olga_1983 15.02.06, 21:13 z Zamościa,ktoś zna?może się wypowiedzieć??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suchyhc2 Re: zespół Pryzmat!!! 28.04.14, 16:49 Granie z podkładów to niestety norma w Polsce. Ludzie nie traktują tego jako oszustwa. Obserwując w zeszłym roku wesela w Warszawie, doszedłem do wniosku że około jeden na pięć zespołów gra na żywo. Niektórzy coś dogrywają na żywo do podkładu, niektórzy całość ścieżki mają nagrane. Nie jestem muzykiem, ale łatwo mi idzie wychwytywanie oszustwa, bo zespoły specjalnie się z tym nie kryją. To trochę jakbym na gotowe zdjęcia wklejał twarz pary młodej i dziwię się, że jest to tolerowane. Odpowiedz Link Zgłoś
pryzmat_grupa Re: zespół Pryzmat!!! 29.04.14, 20:43 Witamy. Dostaliśmy informację o internetowych oszczerstwach naszego zespołu co potwierdza wcześniejszy post. Osobę "daa1234" prosimy o podanie: TERMINU, MIEJSCA i IMIONA i NAZWISKA Pary Młodej w celu weryfikacji prawdy i prosimy o podpisanie się pod oszczerstwem. W innym wypadku potraktujemy wymieniony post z najwyższą powagą i wystąpimy do administratora forum o podanie adresu "ip" TROLLA i wyciągniemy skutki prawne za oszczerstwa i fałszywe oczernianie i celowe działanie na szkodę naszej firmy. P.S - oczywiście grać nie umiemy - wykształcenie muzyczne kupiliśmy za łapówki - perkusja gra sama a pałki latają na paliwo rakietowe - saksofon gra z dyskietki zasilany olejem napędowym - akordeon sam gra - wystarczy kręcić korbą - "wokalizer" mamy w kieszeniach jak śpiewamy za stołami i zasilamy go z wiadra na 360V - Alkohol przetaczamy w żołądkach i sprzedajemy jako metylowy na bazarze a potem jeszcze na pełnym "gazie" jedziemy na koncercik -wokalistka gryzie kopie i kąsa gości - swoją uprzejmością - do pokłonu grają na żywych instrumentach nasze cienie - jak zabraknie prądu to przy świecach grają i śpiewają przebrane za nas "duchy" a godzina oczepin zależy tylko i wyłącznie od Pary Młodej - to nie "SYLWESTER" (Nowego Roku co do sekundy nie witamy) Do DJ nic nie mamy a nawet niejednokrotnie współpracujemy i ich polecamy a kwestię wyboru zostawiamy Parze Młodej. Zdrowej konkurencji życzymy jak najwięcej udanych imprez, zaś zawistnym TROLLOM internetowym nie podarujemy. Pozdrawiamy - Grupa Pryzmat z Zamościa. Odpowiedz Link Zgłoś