Dodaj do ulubionych

To już tylko 12 dni!!!

13.12.05, 18:59
Zostało mi tylko 12 dni do ślubu a ja mam wrażenie, że nie dopnę wszystkiego na ostatni guzik. Jestem w rozsypce. Mój przyszły mąż ciągle jest w pracy i wszystko jest na mojej głowie. Wiem że nie należy bawić się w szczegóły na weselu ale ja jakoś denerwuje sie strasznie. Jak tam jest u was w przygotowaniach? Jak sobie radzicie? Jutro ide zamówić wiązankę do ślubu i resztę dupereli - a jak coś pójdzie nie tak? Jak będzie jakaś klapa? Tego boje sie najbardziej....
Obserwuj wątek
    • afrodyta.karambolo Re: To już tylko 12 dni!!! 13.12.05, 19:17
      Witaj,
      nic się nie martw!To jest Wasz dzień i najważniejsze, żebyście skupili się na
      sobie, wszystkim gościom i tak nie dogodzisz - ja wyszłam z takiego założenia i
      całkiem mi dobrze.Wiązankę zamawiam dopiero w poniedziałek 19.12, makijaż
      próbny tego samego dnia, próba fryzury w najbliższą sobotę - i jakoś się nie
      obawiam, że nie zdążę.Owszem, prześladuje mnie paranoja, że o czymś zapomniałam
      i przypomnę sobie w dzień ślubu (25.12!!!), ale poza tym nie stresuję się zbyt
      mocno.Podobnie jak u Ciebie większość jest na mojej głowie, ale mam wrażenie,
      że generalnie kobieta musi bardziej się "przyłożyć" do organizacji ślubu i
      wesela niż mężczyzna.To my pamiętamy o wszystkim, biegamy, załatwiamy,
      zastanawiamy się nad szczegółami - czasem niepotrzebnie.W moim przypadku wielce
      prawdopodobne jest, że wielki stres dopadnie mnie 25.12 rano - ale będzie już
      za późno za cokolwiek smile Wyluzuj, na pewno będzie wspaniale!!!
      Ja zdam relację 26.12 - jeśli zdążysz, przeczytaj, może się nieco uspokoisz smile
      O której macie ślub?
      Tymczasem pozdrawiam i życzę Wam wszystkiego najlepszego smile)
      • somebody23 Re: To już tylko 12 dni!!! 13.12.05, 19:37
        Dzięki Afrodytko smile) My mamy ślub o 16 w Gdańsku. Wczoraj bylam po balony 1500 sztuk i teraz muszę zebrać ekipę do dmuchania - mam nadzieję, że znajomi nie zawiodą smile)) Ja nie mam makijażu próbnego tylko fryzuję będę miała wymyslaną zobaczymy co z tego wyniknie. Ja zdam relacje dopiero może 27 zależy jak się goście rozjadą smile)) Pozdrawiam serdecznie
        • afrodyta.karambolo Re: To już tylko 12 dni!!! 13.12.05, 19:57
          My też o 16 smile tyle, że w Warszawie smile Czyli ślubujecie równo 24 godziny po nas!
          Jeśli zdążę to coś krzepiącego napiszę 26.12 - ale Ty możesz nie mieć czasu na
          czytanie.Pamiętaj, wszystko będzie dobrze!A do tych balonów chyba jest jakaś
          specjalna maszyna, która dmucha smile) hehe fajnie to ujęłam smileNo ale poważnie coś
          takiego jest, niestety nie wiem, jak nazywa się takie urządzenie - może
          znajdziesz?
          Aha! Obawiam się tylko pogody tak naprawdę! Chciałabym zimowej aury, ale ...
          chyba nie dopisze w tym roku sad
          • somebody23 Re: To już tylko 12 dni!!! 13.12.05, 20:05
            Czy wy macie ślub w Wigilię? My mamy 25 grudnia, napisałaś że mamy 24 h po was? Nigdy nie słyszałam jeszcze o ślubie w Wigilię smile))
            A co do balonów to będą pompki ale mimo wszystko jakąś ekipę trzeba będzie zorganizować smile)))
            • somebody23 Re: To już tylko 12 dni!!! 13.12.05, 20:08
              Przeczytałam Twój pierwszy post i przeoczyłam datę waszego ślubu - stoi tam jak wół napisane, że masz 25 więc to tak jak my smile)) Czyli równo mamy ślub - fajnie.
              Już jestem zmęczona zaraz idę do wyrka, pouczę się troszkę bo w sobotę mam egzamin i warto by cosik wiedzieć żeby nie dać plamy smile)) Pa
              • afrodyta.karambolo Re: To już tylko 12 dni!!! 14.12.05, 01:51
                A ja zrozumiałam, że Wy macie ślub 26.12....smile a tu okazuje się, że równo i
                razem będziemy tego dnia ślubować!smilemam nadzieję, że nie będą nam się trzęsły
                głosy wink!
                Powodzenia na egzaminie smile i 25.12 trzymamy za siebie kciuki!
                Pa smile
              • majfen1 Re: To już tylko 12 dni!!! 20.12.05, 16:31
                a w którym kościele ślubujecie, ja też w Gdańsku, ale w bazylice Mariackiej
    • majfen1 W jakim kościele ślubujecie? 20.12.05, 16:34
      ja też 25.12 w bazylice Mariackiej
      • somebody23 Re: W jakim kościele ślubujecie? 20.12.05, 17:00
        My na Oruni w św Jana Bosco
    • sloneczko151 Re: To już tylko 12 dni!!! 26.12.05, 18:29
      I napisz jak było smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka