Dodaj do ulubionych

UIec czy nie.

28.12.05, 12:25
Pisze swoj post bo widze, ze odpisywanie na inne nie jest mile widziane.

Moj narzeczony coraz bardziej namawia mnie, zebym mu sie oddala przed slubem.
Zostalo kilka miesiecy , wytrzymacz czy ulec.
W sumie jak sie tak zastanowie to moze byc calkiem przyjemne. Np jechac z
zaproszeniem do cioci, a w lesie zrobic sobie mily postoj smile

Co Wy na to? Czy tez tak mialyscie ze swoimi przyszlymi mezami?
Obserwuj wątek
    • irlaaa Re: UIec czy nie. 28.12.05, 12:27
      rzuć monetą i będziesz miała odpowiedź.
      • katarzyna_zd Re: UIec czy nie. 28.12.05, 12:29
        moneta na nic sie chyba nie zda, bo jesli to zrobie to nie za pieniadze
        • irlaaa Re: UIec czy nie. 29.12.05, 08:59
          sam fakt rzucania monetą nie znaczy, że jest się prostytutką smile) monety ma w
          kieszeni prawie każdy, a nie prawie każdy jest kobieta lekkich obyczajów...

ubawiłaś mnie swoja pokrętną logiką smile)
        • ozana1 Re: UIec czy nie. 29.12.05, 21:00
          ulec ulec
          pozdrawiam ozanasmile
    • marcina6 Re: UIec czy nie. 28.12.05, 12:32
      wiesz ty musisz sama się zdecydowac!!! Ja ci powiem jak było u mnie:
      spotykaliśmy sie ze sobą 4 latka i przez ten czas ja mu nie uległam choć bardzo
      prosił wręcz błagał, ale ja czułam ze to jesczze nie pora, nie byłam na to
      przygotowana psichicznie, ale gdy w czerwcu tego roku poprosił mnie o rękę już
      co raz trudniej mi było się powstrzymywać i tak w sierpniu kochałam się z nim
      pierwszy raz (byłam dziewicą) i on jest cudownym kochankiem i nie żałuje tego.
      A tak w ogóle to w czerwcu ślub 2006. tak więc i ty musisz to wszystko
      przemyślec i zastanowić się czego ty chcesz.
    • agnieszkad321 Re: UIec czy nie. 28.12.05, 12:52
      moje slowa moga zabrzmiec troche brutalnie, ale wg mnie to jest dosc wazne czy
      zycie intymne wam sie uklada, czy pod tym wzgledem jestescie idealnie
      dopasowani, bo niestety prawda jest taka, ze czesto klotnie powstaja na bazie
      nieudanego sexu, czlowiek podswiadomie jest rozdrazniony i zirytowany jak mu
      cos nie pasuje, a nie chce tego powiedziec zeby drugiej osoby nie skrzywdzic i
      tak przeradza sie to w nieprzyjemne chwile a nawet rozstania, mialam ta
      nieprzyjemnosc znania wielu takich par.
      oczywiscie stosunek jest cudownym dopelnieniem wielkiej milosci (mi i mojemu
      ukochanemu uklada sie we wszystkim swietnie, mam to szczescie, i planujemy slub
      jak tylko bedzie nas na to stac i jak bedziemy mieli odpowiednia sytuacje)
      zycze aby wam sie wszystko pieknie ulozylo!
      (ale to takze zalezy wszystko od wiary, np. ja jestem ateistka, a moj wybranek
      deista, (w sumie oboje jestesmy agnostykami), wiec z kosciolem raczej nie
      bedziemy mieli do czynienia, a ceremonie slubna planujemy w ogrodzie
      botanicznymsmile)
      pozdrawiam!
      ps. a swoja droga mozecie czuc sie wyjatkowe, bo z tego co obserwuje to takie
      kobiety jak wy to raczej rzadkosc wink
      ahh ten nieodparty pociag sexualny smile
      • halszkabronstein Re: UIec czy nie. 28.12.05, 13:17
        Zgadzam się ,pożycie jest ważne bo potem mąż bedzie chciał się kochać 5 razy
        dziennie TY raz na miesiąc a wtedy za jakis czas problem gotowy hehe . Przed
        slubem lepiej miec świadomość wlasnego temperamentu , zachcianek oraz
        fantazjiwink. A skoro się kochacie to nie potrzebny Wam papier . Niektórzy
        kochaja sie po ślubie , potem rozwodza i co z tego ? Ważne by się starać o tą 2
        osobe a nie uważać,że po ślubie jest już moja na 100% i można już sobie
        wszystko odpuścic . Pozdrawiam .
        • a1ma Re: UIec czy nie. 28.12.05, 13:23
          Dopasowanie to nie jest coś, co można stwierdzić już w pierwszych miesiącach
          współzycia, szczególnie, jeśli to ma być czyjś pierwszy raz. Potrzeba miesięcy,
          żeby "ochłonąć" wink, więc i tak nic nie sprawdzą...
    • sandraa3 Re: UIec czy nie. 28.12.05, 13:10
      ulegnij. Przynajmniej będziesz miała zajęcie i nie będziesz na forum śmiecić wink
      • ledzeppelin3 Re: UIec czy nie. 28.12.05, 13:16
        Myślę, że wytrzymacz. Mąż Cię bardziej szanował będzie.
        • askiem Re: UIec czy nie. 28.12.05, 13:36
          Uważam jak kilka osób tu powyżej - warto przekonać się przed ślubem jakim
          kochankiem i z jakim temperamentem jest nasz przyszły partner. Sex nie jest w
          życiu najważniejszy, ale i na tym tle pojawić się może mnóstwo nieporozumień.
          Warto pod tym względem poznać się wcześniej.
          Jeśli jednak nie jesteś w jakiś sposób przekonana a ślub jest dla ciebie "tym"
          momentem, który rozwieje większość wątpliwości i lęków - zrób tak jak
          czujesz... Twój chłopaka jeśli wytrzymał tyle - wytrzyma jeszcze trochę... smile
          • calineczka57 Re: UIec czy nie. 28.12.05, 13:50
            Ulec, tylko uważaj, żebyś nie zaszła w ciążę, bo wtedy trzeba ślub przekładać i
            w ogóle jest mnóstwo problemów. Podziwiam osoby, które w swoim życiu mają tylko
            jednego partnera seksualnego.
            • twitti Re: UIec czy nie. 28.12.05, 15:32
              A ja mysle ze jak zostalo tylko kilka miesiecy do slubu to juz lepiej poczekac
              i miec prawdziwa noc poslubna... a z drugiej strony pierwszy raz to nie jest
              nic super przyjemnego... sama nei wiem... ale jak juz macie to robic przed
              slubem to znajdzie mile i przytulne miejce gdzie nikt wam nei bedzei
              przeszkadzac.. wazna jest wtedy atmosfera... Pozdrawiam i wybor nalezy do
              ciebiesmile
            • agnieszkad321 Re: UIec czy nie. 28.12.05, 16:13
              a dziekuje smile ja mam smile idealnie jestesmy dopasowani, niczego nam nie brakuje,
              jestesmy na wszystko otwarci, jest nam obojgu wspaniale, nie do opisania!
              (aczkolwiek moj kochany mial przedtem inne partnerki i mowi ze wogole nie ma
              porownania)
              milosc robi swoje wink
              pozdrawiam!
    • agnieszkad321 Re: UIec czy nie. 28.12.05, 16:09
      poza tym zastanow sie czy komfortowo bedziesz sie czula z krwia na przescieradle
      no i nie wiadomo jak to u ciebie bedzie z bolem
      przemysl to, zeby potem wasza noc poslubna nie okazala sie niemila
      jestem jeszcze ciekawa jak chcesz to zaplanowac, bo zazwyczaj po weselu (ktore
      konczy sie nad ranem - to juz nie noc!) panstwo mlodzi sa wykonczeni po calym
      dniu emocji i wrazen
      • raszefka Re: UIec czy nie. 29.12.05, 09:36
        Od razu widać, że odpowiedź teoretyka wink Od razu po weselu, wykończeni, krew na
        prześcieradle ..... (%%)(%
        • ciemnanocka Re: UIec czy nie. 29.12.05, 10:30
          hmmm jestem ciekawa dlaczego uznajesz to za teoretyzowanie...
          czy wesele? czy wykonczenie po nim, czy krew?
          • raszefka Re: UIec czy nie. 29.12.05, 11:03
            Za teoretyzowanie uznaję demonizowanie "nocy poślubnej" przez kogoś, kto trudne
            przez trudne początki przebrnął wieki wcześniej i juz nie wie, jak wygląda zycie
            bez seksu. A od ołtarza nie pędzi się prosto do łóżka, żeby wreszcie mieć TO za
            sobą i żeby TO stało się w TĘ noc, choćby się waliło paliło.
            • ciemnanocka Re: UIec czy nie. 29.12.05, 12:58
              acha, to sie z Toba zgadzamsmile bo wlasnie myslalam, ze Ty uznajesz ze w noc
              poslubna zrobi sie to pierwszy raz i bedzie pieknie, cudownie, przy
              jednoczesnej rozkoszysmile))
    • dagny1001 Re: UIec czy nie. 28.12.05, 16:39
      A ja mam wrażenie, że on chce Cię wypróbować przed ślubem, co niezbyt mi się podoba.
    • ojejkuniu Re: UIec czy nie. 28.12.05, 16:40
      wytrzymaj!! nie ulegaj!! dziewictwo to najpiekniejszy dar jaki możesz podarować
      swojemu ukochanemu w noc poślubną.
      kiedyś sama miałam taki dylemat, długo sie gryzłam, ale ostatecznie
      postanowiłam byc wierna swoim zasadom i nie żałuję, mimo, że tamten związek
      rozpadł się. Widać on nie był mnie warti przez cały ten czas kiedy bylismy
      razem myslał i dążył tylko do jednego...sad
      wiem, że teraz takie czekanie do slubu nie jest modne, ale nie ulegaj modom-
      naprawde warto poczekać, tylko wtedy noc poslubna będzie miała ten niezpomniany
      smaksmile
      poza tym, jak napisała Ledzeppelin3 mąż napewno będzie Cie bardziej szanował i
      co za tym idzie kochał jeśli mimo wszytsko nie ulegniesz jego namowom. Przekona
      sie, że ma do czynienia z mądrą, wartościową kobieta z zasadami!!

Pozdrawiam i trzymam kciuki, żebys mądrze zdecydowałasmile
      • raszefka Re: UIec czy nie. 29.12.05, 09:40
        ojejkuniu napisała:

>Przekona
        >
        > sie, że ma do czynienia z mądrą, wartościową kobieta z zasadami!!
        >
        >

...która swoje dylematy moralne rozstrzyga na forum. J-j-jasne
    • lanka_cathar Re: UIec czy nie. 28.12.05, 23:45
      Aż się dziwię, że jeszcze nie pojawili się a_weasley i minerwamg ze swoimi
      umoralniającymi wypowiedziami.

Wszystko zależy od Ciebie, jeśli jesteś pewna, że Ty tego chcesz, to chyba
      sprawa jest prosta, jeśli natomiast to Twój przyszły mąż nalega, a Ty wolisz
      jednak zaczekać - to zaczekaj.
      • homohominilupus czy to prowokacja czy nie? 28.12.05, 23:47
        oj, chyba tak...
        • irlaaa Re: czy to prowokacja czy nie? 29.12.05, 11:44
          dla mnie jak w mordę strzelił prowokacja smile)) chyba nie jest to możliwe aby dla
          tak ważnej dla związku sprawy, pytać na forum?? i na tej podstawie podejmowac
          decyzje?? a co z własnymi przemyśelniami, własnymi założeniami i zasadami???

co za czasy, co za ludzie....
    • agata781 Re: UIec czy nie. 29.12.05, 12:17
      Ej!!!To ty w razie czego mu się oddasz a nie żadna z dziewczyn na tym
      forum.Uważam że to ty powinnaś wiedzieć czy tego chcesz czy nie.My ci doradzimy
      że tak,a za jakiś czas przeczytamy że źle doradziłyśmy.To tylko i wyłącznie
      twoja decyzjasmile
    • jeszczemloda Re: UIec czy nie. 29.12.05, 15:52
      nie powinnaś ulegać!!im dłużej przetrzymasz swój jak to nazywają "wianek" tym
      dłużej będziesz dla przyszłego partnera zagadką i tajemnicą, którą niewątpliwie
      on marzy żeby rozwikłać i odkryć...wiesz mowiac bez ogródek im pozniej dasz mu
      d... tym dłużej będzie Cię szanował i o Ciebie zabiegał.jest oczuwsice i minus
      po slubie moga sie okazac niespodzianki.mozecie zauwazyc ze zupelnie nie
      pasujecie do siebie pod wzgledem łozkowym.jednak jezeli to jest prawdziwa
      milosc to w wieku 21 nie bedzie z tym problemu.szczera rozmowa troche
      swierszczykow do poduchy wieczorne czytanie kamasutry no i przede wszystkim w
      myśl hasła"trening czyni mistrza "treningi treningi....
    • karo64 Re: UIec czy nie. 29.12.05, 20:03
      to sprawa twojego sumienia,bo myślę że twoja decyzja jest spowodowana głównie
      tezą że kobieta powinna by czysta do ślubu.a jeśli jest to mężczyzna twojego
      życia,kochacie się to jeśli pragniesz mu sie oddaĆ przed(ale nie dlatego,że
      nalega!!!)to uważam że tak.a co byś nie postanowiła to skoro cię kocha uszanuje
      on każdą twoja decyzję.
      • wegierka111 Re: UIec czy nie. 08.01.06, 10:53
        Zważywszy na to, że mój obecny narzeczony nie jest moim pierwszym mężczyzną w
        życiu, ani też ja nie byłam jego pierwsza, to jakby ten dylemat nie istniał
        miedzy nami. Zrób jak mówi Ci sumienie. Natomiast na pewno wielką bzdurą są
        niektóre rady, że jak ulegniesz, to bedzie Cie po slubie mniej szanowal smile))
        Jakby Radia Maryja sluchala smile)
        • miaau Re: UIec czy nie. 08.01.06, 14:41
          czy wy mysllicie ze faceci sa z kamienia??
          bosz.. przeciez seks to najbardziej naturalna sprawa w zyciu i czesto
          niedoceniana.. pozniej na tym tle powstaja nieporozumienia i rozpadaja sie
          malzenstwa.. a najbardziej rozwalil mnie tekst: nie daj mu przed slubem to Cie
          bedzie szanowal dluzej.. to co po slubie "za kare" tez mu dawac nie bedziesz?
          wspolczuje facetowi.. i zapewniam: wczesniej albo pozniej wezmie sobie kochanke
          albo rozwiedzie sie z toba i znajdzie sobie normalna kobiete
    • kol.3 Re: UIec czy nie. 08.01.06, 16:42
      Zorganizuj referendum.
      • wegierka111 Re: UIec czy nie. 08.01.06, 20:18
        kol.3 - juz cie lubie !!! wreszcie ktos trzezwo myslacy, co nie mui leciec z
        kazdym problemem na forum smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka