Dodaj do ulubionych

Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuica etc

24.02.06, 09:56
Witajcie Dziewczyny,
załozyłam nowy wątek dla Wilkopolanek aby wszystko z jednego regionu było w
jednym wątku - łatwiej nam zajrzec do polecanego miejsca ... fajnie jeśli
zechcecie podzielić się swoimi przygotowaniami - co gdzie jak - załatwiacie
jakie firmy polecacie ... etc ... kiedy ślubujecie i na jakim etapie sa wasze
przygotowania? Co Was najbardziej przeraża a co wręcz przeciwnie uszczęsliwia
i raduje? Moj ślub zliza sie małymi kroczkami - ta szczególan data to
23.09.2006 wczoraj byłam podpisac umowe z kamerzystą, z fotografem zrobiłam to
juz wcześniej no i sale z orkiestra nam juz zarezerwowaną ... reszta odłozona
jeszcze na boczek ale powolutku czas zacząc konkretyzować pragnienia smile
zaproszenia i zawiadomienia chciałabym zrobic sama - tylko nie mam jeszcze
upatrzonego wzoru no i musze kupić papier ozdobny - oze macie jakies namiary
na takowe miejsce? Powiecćie jak kalkulujecie swoją uroczystość? ja tak
zliczam zliczam i za kazdym razem wychodzi mi więcej ... sad ok 20 tys ...
uuuff ... czekam na wasze odpowiedzi i za wszystkie dziekuję ... pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • pantarejka Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 24.02.06, 10:24
      Witaj Wielkopolanko smile
      my ślubujemy w sierpniu. Podobnie jak Wy mamy lokal, zespol, kamerzyste i
      fotografa. Ja mam juz takze kupiona sukienke. Mamy za soba nauki - brak jeszcze
      poradni....
      Pozostałe rzeczy spokojnie sobie czekają na swoja kolej...
    • joannapoznan Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 24.02.06, 10:34
      witajcie, a gdzie robicie wesele? My bierzemy ślub 19.08 i na razie mamy
      zarezerwowaną salę (hotel Atrium w Puszczykowie - jeśli ktoś coś wie o tej sali
      to b. prosze o opinie, bo mam jeszcze nie wybrane menu) termin w kościele
      (wichrowe wzgórze) i fotografa (Beata Szwabowicz) reszta jeszcze w proszkusmile
      • olaimikolaj Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 24.02.06, 22:51
        My tez 19 sierpnia, jestesmy na etapie wybierania zaproszen, czeka nas jeszcze
        zakup stoju dla Mikolaja, bo ja juz jestem ubrana, poza tym chyba mamy wszystko
        pod kontrola. Juz sie nie mozemy doczekac!!!!!!!!!!!!!!!
        Pozdrowienia
        • elkam80 Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 24.02.06, 22:57
          A jak tam warszawa? udało się coś zarezerwować?... chyba dobrze pamiętam,
          że mieliście takie plany? My również planujemy "taki pojazd"wink
          Pozdrawiam.

mój suwaczek
          • olaimikolaj Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 25.02.06, 04:37
            niestety, zalezalo nam wylacznie na "garbusce", a taka juz podobno sie nie
            zachowala w p-niu, wiec ostatecznie bedzie rols-royce z lat '30.
            Pozdrowienia
          • olaimikolaj Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 25.02.06, 04:38
            elkam80 napisała:

> A jak tam warszawa? udało się coś zarezerwować?... chyba dobrze pamiętam,
            > że mieliście takie plany? My również planujemy "taki pojazd"wink
            > Pozdrawiam.
            >
            > mój suwaczek

A Wam udalo sie znalezc taka Warszawe???? Czy jedziecie taka "niegarbuska"?
            • elkam80 Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 25.02.06, 09:38
              Jedziemy garbuską. Oto strona: www.bialywelon.pl/
              Tą firmę wycziliśmy na targach ślubnych. Cena jest bardzo przystępna.
              Spróbujcie, my rezerwowaliśmy termin w środę i nasz (tydzień przed Wami)
              był jeszcze wolny.
              Pozdrawiam.
    • elkam80 Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 24.02.06, 14:08
      Witajcie Dziewuszki!wink
      My ślubujemy 12.08.2006. Generalnie te "większe" sprawy mamy już z głowy,
      czyli: salę, kościół (oba już od czerwca zeszłego roku), orkiestrę,
      solistę do kościoła, nauki - czeka nas jeszcze poradnia:/, fotograf i kamerzysta - zaprzyjaźnionywink, parę dni temu załatwiliśmy samochodzik. Powoli zaczynamy się rozglądać za zaproszeniami,
      niestety nie mamy czasu na robienie ich samemu.
      Sukienkę też już mam (czekają mnie tylko "dopasowania").
      O kosztach niestety wolę nie myśleć. Ostatnio zrobiłam poprawki i...
      o zgrozo... prawie 30tyssad(. Zobaczymy jak to się pozmienia.
      Pozdrawiam.
      ____
      mój suwaczek
    • lusilla77 Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 24.02.06, 16:35
      Witajcie ponownie smile w Atrium w Puszczykowie uroczystośc weselną miał moj kolega
      ... wiem ze był zadowolony niemniej jednak zawsze trzeba wziąść poprawkę na to
      co kogo cieszy i czego oczekujemy smilejednym wystarczy super jedzonko innym ekstra
      orkiestra a jeszcze inni patrzą tylko na wystrój i oprawę ... a przecież
      wszystko ma znaczenie ... staram się to jakoś wypośrodkować i myślę ze jakoś
      daję radę ... na pewno na peryferiach Poznania jest przyjemniej no i taniej ja
      mieszkam 30 km za Poznaniem i odczuwam to znacząco smile no i zapomniałam dodac ze
      autko równiez sobie juz zaklepaliśmy po znajomości smile troszkę trzeba kombinować
      wink pozdrawiam wszystkie wesolutkie i pogodne narzeczone
      • roma45 Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 24.02.06, 17:38
        Cześć!! ja również ślubuje 23 wrześniasmile w Poznaniu. Na razie mamy: suknienke
        ślubną zamówioną. Garnitur upatrzony, sale już mamy, godzine w kościele też
        zamówiona, fotografa- zaprzyjaźnionego, zaproszenia-pomysł na zaproszenia
        zaprzyjaźnionej koleżanki. Mamy na oku też obrączkismile Nie mamy jeszcze:
        zespołu, dekoracji sali, dekoracji kościoła, auta, wybranego menu.... i pewnie
        wiele innych.

Co do lokalu atrium, wiele postów na ten temat widziałam na forum Poznańskim.
        www.narzeczeni.net -forum ślubne/
        Pozdrawiam wszystkie wrześniowe Panny z Poznania.
        • gruba151 Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 24.02.06, 17:42
          aaaa... przyszły mężuś jest już ubrany od stóp do głowy, a moja sukienka się
          szyje (a konkretnie moja mama ją szyje według obmyślonego przez nas wzoru).
          • misiaczyca1 Środa Wlkp. 26.02.06, 18:01
            gdzie szyjesz sukienke wink
    • gruba151 Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 24.02.06, 17:38
      to my chyba najwcześniej z Was ślubujemy - 1.07. wesele w restauracji Meridian
      w parku Sołackim. Kościół, lokal, fotograf (Beata Szwabowicz - jak wyżej),
      nauki, samochód - załatwione. Teraz poszukujemy dj'a. A zaproszenia i obrączki
      mamy już wybrane - kwestia zakupu. Pozdrowionka
      • emilchna Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 24.02.06, 21:38
        Witam, Nasza data to 09.09.2006r. Sala jak na razie zarezerwowana (bez wpłaty)-
        Restauracja w Zamku, szukamy jeszcze innych propozycji-może coś podpowiecie?
        (Atrium i Meridian- termin zajęty). Podpisana umowa z zespołem. Fotograf
        znajomy, podobnie kamerzysta.To co nie ulegnie zmianie to data i kościół.
        Rozglądam się już za suknią. Zaproszenia wg mojego projektu i wykonania.
        Pozdrawiam smile
      • fisch123 Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 24.02.06, 23:28
        gruba151 napisała:

> to my chyba najwcześniej z Was ślubujemy - 1.07. wesele w restauracji
        Meridian

Chyba jednak nie najwcześniej, gdyż my ślubujemy
        już........................jutro smile Pozdrowionka dla Nowożeńców z Poznania i
        WLKP. A.D. 2006
        • elkam80 Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 24.02.06, 23:33
          A więc wszystkiego dobrego!!! No i trochę wyższej temperaturki
          niż ta dzisiejsza - z równie ładnym dniemwink.
          Pozdrawiam.

mój suwaczek
          • fisch123 Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 24.02.06, 23:38
            Oby tak było!!! smile
            • elkam80 Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 24.02.06, 23:41
              Na pewno będzie pięknie pod każdym względem. Zobaczysz.
              W końcu to najpiękniejszy (no może "jeden z" - mam tu na myśli
              przyszłe narodzinywink) dzień w Waszym życiu. Na pewno się uda.
              Jeszcze raz wszystkiego dobrego!!!
              Czekamy na relacjewink

mój suwaczek
              • agnsoc5 Re: Ślub Poznań i Okolice - prosba o rady 25.02.06, 15:34
                ojej, ja juz panikuje!! mamy tylko salę, na 26.08 i tylko tyle!!! Mamy problem
                z kosciołem, możecie zdradzic gdzie slubujecie i z jakim przyjeciem
                spotkaliscie się u proboszcza? A jaki salon z sukienkami w Poznaniu polecacie???
                Bardzo prosze o pomoc, bo boje sie ze nie zdazymy....
                • jacdro2 Re: Ślub Poznań i Okolice - prosba o rady 02.03.06, 16:52
                  polecam filmowca z firmy TDJ www.tdj.com.pl, a jesli chodzi o ubrania dla Pana
                  Młodego i Pani Młodej to ubierzecie od stop do głow w salonie Dara w
                  Złotnikach. Mają śliczne garnitury Pierre Laret i suknie ślubne firmy
                  Elizabeth konin w super cenach. poza tym jak ubierzecie sie oboje to macie 7 %
                  rabatu oboje na wsztystko.polecam sprawdzona oferte!!
    • agata781 Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 25.02.06, 15:37
      A my 1 września.Jestem z Wolsztyna mój facet z jego okolic,w moim mieście
      polecam(jeśli ktośwynajmuje salę wiejska)Beatę Piskorz i jej firmę.Trzeba jej
      tylko wskazać salę na której ma odbyć sie uroczystość i tydzień przed weselem
      dostarczyć klucze od tej sali+zaliczka 2500zL.,no i ewentualnie zaznaczyć jaki
      będzie kolor sukni żeby dekoracje były dopasowane kolorystycznie do całości.
      Poza tym to mamy już fotografa,kamerzystę,a dzisiaj jedziemy posłuchać zespołu
      który nas interesuje.Obrączki dopier gzieś w lipcu-początek sierpnia,kiecka już
      jest jeszcze garnitur nam brakuje i kierowca z samochodem,ale to wszystko w
      swoim czasie.Jak narazie bez pośpiechusmile))
      • joannapoznan Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 25.02.06, 22:14
        witjcie,
        a co z muzyką na weselu? Mi marzy się dj ale nie jeszcze nikogo
        upatrzonego "gruba" znalazłaś kogoś?
        • gruba151 Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 26.02.06, 13:06
          joannapoznan napisała:

> witjcie,
          > a co z muzyką na weselu? Mi marzy się dj ale nie jeszcze nikogo
          > upatrzonego "gruba" znalazłaś kogoś?

znalazłam dj'a. to prezenter radiowy i realizator dźwięku z Poznania.
          bylam na jednym weselu, które "obsługiwał" i się spisał.
          jego cena uważam bardzo przystępna - od 800 do 1500 zł
          (w zależności od różnych rzeczy).
          namiary: maciejszulc@poczta.onet.pl

fotografa już mamy wspólnego to może teraz kolej na dj'a.
    • aldialdi Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 25.02.06, 23:39
      A ja już po smile Szczęśliwa, zadowolona z każdego wybory i sali, i sukni, i DJ, i
      kwiaciarni, makijażystki a najbardziej z wyboru męza smile
      Życzę Wam tego samego dziewczyny.
      Jakby co służę radą.
      • elkam80 Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 26.02.06, 11:21
        To ja skorzystamwink.
        Co prawda do mojego ślubu jeszcze 5 miesięcy z haczykiem,
        ale już zastanawiam się nad bukietem. Powiedz mi, gdzie robiłaś
        swój, jak mniej więcej wygląda to cenowo... no i czy potrafią doradzić
        (chodzi mi tu o kwestię dopasowania bukietu do sukienki, choć już mam
        jeden upatrzonywink).
        Pozdrawiam.

mój suwaczek
        • aldialdi Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 26.02.06, 16:27
          Bardzo proszę. Bukiet i resztę kwiatów robiłam w kwiaciarni Olivia przy pętli
          autobusowej na Górczynie. Generalnie nie wiedziałam co chce, nie miałam
          upatrzonego żadnego bukiet,a że moja suknia była dość nietypowato już w ogóle
          nie miałam koncepcji. Pojechałam, pogadałam, pokazałam suknie i jedno co
          wiedziałam to to żeby bukiet nie był zwisający bo jakoś mi się nie bardzo
          podabają no i bukiet zobaczyłam w dniu ślubu - dla mnie był fantastyczny, Pani
          spisała sie na medal. Zapłaciłam chyba 200 zł, mój bukiet, dwie butonierki.
          Kwiatów w moim było sporo.
          • elkam80 Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 26.02.06, 16:35
            Dziękuję ślicznie za informację, na pewno skorzystam, ale to jeszcze troszkęwink

mój suwaczek

• agnsoc5 Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 26.02.06, 20:25
              chyba zadna z Wielkopolanek nie odpowie na moją prosbę o rady...
              • elkam80 Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 26.02.06, 20:28
                hejka!
                My ślubujemy na Jeżycach. Probosz jest tu konkretny, raczej nie robi
                problemów. Wiem, że tego samego dnia, w którym będziemy ślubować z moim
                narzeczonym na pewno jest też ślub "z licencji".

mój suwaczek

• elkam80 Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 26.02.06, 20:35
                A propos sukienek... Wiem, że koleżanka szyła na Podolanach
                u pani Dudy-Koprowskiej i była zadowolona. Babeczka jest bardzo
                konkretna, miła i potrafi świetnie doradzić. W ogóle koleżanka
                mówiła, że ma babka ten drygwink.

mój suwaczek

• aldialdi Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 27.02.06, 19:24
                  Zdagdza się, ta Pani jest głęboko powiązana z salonem na Pogórnej. Jest jego
                  właścicielką.
              • aldialdi Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 27.02.06, 19:23
                Bardzo proszę odpowiadam smile
                Ślubowaliśmy w kościele na Rynku Wildeckim. Proboszcz choc starej daty to
                bezkonfliktowy i rzeczowy. Nie jest pazerny na kasę, na pytanie -ile?-
                usłyszeliśmy że nam się na nowej drodze bardziej przydadzą pieniądze, że jest co
                łaska, za to dostał więcej niż planowaliśmy. Ubiór kościoła bez dodatkowych
                opłat, skromny ale nam to akurat pasowało bo przepychy nie znoszę.
                A jeśli chodzi o sukienkę to polecam salon MareKate na Podgórnej, mają własna
                pracownię, bardzo miłe sympatyczne dziewczyny i pani projektantka. Suknie w
                salonie to jedno ale można rówież projektoać własne.
    • lusilla77 Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczucia 27.02.06, 18:23
      Dziewczyny moze nieco dziwne pytanko ale po to jest to forum aby rozmawiać i
      pytać - powiedzcie jak wygląda u was sprawa z alkoholem? Gdzie zamierzacie
      kupić badz juz kupiliście? Na co się nastawiacie? Gdzie wg Was najtaniej?
      Ja osobiście analizuje wszystkie gazetki promocyjne z makro selgrosu cash i
      marketów i cały czas "błądzę" .. postanawoliśmy iż kupimy Absolwenta, winko
      czerwone i białe no i tradycyjnie szampany ... no chyba ze jeszcze jakiś pomysł
      się w międzyczasie nardzi ... a jak w Waszych główkach ma się ten temacik? smile
      pozdrawiam ... i juz kolejny dzionek prawie za nami ... do napisanka
    • ancolek79 Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 27.02.06, 19:09
      Witam wszystkie wielkopolanki smile
      my slubujemy 3 czerwca. orkiestre, foto/video zalatwialismy juz w zeszlym roku.
      Sale z reszta tez- Hotel szablewski w Srodzie Wlkp. mamy tez juz obraczki,
      zaproszenia, dekoracje. ja w koncu zdecydowalam sie szyc suknie, szyje u Pani
      Joli Dudy-Koprowskiej (wspomnianej juz tutaj) i moge ja polecic z calego serca.
      Super kobieta. nie mamy jeszcze garnituru sad nie wiem gdzie bedzie robiny
      bukiet. poza tym zostaly drobiazgi, ostatnio glowie sie nad rozsadzeniem
      gosci... Makijaz i fryzure mam "zamowione" w pacykarni, slyszalam o nich dobre
      opinie. Wesele bedzie na ok 100 osob, poczatkowo myslalm ze zmiescimy sie w 25
      tys, ale teraz zaczynam sie martwic, ze to se ne da...
      lusilla, cos mi chodzi po glowie, ze na Krakowskiej jest sklep z duzym wyborem
      papierow itp. ale jesli sie mysle, to przepraszam...
      ktos pytal o wodke... my zalatwialismy po jakis znajomosciach i wyszlo bardzo
      tanio 14 zl za pol litra ale gdyby nie to tez stawialabym na selgros albo macro.
      • lusilla77 Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 28.02.06, 12:30
        Dziękuje ancolek za namiary sklepiku na Krakowskiej - myślę ze się nie mylisz bo
        jeszcze jedna osoba mówiła ze tam mieści się "porzadny" papierniczy smile
        Przy okazji będąc w okolicy musze zajrzeć ... Pozdrawiam smile miłego dnia ... i
        wieczoru ... dziś Ostatki - super zabawy dla wszystkich smile
    • karolina_karolina Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 28.02.06, 08:20
      Witam dziewczyny!

My ślubujemy 2 września smile Wesele w Dwóch Stawach, więc jak ktoś też tam
      planuje zapraszam na GG 6868767

POSZUKUJEMY DOBREGO PROFESJONALNEGO ZESPOŁU - WOKAL,PERKUSJA,KLAWISZE,GITARA,
      SAKSOFON.

Macie coś na oku?
      • emciusek Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 28.02.06, 14:01
        Cześć dziewczyny smile
        My mamy ślub 22 kwietnia, czyli już naprawdę niedługo...
        Większość rzeczy pozałatwialiśmy, termin w kościele, nauki, poradnie,
        zarezerwowany też termin w "Pod Pretekstem", muzycy... obrączki też już są,
        jeszcze ciepłe wink, a sukienkę szyję też u pani Dudy Koprowskiej! smile)) Zapowiada
        się pięknie, i potwierdzam, że pani ma, jak ktoś ładnie powiedział "ten dryg" -
        świetnie doradza, wszystko widzi i zauważa, ma smykałkę do tego! No a mój
        narzeczony póki co zaopatrzył się w garnitur, a za resztę musi się jeszcze zabrać smile
        Ach, no i właśnie walczymy z zaproszeniami - projaktujemy i robimy sami, co daje
        dużo przyjemności, ale też stawia przed licznymi dylematami wink
        No i nie chcemy fotografa ani kamerzysty... zdjęcia będą nam robić tylko znajomi
        i rodzina, bo stwierdziliśmy, że te od fotografa są zawsze takie sztywne jakieś...wink
        Pozdrawiam Wielkopolanki! smile
        • emciusek Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 28.02.06, 14:02
          Ach, i jeszcze co do sklepu z papierami - jest świetny sklep z zaopatrzeniem dla
          plastyków na 23 lutego, zaraz obok ASP. Bardzo duży wybór pięknych papierów.
        • lusilla77 Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 01.03.06, 15:00
          witaj emciusek,
          czy mogłabyś podac mi namiary na Panią Duda Koprowską oraz szepnąc jakie sa
          orientacyjne kwoty jej usługi? Bardzo wiele osób o niej wspomina chwaląc ...
          mnie jak byłam na targach ślubnych wpadł w oczko model z salonu na obrzezach
          Poznania i szczerze mówiąc do niego chcę w pierwszej kolejności zajrzeć ale
          jesli mi nic nie będzi eodpowiadać to lepiej miec sprawdzone i polecone Osoby
          ... ja ślubuję we wrzesniu i przyznać musze ze przymiarki i decyzję o sukience
          zostawiłam sobie gdzieś na czerwiec ... mam nadzieje jeszcze do tego czasu
          troszkę pomęczyć się z jakąs dietką .. a tutaj czytam na forum wypowiedzi ze
          większosc kobietek juz w zasadzie ma kreacje prawieze gotowe i spokojnie czekają
          ... zaproszenia tez chc ezrobić sama i to głównie własnie na satysfakcje i to ze
          to jeden raz w zyciu takie przezycia przygotowania ... zycze Ci dalszzych
          milutkich przygotowań i duzo radosci kazdego dnia ... pozdrowionka smile
          • emciusek Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 01.03.06, 15:34
            Witam smile
            Pani Duda Koprowska ma swoją stronę tu: www.suknieslubne.com.pl/
            Moja sukienka kosztuje 1750 zł+bolerko 250 zł. Wiem, że pracownia pani
            koprowskiej jest gdzieś na Podolanach, ale niektóre jej suknie są też w salonie
            Marie Kate na Podgórnej, i tam też odbywają się przymiarki. Co do czasu - ja
            zamówiłam sukienkę chyba na początku grudnia, więc ok. 5 miesięcy przed terminem
            ślubu - tyle że trzeba wziąć pod uwagę, że moja sukienka jest szyta na miarę, a
            jeśli kupuje się gotową, tylko z jakimiś drobnymi poprawkami (dopasowanie
            itp.)to oczywiście nie trzeba na to aż tyle czasu smile
            Pozdrawiam i również życzę miłych przygotowań smile))
          • elkam80 Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 01.03.06, 15:37
            Jeśli chodzi o panią Dudę-Koprowską to tu jest jej strona internetowa:
            www.suknieslubne.com.pl/
            masz tam adres i plan dojazdu. Jeśli chodzi o ceny... moja koleżanka za
            samą sukienkę (bez halki) płaciła koło 1800zl.
            Pozdrawiam.

mój suwaczek
            • lusilla77 Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 02.03.06, 10:01
              Dziękuję za namiary smile już stronke obejrzałam - robi wrażenie smile
              Pozdrawiam
    • ewellinaa Kościoł Św.Rocha w Poznaniu? 02.03.06, 14:00
      czy ktoś tam ślubował? jak wygląda ceremonia, czas trwania, jaki ksiadz itd.
      Dzieki za odp.
    • lusilla77 Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 04.03.06, 21:32
      ewelinaa - słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat kościoła św. Rocha a
      przede wszystkim księzy ...zwłaszcza Mateusza ...myślę ze jak sama nie
      pójdziesz i nie sprawdzisz to nie bedziesz tak do końca wiedziała co i jak ...
      moze warto wybrac się an jakiś śłub który tam również będzie i zobaczysz sobie
      oprawę ... powodzenia - pozdrawiam smile
      • ewellinaa Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 06.03.06, 15:06
        Dzięki za odpowiedź.Byliśmy wczorajw kościele Św.Rocha.Rzeczywiście jest bardzo
        przyjemna atmosfera w środku.Ksiąz też wydaje się OK!.Rozmawialiśmy na temat
        ślubu i zdecydowaliśmy się na ten kościoł. Polecam wszytskim którzy jeszcze się
        wachają.
    • smartienka Re: Ślub Poznań i Okolice - doświadczenia,odczuic 04.03.06, 22:11
      My też 23,09 smile)) A sala gdzie??
    • smartienka Ślub 23.09 !! 04.03.06, 22:20
      Pospieszyłam się z wysłaniem poprzedniego postusmile

Kościół na Wichrowycm Wzgórzu, obrączki z Opala (na Półwiejskiej), co do
      miejsca to jeszcze nie wiemy ale intensywnie szukamy.

Nie ma sukni (jest pomysł na nią) - musi być na mnie szyta a krawcowej dobrej
      jak nie było tak nie masad(

Nie ma też DJ-a, alkoholu, garnituru.... matko jaka to ciężka robota takie
      wesele!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka