trusia82 30.01.06, 18:08 Czy macie jakieś propozycje na fason sukni dla panny młodej na drugi dzień (poprawiny)?Będę wdzięczna za każdą sugestię i stronki z takimi sukniami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agacciam Re: Suknia na poprawiny 30.01.06, 18:24 ja właśnie się też zastanawiałam na tym. ja biorę ślub w sierpniu więc chyba jakąś taką zwiewną, żeby nie za gorąco było. Odpowiedz Link Zgłoś
trusia82 Re: Suknia na poprawiny 30.01.06, 19:07 Bardzo mi miło bo ja również biorę ślub w sierpniu i zastanawiam się nad czymś bardziej delikatnym w jasnych kolorach.Cięzko będzie wybrać skoro ten rok gustuje w kolorach brązu a raczej dla przyszłej Panny Młodej nie wypada wyjść w sukni tak jak na żałobę.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Suknia na poprawiny 30.01.06, 18:25 a to są jakieś specjalne suknie na poprawiny?!? bez przesady! Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: Suknia na poprawiny 31.01.06, 07:24 są. a jak ktoś nie ma w ogóle, albo nie ma pomysłu to pyta, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
marta_m24 Re: Suknia na poprawiny 31.01.06, 17:23 Dziękuję za poparcie. Bardzo mi zalezy na jakichś propozycjach jesli macie jakieś stronki z fajnymi fasonami będę bardzo wdzięczna Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
marta_m24 Re: Suknia na poprawiny 31.01.06, 17:26 Przepraszam zmieniłam nicka na marta_m24 Odpowiedz Link Zgłoś