azanna 02.02.06, 11:36 Czy kupowałyście jakieś dodatki ślubne w sklepach internetowych? Chcę złożyć zamówienie na www.sklep.kozle.com i chciałabym się dowiedzieć czy macie jakieś doświadczenia w takim zakupie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnrek Re: sklepy internetowe 02.02.06, 11:39 Ja kupiłam wczoraj rękawiczki, odpisali mi natychmiast i czekam na paczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
azanna Re: sklepy internetowe 02.02.06, 11:47 A zapłaciłaś od razu czy czekasz na dostawę? Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: sklepy internetowe 02.02.06, 11:54 Zapłaciłam i czekam na dostawę. Odpisali mi od razu, że proszą o podanie koloru, bo zapomniałam. Odpowiedz Link Zgłoś
azanna Re: sklepy internetowe 02.02.06, 12:20 Dzięki za info Ja właśnie się zastanawiałam nad kolorem (chcę tam kupić taką pelerynkę na niepogodę, której, mam nadzieję, nie będę musiała używać a w opisie nie ma nigdzie możlwiwości wyboru koloru, więc napisałam im e-maila z pytaniem. Właśnie czekam na odpowiedź. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: sklepy internetowe 02.02.06, 12:21 Ha, czyli jednak nie wpisałam koloru, bo nie było gdzie wpisać Dam Ci znać, jak rękawiczki przyjdą, jakiej są jakości. Chciałam jeszcze welon, ale nie ma takiego jak chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
azanna Re: sklepy internetowe 02.02.06, 12:33 Ja też właśnie szukam w internecie welonu, ale nie ma takiego jak chcę Chcę welon 120-150cm jednowarstowy ecru bez żadnych lamówek. Jeśli gdzieś podczas poszukiwań swojego zobaczysz taki to daj mi znać Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: sklepy internetowe 02.02.06, 12:34 A ja szukam 3-warstwowego bez lamówek i do ziemi Odpowiedz Link Zgłoś