Dodaj do ulubionych

Nowa Kronika - Nowa Firma

IP: *.chrobry.pl 04.12.06, 20:16
Dzisiejsze wydanie Kroniki otworzyło nowy rozdział tej 'firmy'. Czy możemy
spodziewać się rzetelnego i obiektywnego dziennikarstwa, czy jak od dawien
dawna jej pracowników będzie cechował serwilizm?
Obserwuj wątek
    • Gość: Miau Re: Nowa Kronika - Nowa Firma IP: *.devs.futuro.pl 04.12.06, 20:29
      Byłem mile zaskoczony.
      Tak trzymać.
      • Gość: KLA Re: Nowa Kronika - Nowa Firma IP: *.chello.pl 04.12.06, 21:04
        Tak "Miau", twoje szczególne zadowolenie wynika z miejsca siedzenia w wieżowcu
        na Niedziałkowskiego 24 na 10 piętrze ;)

A fe takie laurki sobie samemu wystawiać.
        • Gość: telewidz Re: Nowa Kronika - Nowa Firma IP: *.globalconnect.pl 04.12.06, 21:56
          Heh, a ja nie siedze w wieżowcu na Niedziałkowskiego..a tez mnie sie podobało :)
          • Gość: labatt Re: Nowa Kronika - Nowa Firma IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.06, 22:10
            Rzetelne i obiektywne dziennikarstwo?;)
            • Gość: monty Re: Nowa Kronika - Nowa Firma IP: *.chello.pl 04.12.06, 23:13
              Ten film obnaża w sposób tragiczny komuniste Matlaka i czego on sie bał
              robiąc pułkownika z historycznego filmu, w (wolnej Polsce) obciach.
              No może Paczkowski nie był za bardzo szczęśliwy kiedy jako red .stanu wojennego
              tropił afery wraz z ubekami i zomowcami( babcia produkowała lizaki dla dzieci
              i sprzedawała z zyskiem- afera gospodarcza) obciach.
              Ale jego żona Prokop rzucając głową na boki przed kamera komentując wydarzenia
              kulturalne robi większy obciach niz mąż za komuny.
              Czy Lichota tego nie widzi! O Bitnerowej nie wspomnę , ale mam wrażenie ,że jest
              zwornikiem całej tej degrengolady w TVP.
              • Gość: pro Re: Nowa Kronika - Nowa Firma IP: *.chello.pl 04.12.06, 23:28
                chyba zes nie zauwazył, ze prokopowa i paczkowski , jak i bitner i poczopko i salki i szopa i dembinska i popielarz i nowak wylecieli jako pierwsi z tej firmy, a nowa kronike to trzeba było troche cwiczyc przed pokazaniem widzom, a nie tak proba w niedziele, premiera w poniedzialem, stankieiwcz to chyba chce sie zzygac na widzów
                • Gość: monty Re: Nowa Kronika - Nowa Firma IP: *.chello.pl 05.12.06, 06:05
                  Nie wierzę!
                  • Gość: Sid Re: Nowa Kronika - Nowa Firma IP: *.chello.pl 05.12.06, 17:08
                    Nie wierzysz w lichą telewizję TKM ?
                • Gość: licha TV licha TV IP: *.chello.pl 07.12.06, 11:23
                  no to kto za co polecial? zapewne za wiek i doswiadczenie wieksze od nowego
                  dyrektoriatu 30 letnich gowniarzy
                  • Gość: riposta Re: licha TV IP: 217.97.149.* 07.12.06, 13:06
                    to o wiedzy i umiejetnosciach ma decydowac staz pracy?
                    To znaczy ze najlepsi dziennikarze i wydawcy powinni miec okolo 50 lub 60-tki,
                    a prowadzacy conajmniej powyzej 45 lat
                    :)
                    prosze bez jaj
                    • Gość: licha TV Re: licha TV IP: *.chello.pl 07.12.06, 14:05
                      w calym cywilizowanym swiecie najbardziej ceni sie doswiadczenie ktore wynika ze
                      stazu pracy. a zwalnia sie tez z jakiegos powodu. dziwne ze zwolniono tylko
                      pracownikow z najwiekszym doswiadczeniem.

moze konkretnie panie Lichota: kogo za co?
                      • Gość: trew Re: licha TV IP: 62.69.192.* 09.12.06, 02:21
                        He he. Na przykład doświadczenie red. Dembińskiej objawiało się tym,
                        że "obsługiwała" jedynie konferencje prasowe Zch Police i to tylko te, na
                        których było jedzenie. Prezesi mówili, redaktor zajadała parówki. Żenada,
                        wstyd, czysty PRL.
    • Gość: ghyycile to tych g Re: Nowa Kronika - Nowa Firma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 06:41
      e tam..tkm 2...ale poczekajmy...
      • Gość: merk Re: Nowa Kronika - Nowa Firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 20:27
        A ja sie pytam kiedy powroci tv.gryf najlepsza byla loza szydercow,z
        komentatorami.A ta blodni to zona jednego z nich.
        • Gość: rogal Re: Nowa Kronika - Nowa Firma IP: 195.245.213.* 07.12.06, 20:56
          Nowa kronika-to nowe tchnienie w coś co było -nudne bo inaczej nie można tego
          skomentować.Ja oglądam i odważę się stwierdzić(bo tyle tu jadu),że zapowiada
          się zupełnie dobrze.Bravo,że ktoś odwazył się zrobić coś co nawet w dużych,
          bogatych komercyjnych mediach jest wyzwaniem.Bravo za widoczny na antenie wkład
          pracy reporterów,bravo za dynamikę i dla prowadzących.Trzymam kciuki.
          • Gość: hahaha beznadziejne IP: *.chello.pl 08.12.06, 10:17
            cos co bylo nudne teraz jest beznadziejne
            • Gość: ANO Re: beznadziejne IP: *.com 08.12.06, 21:51
              ano ano
              • Gość: pomifor Bezzasadni krytykanci odezwijcie się! Śmiało! IP: *.chello.pl 08.12.06, 23:21
                MALKONTENCI!!!!!! Dajcie im szansę i tak już bardzo dużo zmieniło się na lepsze.
                Kronika ma duże tempo, nie jest nijaka!!! Wydaje mi się że ma dużą szansę na
                bycie naprawdę dobrym i flagowym progamem w naszej TVP3. Jeśli zaś macie jakieś
                dobre pomysły to podzielcie się nimi!. Łatwo powiedzieć, to jest złe, trudniej
                podać przykład co zrobić aby było lepsze!! To co tutaj robicie to czyste
                KRYTYKANCTWO a nie rzetelna krytyka. Czekam ma konstruktywną krytykę!!!! Do
                dzieła malkontenci!!!!!
                • Gość: chichot Re: Bezzasadni krytykanci odezwijcie się! Śmiało IP: *.chello.pl 10.12.06, 17:08
                  Śmieszna dyskusja; lepsza, gorsza A jakie to ma znaczenie ! Znaczenie ma to, że
                  w TVP Szczecin będzie coraz mniej programu, coraz mniej pracy, coraz mniej
                  Szczecina i województwa. Warszawka pozwoliła nadzorcy na godzinną kronikę, a ja
                  pytam: co z resztą programu ?
                  • Gość: pomifor Re: Bezzasadni krytykanci odezwijcie się! Śmiało IP: *.chello.pl 10.12.06, 21:12
                    Czy Ty i Twoi bliscy płacą abonament?!
                    • Gość: loko a frajsrzy płacą abonament IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 21:49
                      jak zlikwidują reklamy w TVP to zapłace abonament
                    • Gość: chichot Re: Bezzasadni krytykanci odezwijcie się! Śmiało IP: *.chello.pl 10.12.06, 22:13
                      Niestety płacę i to mnie strasznie wkurza, bo mam świadomość, że nie mam
                      żadnego, żadnego wpływu na to co się dzieje z kasą milionów takich jak ja.
                      Jak nie płacić ? Wymyślmy coś !
                      • Gość: pomofor Re: Bezzasadni krytykanci odezwijcie się! Śmiało IP: 195.245.213.* 11.12.06, 08:58
                        to jest typowe błędne koło!! Są reklamy bo TVP musi za coś produkować program bo
                        wpływy z abonamentu są mizerne. A Wy chcecie płacić kiedy nie będzie reklam. Oj
                        Coś wydaje mi się, że za wszelką cenę chcecie uniknąć opłat i każda wymówka
                        jest dla Was dobra. WSTYD!!!!!
                        • Gość: pomifor Re: Bezzasadni krytykanci odezwijcie się! Śmiało IP: 195.245.213.* 12.12.06, 09:51
                          widzę, że trochę poczuliście się zawstydzeni!. I dobrze, o to mi właśnie
                          chodziło, by jednak rozsądek wziął górę a nie cwanictwo.
                          • Gość: Delma Re: Bezzasadni krytykanci odezwijcie się! Śmiało IP: *.szczecin.mm.pl 30.12.06, 00:00
                            Dobre i tanie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka