cafet 21.02.06, 19:06 Da się?czy temperatura zamarzania przekracza możliwości naszych chłodziarek? Fajnie by wyglądały-do drinków mozna byłoby wrzucić... Ale pewno fizyki sie nie douczyłam i zaraz napiszecie że nici z pomysłu(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olaimikolaj Re: kostki lodu z wódki 21.02.06, 19:09 cafet napisała: > Da się?czy temperatura zamarzania przekracza możliwości naszych chłodziarek? > Fajnie by wyglądały-do drinków mozna byłoby wrzucić... > Ale pewno fizyki sie nie douczyłam i zaraz napiszecie że nici z pomysłu(( Nie zamarznie, kiedys na stale trzymalam butelke w zamrazalniku, zeby byla dobrze schlodzona, zrobis sie bardziej gesta i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
cafet Re: kostki lodu z wódki 21.02.06, 19:10 Można byłoby jakieś dekoracje zamrozić-listki kawałki owoców Chyba za bardzo polecialam Odpowiedz Link Zgłoś
cafet Re: kostki lodu z wódki 21.02.06, 19:10 Buuuuu właśnie tego sie obawiałam(( Odpowiedz Link Zgłoś
oskarkowy Re: kostki lodu z wódki 22.02.06, 07:24 Jeśli to ma być 40% alkohol, to jesteś bez szans. W takiej domowej zamrażarce to można co najwyżej mocne piwo zamrozić. Muszę jednak przyznać, że pomysł naprawdę bardzo fajny, szkoda tylko, że niemożliwy do realizacji. Odpowiedz Link Zgłoś