Dodaj do ulubionych

gdzie można wyjechac niedrogo w podróż poślubną?

06.01.06, 12:33
Poniewaz nasze wesele jak na nas pochlonie duzo pieniedzy, chcielibysmy nie
wydawac za duzo na podroz poslubna!dodatkowo bylismy niedawno w Tunezji, wiec
tym bardziej nie stac nas na drogie wakacjesmile czy myslicie ze mozna gdzies po
za Polską pojechac za max. 800 zl od osoby? jak tak to gdzie? a moze lepiej
zostac w Polsce i pojechac sobie np. na Mazury? dodam ze wymagan super nie
mamy byle pod namiotem ani w schronisku nie spacsmile i nie jechac stopemsmile
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • monia76 Re: gdzie można wyjechac niedrogo w podróż poślub 06.01.06, 12:38
      moim zdaniem poza polska to nie ma szans, chyba ze pasuje wam wyprawa autokarem
      i branie konserw do jedzenia na miejscu. jesli do 800 to polecam pensjonaty
      prywatne gdzies na mazurach lub na wybrzezu. przy skromnym pokoju i malych
      wydatkach na jedzenie powinno spokojnie wam starczyc na romantyczny tydzien we
      2.
      • agnrek Re: gdzie można wyjechac niedrogo w podróż poślub 06.01.06, 12:39
        Tunezja to najtańszy kraj moim zdaniem, może jeszcze Egipt, a i to w hotelu max
        3 gwiazdki i na tydzień poza sezonem. Zwiedziłam wiele krajów i te dwa wydają
        mi się tanie. Zobacz może Chorwację autokarem. Polecam biuro Adriatyk z
        Warszawy.
        • twitti Re: gdzie można wyjechac niedrogo w podróż poślub 06.01.06, 12:45
          Myslam np. o Chorwacji, Węgrzech, Pradze, lub Slowacji... jakis niedrogi
          pensjonat, samoloty sa teraz niedrogie... co myslicie? dalo by sie? ale ze mnie
          optymistkasmile
          • agnrek Re: gdzie można wyjechac niedrogo w podróż poślub 06.01.06, 12:46
            www.wakacje.pl
    • vinea Re: gdzie można wyjechac niedrogo w podróż poślub 06.01.06, 12:50
      A jaki termin Cię interesuje? Bo po sezonie, np. na początku października
      pewnie dałoby się znaleźć coś fajnego i niedrogiego. Jest też opcja pojechania
      po ślubie na lotnisko, z bagażami, i szukanie czegoś naprawdę "last" minute.
      Ceny potrafią wtedy bardzo spaść, ale to rozwiązania wymaga silnych nerwów wink
      • twitti Re: gdzie można wyjechac niedrogo w podróż poślub 06.01.06, 12:54
        9 wrzesnia 2006 jest slub, wiec jak najszybciej posmile czyli wlasciwie po
        sezoniesmile do Tunezji pojechalismy w maju za 1500 zl od osoby na 2 tygodnie w 4
        **** hotelu, ale wycieczke kupilismy juz w lutym.. wiec moze lepiej wczesniej
        czegos poszukacsmile a last minute to rzeczywiscie niezle musza byc nerwysmile
        • vinea Re: gdzie można wyjechac niedrogo w podróż poślub 06.01.06, 12:57

Myślę, że w tym terminie już może być sporo taniej. Niekoniecznie w Tunezji
          albo Egipcie, ale coś na pewno się znajdziesmile
        • agnrek Re: gdzie można wyjechac niedrogo w podróż poślub 06.01.06, 12:57
          Ooo, Kochana, jeśli myslisz, że wrzesień to jest po sezonie, to się bardzo
          pomylisz. Ceny sa na wysokim poziomie aż do połowy października, bo kazdy
          mysli, że we wrześniu taniej smile Owszem, troszkę taniej będzie, ale nie znacząco.
        • justm Re: gdzie można wyjechac niedrogo w podróż poślub 06.01.06, 12:58
          pięknie jest w el gounie, w egipcie.
        • agnrek Re: gdzie można wyjechac niedrogo w podróż poślub 06.01.06, 13:24
          Twitti,
          wejdź w www.wakacje.pl, w wyszukiwarce wpisz, wyjazd od konkrwetnej daty, wpisz
          cenę do... i zobaczysz oferty.
      • justm Re: gdzie można wyjechac niedrogo w podróż poślub 06.01.06, 12:56
        chorwacja ponoc bardzo podrożała, a last minute na naszym lotnisku praktycznie
        nie istnieje. - chyba, że koleżanka miała na mysli lotniska np w niemczech wink
    • askiem Re: gdzie można wyjechac niedrogo w podróż poślub 06.01.06, 13:22
      Zależy na co będzie nas stać...
      Myślałam o Tunezji, Egipcie, ale jeśli nie starczy pieniążków - owiedzimy
      Czechy.
      • twitti Re: gdzie można wyjechac niedrogo w podróż poślub 06.01.06, 13:33
        Na stronke wejde sobie w domku,bo teraz jestem w pracy i b.pilnie pracujesmile
        dzieki dziewczyny za propozycjesmile i pomocsmile a co myslicie o Węgrach? dobre
        jedzonko majawink
    • agnieszka5661 Re: gdzie można wyjechac niedrogo w podróż poślub 06.01.06, 14:46
      hmmm... byłam w Pradze w wakacje i bardzo mi się podobało, polecam.
    • a1ma Re: gdzie można wyjechac niedrogo w podróż poślub 06.01.06, 16:27
      A może na wschód? Litwa, Ukraina, może Bułgaria - pięknie tam, a całkiem tanio.
      Bo z południowych krajów Tunezja, Turcja i Egipt są najtańsze, ale raczej nie
      za 800zł.
      • martyna1985 Bułgaria,,, 06.01.06, 16:38
        byłam tam z Narzeczonym ok temu i placiliśmy 1060zł za osobę (autokarem-
        42godz), jak zamówicie odpowiednio wczesniej, to na pewno będzie taniej.
        Spaliśmy w 3 gwazdkowym hotelu, byliśmy w Złotych Piaskach. Podróż męcząca, ale
        fajnie byłosmile Polecam
    • lady_of_avalon Re: gdzie można wyjechac niedrogo w podróż poślub 06.01.06, 17:45
      Ja bym na twoim miejscu wybrała Pragę. Kocham to miasto i wiem, że im dłuzej
      się tam jest tym bardziej sie ono podoba. Po tygodniu to już zupełnie się nie
      chce wyjeżdżać. A żeby się nie męczyć pociągiem, mozna sobie teraz kupić bilet
      za złotówkę w którejś z tanich linii.
      • twitti Re: gdzie można wyjechac niedrogo w podróż poślub 06.01.06, 18:20
        o Bulgaria - super pomyslsmile cieplosmile musze sie zainteresowac tym krajemsmile
      • bradko Re: gdzie można wyjechac niedrogo w podróż poślub 07.01.06, 13:17
        lady_of_avalon napisała:

> A żeby się nie męczyć pociągiem, mozna sobie teraz kupić bilet
        > za złotówkę w którejś z tanich linii.

Tanie linie do Pragi? Wskaż jakąś.
        Kolejowy bilet Warszawa - Praga - Warszawa kosztuje 32 euro. Niecałe 9 godzin w
        klimatyzowanym wagonie. Polecam też rewelacyjny wagon restauracyjny kolei
        czeskich w pociągu EC Praha z/do Warszawy, opisany na przykład tu:
        groups.google.pl/group/pl.misc.kolej/msg/47cce80128fded3a?hl=pl
        Jeżeli ktoś pisze o "męczeniu się pociągiem" w kontekście Pragi, to nie wie, o
        czym mówi.
        • bradko Re: gdzie można wyjechac niedrogo w podróż poślub 07.01.06, 13:20
          > Kolejowy bilet Warszawa - Praga - Warszawa kosztuje 32 euro.

Przepraszam, 48 euro. Ale i tak dużo taniej, niż samolotem i w nieporównywalnym
          z autobusem komforcie.
          • lady_of_avalon Re: gdzie można wyjechac niedrogo w podróż poślub 07.01.06, 17:13
            No cóz, ja ostatnio byłam w Pradze jakies 5 lat temu. Bilet na pociag w obie
            strony kosztwał wtedy koło 200 złotych, ale podróż trwała od 18.00 do 6.00 rano
            czyli pełne 12 godzin... Widze, ze teraz sporo się zmieniło, co tylko jeszcze
            bardziej zachęca mnie do odwiedzenia ponownie tego cudownego miasta smile))
    • wegierka111 Re: gdzie można wyjechac niedrogo w podróż poślub 06.01.06, 21:34
      Ukraina - bardzo pięknie, tanio, i wcale nie tak niebezpiecznie jak grożą
      stereotypy.
    • kasia_kar Re: gdzie można wyjechac niedrogo w podróż poślub 07.01.06, 11:49
      Tylko do Pragi!!!
    • lila4 Re: gdzie można wyjechac niedrogo w podróż poślub 07.01.06, 14:23
      Polecam stronkę youngtravel.pl, last minute np.do Grecji nawet za 400 zł za 2
      tyg od osoby, ale bez jedzenia, za to jest apartament z kuchnią.Kumpela jeździ
      od lat, my wybieramy się w podróż poślubną.Dojazd autokarem, wyjazd z Łodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka