cinius4 17.11.05, 10:57 Ludzie A miało być tak pięknie...mój facet rozmyślił się w dniu ślubu.... Wam wszystkim życzę dużo szczęścia ale miejcie oczy szeroko otwarte Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bacha1979 Re: Ucieczka 17.11.05, 10:58 ???Jak to?? Jak można byc takim tchórzem i chamem???? Odpowiedz Link Zgłoś
mija4walles Re: Ucieczka 17.11.05, 10:58 cinius4 napisała: > Ludzie > A miało być tak pięknie...mój facet rozmyślił się w dniu ślubu.... > Wam wszystkim życzę dużo szczęścia ale miejcie oczy szeroko otwarte taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa niby kiedy co ty gadasz to za kogo ty chcialas wyjsc?? Odpowiedz Link Zgłoś
agulag26 Re: Ucieczka 17.11.05, 11:00 współczuje strasznie bo dla Ciebie musiał to być koszmar. ale w dalszej perspektywie to i lepiej - musiałabyś być z draniem parę ładnych latek( ale bym mu nakopała)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Ucieczka 17.11.05, 11:03 cinius, powiedz czy wczesniej nic nie przeczuwałs??? On nie miał wątpliwości??? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Ucieczka 17.11.05, 11:07 To ja nie rozumiemi, przeciez macie dopiero slub w czerwcu... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=31120389&a=31120389 Odpowiedz Link Zgłoś
gracuuja Re: Ucieczka 17.11.05, 11:18 czujnaś, czujnać.. bravo!! )) pamiętam tego posta... mogli przełożyć datę... w sumie... Odpowiedz Link Zgłoś
grokamal Kolejna prowokacja !!! 17.11.05, 12:49 Hehe, juz niejedna takie historie na tym form wymyslala.Kolejna prowokatorka, dziewczyny nie dajcie sie...Zostawcie ten watek w spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
cinius4 Re: Ucieczka 17.11.05, 12:27 Tak tez sie stalo ze przelozylismy date na 12 listopada wszystko w ekspresowym tepie bez duzej fety zalatwianie wszystkiego chyba z dwa tygodnie i.....no wlasnie juz po wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
gracuuja Re: Ucieczka 17.11.05, 12:30 czyli to nietylko w filmach takie rzeczy sie zdarzają... przykro mi... ale przyłączam się do opinii, ze może to i lepiej, ze wcześniej niż później... trzymaj się ciepło!! Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Ucieczka 17.11.05, 12:31 Noa le wczesniej nie miał watpliwosci, nie okazywał ich??? Nic nie przeczuwałs??? Czemu na wczesniej przełozyliscie?? Odpowiedz Link Zgłoś
cinius4 Re: Ucieczka 17.11.05, 12:35 dlaczego wczesniej ...szczerze po 9 latach chcialam miec to za soba a przede wszystkim chcialam miec dzieci w zwiazku sakramentalnym, uważalismy że nie ma co odkładać tym bardziej że zrezygnowaliśmy z wesela. Czy nie przeczuwałam, po prostu byłam głupia i bałam sie być sama ......a może bardzo Go kochałam dzisiaj sama nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
gracios Re: Ucieczka 17.11.05, 12:52 No i dobrze.... Jak sobie poscielesz tak sie wyspisz... Chyba mialas oczy...?? Albo on ?? Dobrze wiedzial, co robi.. Odpowiedz Link Zgłoś
viinga Re: Ucieczka 17.11.05, 12:52 2 listopada szukałas sali na 26 czerwca, i niby zdążyłas przenieść impreze na 12 listopada, przez 10 dni zdążyły wyjść 3 zapowiedzi, a wy zzdążyliście robic kursy przedmałżeńskie itp. Odpowiedz Link Zgłoś
literka_m Re: Ucieczka 17.11.05, 13:03 podpucha chy nie, zastanawia mnie inna rzecz. parokroc czytalem kilka watkow w ktorych dziewczyny pisaly, ze slub juz w tym tygodniu a one nie chca. szanowne forumowiczki udzielaly rad w stylu: "ucieknij, nie pojaw sie na imprezie, przeczekaj w hotelu, potem wszystko ucichnie". Jesli natomiast jest sytucaja odwrotna, to te same (?) forumowiczki odsadzaja faceta od czci i wiary mieszajac go z blotem. O co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
bebe.o Re: Ucieczka 17.11.05, 16:16 wspolczuje.Pamiętam jeszcze jak to boli.Chociaż...ja bylam w lepszej sytuacji- zostawił mnie 3 tygodnie przed ślubem(Nie musiałam świecić oczami przed całą rodziną...)Byliśmy parą 5 lat.Pół roku po naszym zerwaniu ożenił się z inną.Cóż mogę dodać...Nie ma tego złego,co by na dobre nie wyszło.Od roku jestem szczęśliwą mężatką.Tylko czasm ta historia sprzed czterech lat wyłazi nagle.Nie da się zapomnieć...Nie umiem mu wybaczyć.Bardzo kochałam,później jeszcze bardziej nienawidziłam.Teraz tylko się nim brzydzę.Na szczęście nie widziałam go od tamtej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
makumbala Re: Ucieczka 17.11.05, 17:33 W sumie lepiej,ze Cie odstawił przed slubem niz gdyby miał,jak wiekszosc facetów,skakac na boki będąc juz twoim mężem.Mysle,ze miałas wielkie szczęście,ze własnie tak sie stało. Odpowiedz Link Zgłoś