miracle_girl 07.12.05, 19:30 Co myślicie o tych sukienkach ??? miraclegirl.blox.pl/html/1310721,262146,13.html?662487 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuluska Re: CYMBELINE TUTU czy THAMILA ??? 07.12.05, 21:51 ta druga jest ładniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
olkao Re: CYMBELINE TUTU czy THAMILA ??? 07.12.05, 22:57 Pierwsza ładniejsza, ale jednak chyba za mało "ślubna" Ale jeśli jesteś odważną kobietą... Ta pierwsza jest COOL Odpowiedz Link Zgłoś
nie.migotka Re: CYMBELINE TUTU czy THAMILA ??? 08.12.05, 08:35 Sukienki w stylu Panna Młoda goniona przez psa ;] Mi się nie podobają (ale to nie ja je wybieram) Z dwojga złego - druga suknia bardziej ślubna i kobieca Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
lilit2005 Re: CYMBELINE TUTU czy THAMILA ??? 08.12.05, 13:36 druga jest piekna. te spodniczki mini z trenem poza tym ladnie wygladaja tylko na modelce lub w katalogu reklamowym. widzialam kiedys zdjecia ze slubu jakiejs dziewczyny, ktora miala tego typu sukienke i - bez urazy- wygladalo to fatalnie. 'zwykle' dziewczyny sa zwykle albo za chude, albo za okragle, albo za niskie... przez ten tren przod sie zle uklada, a sam tren szybko przypomina zmokniety ogon. no i do takiej sukienki, jesli ktos sie uprze to tylko dlugie kozaki na szpilce. Odpowiedz Link Zgłoś
olkao Re: CYMBELINE TUTU czy THAMILA ??? 10.12.05, 11:15 te spodniczki mini z trenem poza tym ladnie wygladaja tylko > na modelce lub w katalogu reklamowym. widzialam kiedys zdjecia ze slubu jakiejs > > dziewczyny, ktora miala tego typu sukienke i - bez urazy- wygladalo to > fatalnie. 'zwykle' dziewczyny sa zwykle albo za chude, albo za okragle, albo za > > niskie... Dziwne... Moja przyjacółka brała ślub właśnie w krótkiej sukience z długim "ogonem" i wyglądała bardzo fajnie i oryginalnie! Dodam, że ma mniej niż 160cm wzrostu - oczywiście miała buty na wysokim obcasie. Nic się źle nie układało i teraz z przyjemnością ogląda i pokzuje innym swoje fotki ślubne! Fakt, że przód nie był b.krótki,ale był wyraźnie nad kolano! Sukienka była oryginalna, ale - co najważniejsze - była po prostu dobrze uszyta - chyba w tym tajemnica sukcesu... Odpowiedz Link Zgłoś
moniaolo Re: CYMBELINE TUTU czy THAMILA ??? 09.12.05, 11:43 Obie są super! Pierwsza jest dla osoby odważniejszej i zgrabnej ; ). Ale chyba druga bardziej mi leży : ). Kiecuchy extra! Odpowiedz Link Zgłoś
laburek Re: CYMBELINE TUTU czy THAMILA ??? 10.12.05, 18:34 trutu TUTU gacie z drutu Odpowiedz Link Zgłoś
sandraa3 Re: CYMBELINE TUTU czy THAMILA ??? 10.12.05, 19:00 Mi osobiście nie podoba się żadan, ale lepsza ta druga. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_na_102 Re: CYMBELINE TUTU czy THAMILA ??? 10.12.05, 20:30 Jeśli już "odważna" suknienka to dla mnie tylko ta: www.suknie-slubne.pl/imgk/pronovias/turner_1.jpg www.suknie-slubne.pl/imgk/pronovias/turner_2.jpg Ale to moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: CYMBELINE TUTU czy THAMILA ??? 10.12.05, 20:39 Druga jest śliczna. Pierwsza taka sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
aganwi Re: CYMBELINE TUTU czy THAMILA ??? 10.12.05, 23:59 Wybrałabym tą drugą- chociaż szczerze mówiąc to nie powaliły mnie one na kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
katigr Re: CYMBELINE TUTU czy THAMILA ??? 16.12.05, 15:32 Ja się odważylam. Kupilam TURNER PRONOVIASA. Zatkalo wszystkich. Bylo rewelacyjnie. Sukienka ,szczególnie krój, super wyszedl na zdjęciach. Moja rada- To twój ślub i ,,olewaj'' wszystkich -przymierzaj i kupuj wymarzoną sukienkę - to twój dzień. Oni będą, albo mieli swoje śluby. Jeżeli chcesz, slużę zdjęciami. Sukienki obie są super (nie bądź koleją-slodką bezą-tak jak chcą mamy) Moja na poczatku się zalamala a na ślubie stwierdzila SUPER Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
miracle_girl Re: CYMBELINE TUTU czy THAMILA ??? 16.12.05, 22:45 Jeżeli można to poproszę zdjęcia na gazetowego maila Dziekuje serdecznie i pozdrawiam Z całą pewnością zrobię tak jak ty i wybiorę sukienkę która mi się najbardziej spodoba, nie patrząc na opinie innych Moim rodzicom to się spodoba, teściowi też ale teściowa to się załamie )) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.mineralna Re: CYMBELINE TUTU czy THAMILA ??? 27.12.05, 17:51 pierwsza suuuper Sama się będę zastanawiać nad tą krótką. Masz może jeszcze jakieś linki z krótkimi sukienkami? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
77ania29 Re: CYMBELINE TUTU czy THAMILA ??? 28.12.05, 08:52 pierwsza mi sie bardzo podoba!!! ekstra!! Odpowiedz Link Zgłoś
miracle_girl Re: CYMBELINE TUTU czy THAMILA ??? 28.12.05, 13:10 Zamieściłam w wątku "krótkie sukienki". Ale podam Ci linka, bo teraz jest tu taka rozpierducha, ze nic sie nie da znalezc. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=32799628 Odpowiedz Link Zgłoś