beatrise1 15.11.05, 10:10 Potrzebuje pomocy, szukam fajnej orkiestry na wesele w Warszawie 17.06.06 r. no i najlepiej nie bardzo drogiej Czy ktoś może mi coś polecić?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gadom2 Re: Kto może polecić orkiestrę na wesele?? 15.11.05, 11:08 polecam świetną kapelę. grali na weselu u mojej koleżanki. REWELACJA! pisz na maila, dam namiary gadom2@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
beatrise1 Re: Kto może polecić orkiestrę na wesele?? 15.11.05, 11:11 dzieki, spróbuje zadzwonić do zespołu fermata, znalazłam kontakt w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
aaaneta Re: Kto może polecić orkiestrę na wesele?? 15.11.05, 11:13 z czystym sumieniem ich polecam popros os olowke na skasofonie - padniesz Odpowiedz Link Zgłoś
beatrise1 Re: Kto może polecić orkiestrę na wesele?? 15.11.05, 11:22 zadzwoniłam i umówiłam się na jutro na posłuchanie jak grają? także zobaczymy mam nadzieję że się nie zawiodę, bo trochę daleko mieszkają... ale czego się nie robi dla udanego wesela ) Odpowiedz Link Zgłoś
aaaneta Re: Kto może polecić orkiestrę na wesele?? 15.11.05, 11:31 to daj znac jak poszlo pozdrawiam Aneta ps. kiedy slub? my 23.09.06 Odpowiedz Link Zgłoś
beatrise1 Re: Kto może polecić orkiestrę na wesele?? 15.11.05, 11:39 ok, napewno dam znać a my 17.06.06 r. jeszcze jedno, śpiewa jakaś kobieta, czy sami faceci? Odpowiedz Link Zgłoś
aaaneta Re: Kto może polecić orkiestrę na wesele?? 15.11.05, 11:48 sami faceci i wlasnie to nam sie podobalo, jakos nie jestem przekonana do wyjacych lasek Odpowiedz Link Zgłoś
beatrise1 Re: Kto może polecić orkiestrę na wesele?? 15.11.05, 12:07 a wiesz jak u nich jest z prowadzeniem wesela? bo oprócz tego że mają fajnie grać to jeszcze muszą wiedzieć jak bawić ludzi etc.? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwii32 zespoł mieszany 17.11.05, 22:11 Znam fajny zespoł który swietnie gra ale i cały czas prowadza gosci do zabawy.Ogladałam kilka ich nagran hmm i bardzo mi sie podobało. Jesli chcesz na miary to napisz prosze na sylwii32@gazeta.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
erwinna Re: Kto może polecić orkiestrę na wesele?? 26.11.05, 18:30 tez bylismy na prezentacji u zespolu Fermata i zdecydowalismy sie na miejscu na podpisanie umowy. Graja na zywo z perkusja i saksofonem na co bardzo nalegal moj tata, bardzo fajnie spiewaja i jakos jestem spokojna o oprawe muzyczna mojej uroczystosci... Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Kto może polecić orkiestrę na wesele?? 01.12.05, 12:13 A gdzie Fermata gra na żywo? Odpowiedz Link Zgłoś
erwinna Re: Kto może polecić orkiestrę na wesele?? 08.12.05, 14:01 Ja znalazlam kontakt do nich na stronie www.netwesele.pl, Powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
iza3108 Re: Kto może polecić orkiestrę na wesele?? 11.12.05, 21:06 Fermata u mnie bedzie grala 26 grudnia i powiem ze jak bylam na pokazie to malo nie plakalam z wrazenia napisze po slubie jak bylo ale mi przypadli do gustu bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
aaaneta Re: Kto może polecić orkiestrę na wesele?? 27.12.05, 11:37 iza3108 napisała: > Fermata u mnie bedzie grala 26 grudnia i powiem ze jak bylam na pokazie to malo > > nie plakalam z wrazenia napisze po slubie jak bylo ale mi przypadli do gustu > bardzo. i jak bylo ?? napisz jak wrazenia Odpowiedz Link Zgłoś
zaba993 Re: Kto może polecić orkiestrę na wesele?? 01.12.05, 20:17 jeżeli nie drogi i dobry to polecam zespół z Cz-wy bawiłam się jak grali na weselu właśnie w W-wie, mogą przesłać płytkę tel.kon.zespołu 604161405 Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-muzyk Re: Kto może polecić orkiestrę na wesele?? 12.12.05, 14:26 Witam!! Niedrogi i bardzo dobry duet lub tercet jest zespół el Dorado, grający wszystki standardy polskie i zagraniczne, muzykę lat od 80 do współczesnych, w zespole jest wodzirej, który organizuje zabawy i konkursy z nagrodami. Bawią dobrze każdych ludzi w różnych wieku od dzieci do tych starszych. Są z Poznania grają w całej Polsce. My mielismy wesele w Zambrowie na podlasiu i wystąpił duet, ale zabawa był niesamowita, zapłaciliśmy w lipcu za nich 1500 zł z dojazdem już, uważam, że nie jest to droga, a zespoły tutaj na miejscu biorą od 1700 w górę. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego na nowej drodze życia Odpowiedz Link Zgłoś
aniabi Re: Kto może polecić orkiestrę na wesele?? 12.12.05, 14:46 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16112&w=33331697 Odpowiedz Link Zgłoś
gabi551 Re: Kto może polecić orkiestrę na wesele?? 16.12.05, 16:16 Polecam Alicję i Piotra zespół "Alice Band".Są rewelacyjni.Bawiłam się na weselu, gdzie grali w kwartecie.Świetna saksofonistka, dorównuje klasą holenderskiej saksofonistce Candy Daufer.Alicja Swietnie prowadzi całą uroczystość, ma niesamowity głos , rewelacyjnie śpiewa.Wszyscy w zespole to profesjonalni muzycy.Grywają w restauracji "Yesterday",gdzie chodzę z mężem potańczyć/ale tam grają tylko w duecie- też wspaniale/. Tel.kontaktowy:0601208683. Zespół z klasą.Pozdrawiam.Gabi Odpowiedz Link Zgłoś
gabi551 Re: Kto może polecić orkiestrę na wesele?? 16.12.05, 17:05 Popełniłam błąd w pisowni. Chodzi o holenderską saksofonistkę Candy Dulfer. Odpowiedz Link Zgłoś