Dodaj do ulubionych

Kto może polecić orkiestrę na wesele??

15.11.05, 10:10
Potrzebuje pomocy, szukam fajnej orkiestry na wesele w Warszawie 17.06.06 r.
no i najlepiej nie bardzo drogiej smile
Czy ktoś może mi coś polecić??

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • gadom2 Re: Kto może polecić orkiestrę na wesele?? 15.11.05, 11:08
      polecam świetną kapelę. grali na weselu u mojej koleżanki. REWELACJA! pisz na
      maila, dam namiary gadom2@poczta.onet.pl
      • beatrise1 Re: Kto może polecić orkiestrę na wesele?? 15.11.05, 11:11
        dzieki, spróbuje zadzwonić do zespołu fermata, znalazłam kontakt w internecie
        • aaaneta Re: Kto może polecić orkiestrę na wesele?? 15.11.05, 11:13
          z czystym sumieniem ich polecam popros os olowke na skasofonie - padniesz
          • beatrise1 Re: Kto może polecić orkiestrę na wesele?? 15.11.05, 11:22
            zadzwoniłam i umówiłam się na jutro na posłuchanie jak grają? także
            zobaczymy smile mam nadzieję że się nie zawiodę, bo trochę daleko mieszkają...
            ale czego się nie robi dla udanego wesela smile)
            • aaaneta Re: Kto może polecić orkiestrę na wesele?? 15.11.05, 11:31
              to daj znac jak poszlo

pozdrawiam
              Aneta

ps. kiedy slub? my 23.09.06 smile
              • beatrise1 Re: Kto może polecić orkiestrę na wesele?? 15.11.05, 11:39
                ok, napewno dam znać smile
                a my 17.06.06 r.
                jeszcze jedno, śpiewa jakaś kobieta, czy sami faceci?
                • aaaneta Re: Kto może polecić orkiestrę na wesele?? 15.11.05, 11:48
                  sami faceci i wlasnie to nam sie podobalo, jakos nie jestem przekonana do
                  wyjacych lasek wink
                  • beatrise1 Re: Kto może polecić orkiestrę na wesele?? 15.11.05, 12:07
                    a wiesz jak u nich jest z prowadzeniem wesela? bo oprócz tego że mają fajnie
                    grać to jeszcze muszą wiedzieć jak bawić ludzi etc.?
                    • sylwii32 zespoł mieszany 17.11.05, 22:11
                      Znam fajny zespoł który swietnie gra ale i cały czas prowadza gosci do
                      zabawy.Ogladałam kilka ich nagran hmm i bardzo mi sie podobało.
                      Jesli chcesz na miary to napisz prosze na sylwii32@gazeta.pl

pozdrawiam
                    • erwinna Re: Kto może polecić orkiestrę na wesele?? 26.11.05, 18:30
                      tez bylismy na prezentacji u zespolu Fermata i zdecydowalismy sie na miejscu na
                      podpisanie umowy. Graja na zywo z perkusja i saksofonem na co bardzo nalegal
                      moj tata, bardzo fajnie spiewaja i jakos jestem spokojna o oprawe muzyczna
                      mojej uroczystosci...
                      • agnrek Re: Kto może polecić orkiestrę na wesele?? 01.12.05, 12:13
                        A gdzie Fermata gra na żywo?
                        • erwinna Re: Kto może polecić orkiestrę na wesele?? 08.12.05, 14:01
                          Ja znalazlam kontakt do nich na stronie www.netwesele.pl,

Powodzenia...
            • iza3108 Re: Kto może polecić orkiestrę na wesele?? 11.12.05, 21:06
              Fermata u mnie bedzie grala 26 grudnia i powiem ze jak bylam na pokazie to malo
              nie plakalam z wrazenia napisze po slubie jak bylo ale mi przypadli do gustu
              bardzo.
              • aaaneta Re: Kto może polecić orkiestrę na wesele?? 27.12.05, 11:37
                iza3108 napisała:

> Fermata u mnie bedzie grala 26 grudnia i powiem ze jak bylam na pokazie to
                malo
                >
                > nie plakalam z wrazenia napisze po slubie jak bylo ale mi przypadli do gustu
                > bardzo.

i jak bylo ??
                napisz jak wrazenia
    • zaba993 Re: Kto może polecić orkiestrę na wesele?? 01.12.05, 20:17
      jeżeli nie drogi i dobry to polecam zespół z Cz-wy bawiłam się jak grali na
      weselu właśnie w W-wie, mogą przesłać płytkę tel.kon.zespołu 604161405
    • mariusz-muzyk Re: Kto może polecić orkiestrę na wesele?? 12.12.05, 14:26
      Witam!! Niedrogi i bardzo dobry duet lub tercet jest zespół el Dorado, grający
      wszystki standardy polskie i zagraniczne, muzykę lat od 80 do współczesnych, w
      zespole jest wodzirej, który organizuje zabawy i konkursy z nagrodami. Bawią
      dobrze każdych ludzi w różnych wieku od dzieci do tych starszych. Są z Poznania
      grają w całej Polsce. My mielismy wesele w Zambrowie na podlasiu i wystąpił
      duet, ale zabawa był niesamowita, zapłaciliśmy w lipcu za nich 1500 zł z
      dojazdem już, uważam, że nie jest to droga, a zespoły tutaj na miejscu biorą od
      1700 w górę.
      Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego na nowej drodze życia
    • aniabi Re: Kto może polecić orkiestrę na wesele?? 12.12.05, 14:46
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16112&w=33331697
      • gabi551 Re: Kto może polecić orkiestrę na wesele?? 16.12.05, 16:16
        Polecam Alicję i Piotra zespół "Alice Band".Są rewelacyjni.Bawiłam się na
        weselu, gdzie grali w kwartecie.Świetna saksofonistka, dorównuje klasą
        holenderskiej saksofonistce Candy Daufer.Alicja Swietnie prowadzi całą
        uroczystość, ma niesamowity głos , rewelacyjnie śpiewa.Wszyscy w zespole to
        profesjonalni muzycy.Grywają w restauracji "Yesterday",gdzie chodzę z mężem
        potańczyć/ale tam grają tylko w duecie- też wspaniale/.
        Tel.kontaktowy:0601208683. Zespół z klasą.Pozdrawiam.Gabi
        • gabi551 Re: Kto może polecić orkiestrę na wesele?? 16.12.05, 17:05
          Popełniłam błąd w pisowni. Chodzi o holenderską saksofonistkę Candy Dulfer.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka