ancaa 20.02.06, 23:16 Który z salonów Katrin w Warszawie polecacie pod względem już zamówienia sukni. Chodzi mi o dotrzymywanie terminów, jakość poprawek - czy są bardzo dobrze wykonywane,obsługę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ancaa Re: salon Katrin - Warszawa 21.02.06, 14:30 Czy naprawdę nikt nie ma doświadczeń z tymi salonami ??? Odpowiedz Link Zgłoś
sandraa3 Re: salon Katrin - Warszawa 21.02.06, 15:14 ale kazdy salon ma inne suknie... np a zamoyskiego jest bardzo mały wbór, wiec raczej wybierz suknie i szukaj ich po salonach, a nie odwrotnie. Ja swoja zamowilam na swietokrzyskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
pstro2 Re: salon Katrin - Warszawa 21.02.06, 16:12 Na Zamoyskiego nie byłam. Na świętokrzyskiej czekałam dość długo żeby ktoś się mną zainteresował. W końcu zaproszono mnie do przymierzalni, ale miałam wrażenie, że strasznie tym paniom moja obecność przeszkadza. Może wolały wypić w tym czasie kawkę. Dodam, że byłam zapisana na konkretną godzinę. Dwa salony, w których czułam się jak jedyna i najważniejsza klientka to Leszno i Ogrodowa. Na Lesznie bardzo miłe panie, dużo sukien, dużo miejsca do przeglądania się, można mierzyć do woli. Bardzo ok. Najlepiej oceniam jednak salon przy Ogrodowej, tam wyjątkowo miła obsługa i waśnie tam zamawiam sukienkę! Odpowiedz Link Zgłoś
marpessa ul.leszno :) 21.02.06, 20:46 witam kupowalam suknię w salonie katrin ul.leszno i jestem bardzo zadowolona! panie są b. miłe,doradzają, są niesamowicie cierpliwe) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczka27 Re: salon Katrin - Warszawa 21.02.06, 22:45 Ja swoja kupiłam na Ogrodowej i byłam bardzo zadowolona z obsługi!!!!!Z sukni jeszcze bardziej rzecz jasna!!!!!!!!!!!! Naprawde polecam ten salon! Odpowiedz Link Zgłoś
ancaa Re: salon Katrin - Warszawa 23.02.06, 17:07 Dziękuję za odpowiedzi . W sobotę zatem jadę i zamawiam suknię . Odpowiedz Link Zgłoś