lilu_lilu 20.02.06, 14:49 dziewczyny bede miala taka weddings.theknot.com/gallery/ gallery_details.aspx?gallery=92&itemnumber=29 mam dosc zgrabna sylwtke wiec moge sobie pozwolic na obcisla w biorach kreacje. Co o niej myslicie? mozecie byc brutalne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marlena.k1 Re: Jak Wam sie podoba moja suknia? 20.02.06, 14:50 podaj jeszcze raz link bo ten nie dziala Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek jak wklejać linki 20.02.06, 14:52 Wklej i naciśnij enter. weddings.theknot.com/gallery/gallery_details.aspx?gallery=92&itemnumber=29 Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.k1 Re: jak wklejać linki 20.02.06, 14:53 dziekizadzialalo Suknia fkatycznie na ladna figure i zdecydowanie dla odwaznych dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
lilu_lilu Re: jak wklejać linki 20.02.06, 14:54 juz juz czekaja weddings.theknot.com/gallery/ gallery_details.aspx?gallery=92&itemnumber=29 Odpowiedz Link Zgłoś
lilu_lilu Re: Jak Wam sie podoba moja suknia? 20.02.06, 14:53 link nie dziala...sprobuje jeszcze raz weddings.theknot.com/gallery/gallery_details.aspx?gallery=92&itemnumber=29 Odpowiedz Link Zgłoś
karmela77 Re: Jak Wam sie podoba moja suknia? 20.02.06, 14:56 oj, oj!Mnie się naprawdę nie podoba i nie mówię tego żeby być brutalną. Pani nie wygląda w niej za ładnie, ale chyba nawet dla dziewczyny z ładną figurą nie będzie zbyt ładna. Wygląda jakby opakować kogoś folią aluminiową, a dół - szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Jak Wam sie podoba moja suknia? 20.02.06, 14:58 Mi przypomina syrenkę, ale może się podobać na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
kinia336 Re: Jak Wam sie podoba moja suknia? 20.02.06, 16:28 ale fajna suknia,jeszcze takiego modelu nie widziałam nigdzie,super,dobry wybór Odpowiedz Link Zgłoś
orangewhatever Re: Jak Wam sie podoba moja suknia? 21.02.06, 09:51 krój oryginalny, mnie się nie podoba, szczególnie materiał. nie przepadam za takim błyszczącym czymś, a poza tym widać, że nie za dobrze się układa na modelce. Odpowiedz Link Zgłoś
usa83 Re: Jak Wam sie podoba moja suknia? 20.02.06, 15:26 A mnie się podoba. Szczególnie dół. Fajna plisowanka.Sukienka "na czasie". Odpowiedz Link Zgłoś
lilu_lilu Re: Jak Wam sie podoba moja suknia? 20.02.06, 15:32 dziekuje dziewczyny bardzo serdecznie za wszystkie odpowedzi Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Jak Wam sie podoba moja suknia? 20.02.06, 15:33 Jeśli masz wesele, to sprawdź, czy dobrze Ci się będzie tańczyło w takim modelu. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_of_avalon Re: Jak Wam sie podoba moja suknia? 20.02.06, 15:42 Moim zdaniem wygląda jak przebranie dla syrenki na bal karanwałowy ... szczególnie w tym kolorze ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
miszka00 Re: Jak Wam sie podoba moja suknia? 20.02.06, 15:51 mnie również nie zachwyciła .. mało ślubna pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: Jak Wam sie podoba moja suknia? 20.02.06, 16:14 Jak folia aluminiowa. Nie ma w niej nic ładnego... Odpowiedz Link Zgłoś
kinia336 Re: Jak Wam sie podoba moja suknia? 20.02.06, 16:29 ale fajna suknia,jeszcze takiego modelu nie widziałam nigdzie,super,dobry wybór Odpowiedz Link Zgłoś
askiem Re: Jak Wam sie podoba moja suknia? 20.02.06, 16:39 Na 100% będziesz tą sukienkę miała? Mierzyłaś ją? Szczerze - nie podoba mi się. Również skojarzyła mi się z przebraniem dla syrenki. I jeszcze ten wyskakujący biust... Nawet zgrabna modelka nie wygląda w niej dobrze. Materiał też nie za ciekawy i pomijając to, że świecący - ale nie za ciekawie się układa. Pytam czy mierzyłaś, bo może "na żywo" wygląda inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
sandraa3 Re: Jak Wam sie podoba moja suknia? 20.02.06, 17:15 mi tez sie nie podoba. Stroj dla marsjanki... Odpowiedz Link Zgłoś
maya28 Re: Jak Wam sie podoba moja suknia? 20.02.06, 20:39 No właśnie mi by pasowała do Sexmisji.. A tak serio, to może w innym kolorze, przy rewelacyjnej figurze, niezbyt obfitym biuście ( co w sumie samo w sobie nie jest takie złe No po prostu nie.. Sorry za porównania, ale popijam sobie winko i jakos tak wesoło Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Jak Wam sie podoba moja suknia? 20.02.06, 17:28 Mam mieszane uczucia - tzn. wątpliwości co do tego, jak się ona układa, materiał jest dla mnie zbyt błyszczący, poza tym nie przepadam za w ten sposób zaznaczonym biustem. Ale na pewno jest o wiele lepsza od kolejnej zabandażowanej w pasie na ukos sukienki z trenem jak z marzeń Kopciuszka o lepszym życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkalp Re: Jak Wam sie podoba moja suknia? 20.02.06, 21:01 baaardzo mi sie NIEEE podoba. jak tandetny kostium na techno bal przebierancow sory ,no ale chyba po to pytasz ,zeby otrzymac szczere odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
joasia84 Re: Jak Wam sie podoba moja suknia? 20.02.06, 21:09 Przykro mi Ale nieeee podoba mi się!( Odpowiedz Link Zgłoś
lilu_lilu Re: Jak Wam sie podoba moja suknia? 21.02.06, 09:42 sluchajcie dziewczyny material nie bedzie swiecacy tylko ekri normalny jasniutki porocz tego nie bedzie az tak wycieta tylko od bioder sie bedzie rozszerzala, a gora bedzie na ramiaczku jednym i wokol szyii Odpowiedz Link Zgłoś
kati_t Re: Jak Wam sie podoba moja suknia? 21.02.06, 09:55 lilu, ta sukieneczka ma się podobać tobie ! i to ty masz się w niej dobrze czuć mierzyłaś ją? jak sie w niej czujesz? mogę zapytać ile kosztuje?! Odpowiedz Link Zgłoś
lilu_lilu Re: Jak Wam sie podoba moja suknia? 21.02.06, 10:15 no wlasnie problem w tym ze nie jestem do konca przekonana...dlatego pytam Was o zdanie.czuuje sie w niej ok. wiadamao ze bede w kosciele na wdechu bo obcisla jest na bioderkach i pewnie bede miala wrazenie ze goscie beda widzieli moj brzuch (ktorgo nie mam ale wiesz kal kobieta sobie cos ubzdura to ciezko wytlumaczyc ze wyglada ok) oprocz tego i cena nie zachwyca 4tys z dodatkami i butami w sumie mnie to wyniesie ale wiesz co, nie spotkalam takiej ktora mnie by zachwycila a ta podobala mi sie naj bardziej ale bez rewlacji..chyba ze polecicie mi cos fajnego, ale nie beze. Odpowiedz Link Zgłoś