adchochlik 28.01.06, 20:09 www.modaslubna.pl/salon/kol_wlasna.htm model 130, oczywiście błękitna, może któraś z was ją przymierzała? ślub we wrześniu, więc woal też się przyda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.dmowska Re: moja sukienka :) 29.01.06, 13:53 Ładna, ale ja bym ją raczej założyła do świadkowania niż na strój dla panny młodej... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_na_102 Re: moja sukienka :) 28.01.06, 21:48 Śliczna! Delikatna i bardzo kobieca. A ten woal musi wuglądać niesamowicie! Odpowiedz Link Zgłoś
kattty Re: moja sukienka :) 28.01.06, 22:52 sliczna! raaany ile to cudo kosztuje?sama sie za czyms podobnym rozgladalam i nie moglam nic znalesc!!! gdzie ja mozna kupic? jest doslownie nieziemska!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mhania Re: moja sukienka :) 29.01.06, 10:18 piękny kolor! jeżeli taki jest w rzeczywistości to chciałabym zobaczyć Cię na żywo pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wiev Re: moja sukienka :) 29.01.06, 13:38 Śliczna, pewnie będziesz pięknie w niej wyglądać... i ten kolor... echhh)) Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: moja sukienka :) 29.01.06, 13:42 sama sukienka zwyczajna, a kolor i woal bardzo bazarowe (zresztą pełno takich sukienek na stadionie X-lecia) Odpowiedz Link Zgłoś
joasia84 Re: moja sukienka :) 29.01.06, 13:57 Mnie się nie podoba Nie wiem czym się tak zachwycać Może krojem sukienki bo kolorem to napewno nie. To moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
asia19815 Re: moja sukienka :) 29.01.06, 14:25 Sukienka ładna, ale ja osobiście na ślub bym takiej nie chciała. Wolę jaśniejszy kolor. Choć na codzień błękit uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sunny234 Re: moja sukienka :) 29.01.06, 14:37 sukienka ładna, ale nie w moim stylu, raczej dla świadkowej. Tak naprawdę, to zależy od Ciebie. Ja nie założyłabym takiej choćby ze względu na komentarze mojej rodzinki, ciotek itp, która raczej do konserwatywnej należy Odpowiedz Link Zgłoś
michalina_80 Re: moja sukienka :) 29.01.06, 22:11 niebeiska sukienka na ślub? kwestia gustu. Mi osobiście ta sukienka bardziej pasuje dla światkowej niż dla panny młodej. ewentualnie na ślub cywilny. Do Kościoła zdecydowanie odradzam. Może inny kolor? Odpowiedz Link Zgłoś