademii Muzycznej, regularnie koncertującą i otwartą na prośby/sugestie Młodej Pary. Jeśli interesuje Cię ta opcja, napisz na mail: catallina@tlen.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marlenkamc Re: Muzyka w kościele WROCŁAW 17.10.05, 15:34 AAA i jeszcze jedno oni też grają na weselach .... grali u mnie u kuzynki a teraz w styczni beda u mojej przyjaciołki naprade polecam ... w koscielie piekna oprawa a na sali szal impreaza hihiihih Odpowiedz Link Zgłoś
callja Re: Muzyka w kościele WROCŁAW 18.10.05, 14:17 Witam ponownie, niestety także mnie (zwłaszcza, że sama jestem profesjonalnym, koncertującym muzykiem) uwaga marlenki wydała mi się baaaardzo nie na miejscu. Rozumiem, ze "spółka rodzinna ślub+wesele" może być świetna i kompetentna, ale żeby od razu dyskredytować innych?? W końcu "De gustibus non disputandum est"... Poza tym z doświadczenia nie tylko własnego - właśnie firmy typu "rodzinne+ wasch&go" często wcale nie prezentują super wysokiego poziomu!! Sama obserwowałam oprawę ślubu w kościele, produkowaną przez zespół weselny (sic!). Wleźli koledze-organiście (chłopakowi po akdemii muzycznej) na chór, oznajmili "teraz MY gramy" i zapodali takie niewiadomoco, że włosy na głowie dęba stawały. Tymczasem goście weselni i Młoda Para byli zachwyceni!! Bo taniej (znowu wasch&go!!), bo wystarczy zaplumkać "Ave Maria" i już wszyscy twierdzą, że "ślub był cudowny i wzruszający"... A dzieje się tak dlatego, że nikt nie ma dziś okazji poznać, czym jest muzyka, bo w szkole zamiast z nią zapoznać, każą dzieciom grać na fleciku prostym... smutne bardzo. Bo wo ostatecznym rozrachunku nikt z weselników tak naprawdę nie wie, o co chodzi i pozostaje mu jedynie wierzyć, że "tak miało być". Zatam prowdzę malutką krucjatę na tym forum - uwierzcie w profesjonalistów!! Oni nie gryzą, a może nawet umożliwią Wam poznanie czegoś nowego i niezwykle pięknego. A dzięki temu Wasz ślub będzie jedyny, niepowtarzalny, i piekny. Chyba nie chcecie mieć oprawy slubnej jak spod sztancy, takiej samej, jaką miały juz dziesiątki par? Każda Panna Młoda chce mieć najpiękniejszą suknie, dlaczego nie chce mieć też niepowtarzalnej oprawy ślubnej ceremonii? Jesli trafi na KOPMPETENTNYCH muzyków, będzie właśnie tak - pieknie i indywidualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
madzienka80 Re: Muzyka w kościele WROCŁAW 18.10.05, 15:38 Dzięki za udzielone informacje, z pewnością je wykorzystam. Jeżeli znacie kogoś jeszcze kto np. gra na skrzypcach to ponawiam swój apel. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
andziapa81 Re: Muzyka w kościele WROCŁAW 19.10.05, 18:07 Witam Znam skrzypaczkę z Wrocławia, która gra na ślubach. Jest naprawdę dobra. Napisz na gazetowego maila, to podam Ci jej nr kom. Pozdrawiam, Anna. Odpowiedz Link Zgłoś