yellow2005 23.11.05, 16:39 Może ktoś z Was był na weselu w hotelu Bristol? Bardzo będę wdzięczna za wrażenia i opinie. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia76 Re: Przyjecie w Bristolu 23.11.05, 17:05 co prawda na weselu tam nie bylam, ale wielokrotnie organizowalam w bristolu imprezy firmowe (nawet na 80 osob, wiec jak male wesele). o wspolpracy z hotelem moge wypowiedziec sie wylacznie w samych superlatywach - sa elastyczni, grzeczni, ida na reke, obluga jest na najwyzszym poziomie. co prawda za wszystko trzeba placic dodatkowo (kwiaty, wizytowki na stoly), ale dekoracja jest przepiekna i bardzo elegancka. jedyne co jest 'takie sobie' to jedzenie. jest niezle, ale jakby bez polotu, troszeczke nijakie. tak czy inaczej, jesli byloby mnie na to stac, napewno urzadzilabym swoje wesele w bristolu. Odpowiedz Link Zgłoś
yellow2005 Re: Przyjecie w Bristolu 23.11.05, 19:19 Wielkie dzieki za info Miałam nadzieje, że właśnie jedzenie będzie świetne... Czy mogłabyś napisać więcej ... które potrawy były ok? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: Przyjecie w Bristolu 24.11.05, 09:10 za kazdym razem mielismy tzw menu wyboru wiec nie jadlam wszystkiego. o ile pamietam zawsze smakowaly mi zupy i dania na zimno. desery byly takie sobie a drugie dania malo doprawione i w znikomej niemal ilosci. na twoim miejscu wybieralabym potrawy proste, wywodzace sie z kuchni polskiej, mozliwie bez udziwnien bo z tym sobie chyba ich szef kuchni nie radzi. aha, jeszcze jedno - od znajomej, ktora byla na weselu w bristolu wiem, ze imprezy koncza sie tam o 3 w nocy. nie wiem czy ci to odpowiada - na to takze powinnas zwrocic uwaga podczas rozmow z hotelem. jesli masz jeszcze jakies pytania - zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
yellow2005 Re: Przyjecie w Bristolu 24.11.05, 17:08 zmartwiła mnie twoja opinia - myślałam, że właśnie wyszukane potrawy są ich mocną stroną. Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: Przyjecie w Bristolu 24.11.05, 17:17 przykro mi, chcialam tylko pomoc. tak czy inaczej, nadal polecam bristol na impreze weselna. sama bym ja tam zorganizowala gdybym mogla. pozdrawiam cie. Odpowiedz Link Zgłoś
yellow2005 Re: Przyjecie w Bristolu 24.11.05, 17:27 bardzo dziękuję za pomoc )) ważne są dla mnie wszystkie opinie i wskazówki ) zmartwiłam się głównie dlatego, że trochę nastawiłam się na wybór bardziej wyszukanych potraw spośród menu. w sumie bardzo podoba mi się to miejsce i pewnie się zdecydujemy. pozdrawiam cie Odpowiedz Link Zgłoś
jasssica Re: Przyjecie w Bristolu 28.11.05, 20:21 Nas także zainteresowało to miejsce Może ktoś się tu bawił na weselu ? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
dorcik_wk Re: Przyjecie w Bristolu 28.11.05, 21:37 Ja bawiłam się tam na weselu w tym roku w maju. Ogólnie żarcie dobre, tort swietny, ale nieudanym pomysłem jest dzielenie sal tzn. w jednej stoliki, w drugiej szwedzki stół a w trzecie tańce, których nikt nie widzi i nikt nie wie co się dzieje na parkiecie. To bardziej wygląda na przyjęcie niż wesele. Ale oczywiście rzcz zależy od gustu. Myślę, ze w tej cenie można znaleźć w stolicy lub okolicach coś bardziej stylowego i w tej samej cenie (jeśli koniecznie chcecie wywalić tyle kasy na wesele). Odpowiedz Link Zgłoś